Миньор (Перник) - Берое 23.11. (понеделник), 14:30 ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Миньор (Перник) - Берое 23.11. (понеделник), 14:30 ч
Труден мач за нас.Надявам се да си тръгнем с 3-те точки.
Не мисля,че са много надъхани!Явно не си ги виждал такива за да направиш сравнение!Равностойни отбори,абсолютно троен мач!По-организирания и по-мотивирания отбор ще победи!Според мен-1:1!

по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад
2-0 ... не се притеснявайте 

- green man
- Контакти:
Миньор Пк написа:2-0 ... не се притеснявайте
Едва ли това ще е резултата! По вероятно е да е хикс.
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !
Мачът свърши преди час, а още не сте дигнали темата!? ... или не ви се пише след 3-0 

Ами да така е! Какво да пишем когато си паднал с 3:0, по-лошото е друго, че падаш с човек повече 70мин. и си пропуснал да решиш мача 1-то полувреме. Няма какво да се лъжем ,Ако Андонов беше вкарал дузпата мача отиваше към 0:3 ,ама такъв е живота какво да се прави!
Не мога да си обясня само коренната разлика в играта ни 2-то полувреме. То нас ни нямаше на терена.
Не мога да си обясня само коренната разлика в играта ни 2-то полувреме. То нас ни нямаше на терена.
Мачът беше пълен цирк,кво да се пише?Или беше продаден на полувремето,или беше бойкотиран от футболистите на БЕРОЕ!Срам за Стара Загора и за хората обичащи футбола в България!Отвратен съм с цялата си душа,защото точно от настоящия отбор на БЕРОЕ не очаквах такива изпълнения!Дано го забравя по-бързо този мач!То покрай болните амбиции на два други отбора(левски и литекс)никой не забеляза и не коментира фалша в мача!Замълча се нещо,защо ли????

по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад