Къде фенове на Берое са казали че падаме, оня трол е всичко друго но не фен.Бием Лудогорец и продължаваме, какво толкова сте го замислили тоя мач.Те и за супер купата бяха фаворити, но какво от това?Не забравяйте че ние сме единствения отбор който в директен сблъсък е печелил трофей от Лудогорец.
Излизаме да направим добър мач и да ги победим!
КБ Берое-Лудогорец 1-ви 1/8- 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Bojko Berojko
- Контакти:
Re: КБ Берое-Лудогорец 1-ви 1/8-15 февруари от 13 часа
Един трол написа глупост и втория веднага му се върза. 2-0.
TNT написа:Абе Мунчо,кои са тия фенове на Берое които са отписали мача? По-горе не виждам нито един фен на Берое да е дал някаква прогнозаАз съм първия
Победа в първия мач с 2-1,втория 2-2 и чакаме Литекс
ако питаш феновете на Литекс, и те на това се надяват...
фен на еднодневката
Bojko Berojko написа:Къде фенове на Берое са казали че падаме, оня трол е всичко друго но не фен.Бием Лудогорец и продължаваме, какво толкова сте го замислили тоя мач.Те и за супер купата бяха фаворити, но какво от това?Не забравяйте че ние сме единствения отбор който в директен сблъсък е печелил трофей от Лудогорец.
Излизаме да направим добър мач и да ги победим!
Фактите са си факти.Моята особа е доказан телевизионен зрител и заслужил радио служател и на това странно за мен животинче стадиончето през този век не съм стъпвал и откровенно казано нямам никакво намерение да го правя поне до края на века. Факт,неоспорим при това.За другият век като изпадна в размисли и страсти ще реша.

pupesh написа:TNT написа:Абе Мунчо,кои са тия фенове на Берое които са отписали мача? По-горе не виждам нито един фен на Берое да е дал някаква прогнозаАз съм първия
Победа в първия мач с 2-1,втория 2-2 и чакаме Литекс
ако питаш феновете на Литекс, и те на това се надяват...
Дали ще е Берое или Лудогорец за Литекс няма абсолютно никакво значение защото все от зелени ще отпаднат

- Себастиан Фетел
- Контакти:
0:5
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Себастиан Фетел написа:0:5
Няма лошо.Колкото-толкова,важното е да са от сърце и с нужното уважение.

- slash1912
- Контакти:
В този мач съм за Берое-стискам им палци да победят.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Няма какво да се лъжем, Лудогорец е по-добрият отбор, има предимство също така, че вторият мач е в Разград, но ние сме Берое! Скачаме здраво и дано постигнем добър резултат! В Разград напоследък играем успешно.
...ти за мен си всичко ти за мен си любовта, за тебе аз живея и за тебе ще умра...