Берое-Хасково-3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Берое-Хасково-3:0

Мнениеот balgarin » 26 авг 2014 10:05

kartacha_hs написа:
balgarin написа:А иначе Къртача как очаква нещо, което се задава от 8 човека да бъде чуто от 4000 и агитка в другия край на центр. трибуна? Иначе ви приветствам, че се опитахте да създадете контакт с нашите активни фенове.

Както го чу треньора ни, когато го навикахме.
А относно опита за контакт, викахме в момент, в който вашите бяха спрели. Съответно и ни се ръкопляска. Надали аплодисментите са били за момчето, което подаваше топката на вашия бек, да хвърли тъча. Може и аз да греша, но тъчовете не са особено явление.
П.П.: Относно бройката - 9 бяхме, не че има особена разлика. А вие тия 4000 АГИТКА не знам къде ги видяхте. През целия мач не викаха повече от 100 човека. Другите н'ам ти си колко хиляди се включваха само за въпросното "Берое! Берое!". По нашия край тия ги зовем семкаджии.

Чети Къртач, чети. По-горе съм писал "4000 (сиреч публика) И агитка в другия край на центр. трибуна". И по нашия край им викаме семкаджии. Аз им викам публика и фенове на Берое и футбола ;) . Чопленето на семки заглушаваше скандиранията ви :mrgreen: .

nyketo
Контакти:

Мнениеот nyketo » 26 авг 2014 12:00

по техния край им викали семкаджии :lol: че то друго имате ли тогава,Гълъбово като ви би 4-1 във В група насред Хасково,ви видях агитката...казах ти ,мести се във вашия форум,много сол и фурни с хляб тябва да изядете,щом сте почнали дано го направите,смешен си с дребнавите заяждания,нямаш база за сравнение

https://www.youtube.com/watch?v=rj57v4eS_f4

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 авг 2014 12:26

kartacha_hs , какво стана пи4 :)
Вашите "младежи" бяха по-възрастни от нашите Мапуковци...

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 26 авг 2014 18:08

Стана както очаквах. В игра влязоха възможно най-възрастните - Пейков, Скерлев, Крумов, Велев, Хубенов, Атанасов и Ангелов.
Играха и млади играчи: Чанев, Ничев, Лозев, Райнов, Узунов... Еуженио не го броя, защото не е българин.
За U21 не виждам причина да отговарям на откровено неподкрепеното ти с нищо твърдение, защото хеттрик ви нашмули наборче - 93'.

Не знам какво са заглушавали семкаджиите ви, но както казах, треньорът ни, който беше пред вашия сектор, ни чу и стана на крака, когато скандирахме името му, а вашият сектор ръкопляска след "Сектор А!" от наша страна.

Няма повече да коментирам този ваш акт, за мен е безсмислено, просто отбелязах, че ме разочаровахте малко или много. Каквото било, било. Успех в предстоящите мачове. Берое са ми изключително симпатични и според мен имат пълно основание да се борят за челната тройка.

П.П.: Никето, братле, форум си нямаме. Нито из Гонг, нито официален на сайта на отбора, какъвто всъщност също си нямаме, защото не е помислено за такъв от ръководството, каквото от скоро също си нямаме. Иначе да сме живи и здрави.

nyketo
Контакти:

Мнениеот nyketo » 26 авг 2014 22:22

Не ме интересува дали си разочарован или не, а проблемите ви още по-малко, дразниш с менторския си назидателен тон на всезнаещ , всеразбиращ и вечноанализиращ капацитет,казах ти, много имате да учите във всяко едно отношение, и като клуб и като организация и като фенове и като поддръжка, затова не приемам тона ти, извикайте ура първо и тогава може и да говорим,и ако обичаш спести ни тук в този форум поредния си анализ !

Потребителски аватар
BAT UGOR
Контакти:

Мнениеот BAT UGOR » 27 авг 2014 00:17

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=REwIWdoCGdQ&list=UUrN1bY8AkDpyb2HuVcFwTCQ[/youtube]
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.

James Beattie

Re: Берое-Хасково-23 август от 20 часа

Мнениеот James Beattie » 27 авг 2014 03:41

kartacha_hs

Айде прави сметки , да видим :P Бай Ангелов, бай Дончо , бах Пейков. Само тея надхвърлят 100-така.

Върни се в “Берое”