MAXIMUS написа:Още еди път го казвам : това е най-слабия шампион на България. Прецакаха Тракия и невероятните му играчи. Добре, че има и други хора които си спомнят този сезон ! А 40 хиляди зрители в Ст.Загора не са виждали на 9-то септемврийска манифестация, камо ли на мач !
Човече, ще се пръснеш от злоба! Не сери на празника им! Аз също помня много добре този сезон и много добре знам какво точно се е случило тогава. А и бях на този мач, наистина бяха най-малко толкова - 40 000! Тогава стадиона събираше повече зрители, защото тогава беше с пейки, а не със седалки, а специално на този мач допуснаха и много правостоящи. Стадиона буквално извираше от народ, грам местенце нямаше никъде по пътеки, огради и където и да е било! И това още часове преди началото на мача! Уникално беше! Можете да плюете колкото си искате по Берое, но те заслужиха титлата, това си е истината. Да не говорим че е смешно да се говори че някога са подпирали Берое, напротив, винаги са ги рязали, и то здраво , през всичките години! Примери има прекалено много!