Черноморец-Берое-0:5
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец-Берое-4 май от 17:15 часа
До 12 минута резултата вече е 0:2.Головете за Берое-7 минута Мапуку и 12 минута Георги Андонов.
0:3 на полувремето.Третия гол е на Зехиров в 37-а минута.
- greenlandia
Пак поредния безинтетесен мач,всички са ни далеч под нивото .Бием ги като маче у дирек!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- bilyaletdinov
- Контакти:
Мапуку гледам пак вкарва. Толкова ли е добър този или просто отборите са много слаби? От видео, което съм гледал съм останал с впечатление, че много здрав физически. Нека феновете на Берое да коментират качества му - бързина, техника, завършващ удар, игра с глава, комбинативност?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
0:4 Георги Костадинов в 59-та минута.Хубав мач за Берое.Черноморец са гола вода.
- greenlandia
Крен 0:5.Разгром насред Бургас!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
Re: Черноморец-Берое-0:5
Хубава и изразителна победа над много слаб противник.Петият гол за Берое отбеляза Самир Аясс в 79-тата минута.
Момчета. Честита победа. Победихте нещото, като отбор, който излезе само да отбие номер...
Никога, ама никога не съм гледал по-слаб Черноморец за моите 30 години по футболните стадиони.
Решението да отпаднем явно е било взето преди този мач...Иначе. Мапуко се отказа да ни вкарва рано-рано - все пак Бургас му беше първи пристан в България ( беше на проби при нас в началото на зимата)
, а останалите вкарваха с такава лекота и с явната надежда, че...някой ще ги спре. Друг е въпросът, че и 100 дена да бяхме играли - гол нямаше как да ви вкараме. Така, че Б групата и разпада са ни в кърпа вързани. Лазур и Бургас, като футболни дестинации ще изчезнат за дълго и може би...завинаги.
Успех ви желая на вас.
Никога, ама никога не съм гледал по-слаб Черноморец за моите 30 години по футболните стадиони.
Решението да отпаднем явно е било взето преди този мач...Иначе. Мапуко се отказа да ни вкарва рано-рано - все пак Бургас му беше първи пристан в България ( беше на проби при нас в началото на зимата)

Успех ви желая на вас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Успех ви желая на вас.
Благодаря. Успех и на вас.
bilyaletdinov написа:Мапуку гледам пак вкарва. Толкова ли е добър този или просто отборите са много слаби? От видео, което съм гледал съм останал с впечатление, че много здрав физически. Нека феновете на Берое да коментират качества му - бързина, техника, завършващ удар, игра с глава, комбинативност?
Машина е и засега има всичко изброено!