Берое-Левски (контрола)-3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Левски (контрола)-3:0
Интересно явление наблюдавам.....Привържениците на ЦСКА, се радват повече от нас на победата, па била тя и в контрола...Естествено, забравяйки, че на 12 идва и техния ред
Крайно време е, да стане ясно на привържениците, на така наречените животински отбори/що ли така ги наричат?/, че отдавна не са фактор във футболното ни първенство. Това го разбраха отдавна и спонсори и собственици, ама горките привърженици- не......Както и да е, няма да ме разберете....Та мисълта ми е, че повод за радост ще е вече, кой с по-малко голове е паднал от Берое:) Та за 12-ти, интригата ще е, дали ЦСКА, ще падне под 2 гола или над 3.....А за Левски и въобще за мача, какво да кажа....Лека разгрявка си направиха нашите момчета, без много да си дават зор едно леко 3:0.

అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
ky-kyy написа:Интересно явление наблюдавам.....Привържениците на ЦСКА, се радват повече от нас на победата, па била тя и в контрола...Естествено, забравяйки, че на 12 идва и техния редКрайно време е, да стане ясно на привържениците, на така наречените животински отбори/що ли така ги наричат?/, че отдавна не са фактор във футболното ни първенство. Това го разбраха отдавна и спонсори и собственици, ама горките привърженици- не......Както и да е, няма да ме разберете....Та мисълта ми е, че повод за радост ще е вече, кой с по-малко голове е паднал от Берое:) Та за 12-ти, интригата ще е, дали ЦСКА, ще падне под 2 гола или над 3.....А за Левски и въобще за мача, какво да кажа....Лека разгрявка си направиха нашите момчета, без много да си дават зор едно леко 3:0.
Няма как цесекари да не пишат в тази тема.Все пак много старозагорци са от ЦСКА!И няма значение дали сме фактор или не в първенството!ЦСКА е обичан в цялата страна и тази обич не се влияе от това кой е собственик или спонсор на отбора.Отделно , лошо впечатление прави намесването на темата за спонсорите.Сякаш те се бият за вас,а не ви ги назначиха служебно.Ако държавата се оттегли от Берое и вие си отивате от А група.Никой не ви иска или желае.Спомни си кой и как накара "ТЕЦ Марица изток 2" да вземе Берое и тогава пиши за спонсори и собственици!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Няма как цесекари да не пишат в тази тема.Все пак много старозагорци са от ЦСКА!И няма значение дали сме фактор или не в първенството!ЦСКА е обичан в цялата страна и тази обич не се влияе от това кой е собственик или спонсор на отбора.Отделно , лошо впечатление прави намесването на темата за спонсорите.Сякаш те се бият за вас,а не ви ги назначиха служебно.Ако държавата се оттегли от Берое и вие си отивате от А група.Никой не ви иска или желае.Спомни си кой и как накара "ТЕЦ Марица изток 2" да вземе Берое и тогава пиши за спонсори и собственици!
Ако ще изместваме темата, особено за кой трябва да е в А група и кой го крепи държавата и държавното БФС/ или си мислите, че е частно?/ трябва да помислиш, дали не трябваше да сте с отнет лиценз мнооооого отдавна. Зная че ви е яд, че при нас всичко е прозрачно, че отбора се развива добре, без покупки на килограм на незнайни футболисти, за огромни комисионни, които ви съдят в момента, а съм сигурен, че повечето не им помните дори и имената.....Мога до сутринта да пиша по темата, но не виждам смисъл....
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.