... тия легендите на левски са хвани единия, удари другия... топчо, иванков, гибона и некви е такива които никой за бога не ги е чувал.. пхаха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Teo написа:Къв беше тоя бе![]()
![]()
... тия легендите на левски са хвани единия, удари другия... топчо, иванков, гибона и некви е такива които никой за бога не ги е чувал.. пхаха
Eminem написа:Teo написа:Къв беше тоя бе![]()
![]()
Добре, че "вашите" легенди ги създадоха други отбори - Стилиян, Мартин, Бербатов и Стоичков.
Вие други си нямате.
Леле как забравих, цели двама са.
Eminem написа:Teo написа:Къв беше тоя бе![]()
![]()
Добре, че "вашите" легенди ги създадоха други отбори - Стилиян, Мартин, Бербатов и Стоичков.
Вие други си нямате.
Леле как забравих, цели двама са.
Bojko Berojko написа:Blue Warriors написа:Интересното е че темата е пусната с гордост, а тоз п****р би трябвало да се крие от футболните стадиони !
Напротив не е пусната с гордост, а по нормален начин!
Аз също съм много против това.
sandi74 написа:Не че ме интересува ама тоя няма абсолютно никаква работа под Аязмото а ако е дошъл да се напива определено ще намери къде да го направи в Стара Загора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта