Приятелски мач Берое- Цска, Събота-15.02/17:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Приятелски мач Берое- Цска, Събота-15.02/17:30
Много е къса паметта на беройци.Много лаете по ЦСКА.Играчи сме били крадяли...господа ние имаме ли вина , че всички добри ваши футбалери са искали да ритат в ЦСКА?Кой неиска да рита в този клуб?Дали е сега,дали преди 20 г запомнете,че ЦСКА е марка,колкото да ви боли.Макар и да не сме коректни,без пари и ни съди половината свят,ние сме си ЦСКА!Ако вие до сега имахте тези проблеми като нас,нямаше да ви има на футболната карта.Само за едно съм съглаасен с вас и за което имат право много хора-не сме коректни,много ни е зле положението и съжалявам ,че Перукан не ни взе лиценза и не ни прати в А окръжна!
CSKA SOFIA ARMY!
dinko81 написа:Много е къса паметта на беройци.Много лаете по ЦСКА.Играчи сме били крадяли...господа ние имаме ли вина , че всички добри ваши футбалери са искали да ритат в ЦСКА?Кой неиска да рита в този клуб?Дали е сега,дали преди 20 г запомнете,че ЦСКА е марка,колкото да ви боли.Макар и да не сме коректни,без пари и ни съди половината свят,ние сме си ЦСКА!Ако вие до сега имахте тези проблеми като нас,нямаше да ви има на футболната карта.Само за едно съм съглаасен с вас и за което имат право много хора-не сме коректни,много ни е зле положението и съжалявам ,че Перукан не ни взе лиценза и не ни прати в А окръжна!
Не е късно Динко,не е късно!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
greenlandia написа:@ Russia,
Защо не гледаш в собствената си кочина?
Защо бе човек?С кое не е прав?
dinko81 написа:Много е къса паметта на беройци.Много лаете по ЦСКА.Играчи сме били крадяли...господа ние имаме ли вина , че всички добри ваши футбалери са искали да ритат в ЦСКА?Кой неиска да рита в този клуб?Дали е сега,дали преди 20 г запомнете,че ЦСКА е марка,колкото да ви боли.Макар и да не сме коректни,без пари и ни съди половината свят,ние сме си ЦСКА!Ако вие до сега имахте тези проблеми като нас,нямаше да ви има на футболната карта.Само за едно съм съглаасен с вас и за което имат право много хора-не сме коректни,много ни е зле положението и съжалявам ,че Перукан не ни взе лиценза и не ни прати в А окръжна!
Не е проблема, че наш играч искал да рита в ЦСКА. Проблема е, че вашите по доста некоректен начин искат да го привлекат.
А за това, че имате проблеми сте си виновни изцяло вие. Вашите ръководители ви докараха до там. Ние не привличаме по 12 чужденци на голи обещания. За това и трудно може да изпаднем в подобна ситуация. Безплатен обяд няма.
И все пак може ли да ми дадете изказване на Венцислав Христов (а не на Милен Георгиев или Стойчо Младенов), в което той се обяснява в любов на "червените" и изразява невероятното си желание да играе именно там, тъй като е влюбен в този клуб. Защото такова чисто и просто - няма.
balgarin написа:dinko81 написа:Много е къса паметта на беройци.Много лаете по ЦСКА.Играчи сме били крадяли...господа ние имаме ли вина , че всички добри ваши футбалери са искали да ритат в ЦСКА?Кой неиска да рита в този клуб?Дали е сега,дали преди 20 г запомнете,че ЦСКА е марка,колкото да ви боли.Макар и да не сме коректни,без пари и ни съди половината свят,ние сме си ЦСКА!Ако вие до сега имахте тези проблеми като нас,нямаше да ви има на футболната карта.Само за едно съм съглаасен с вас и за което имат право много хора-не сме коректни,много ни е зле положението и съжалявам ,че Перукан не ни взе лиценза и не ни прати в А окръжна!
Не е проблема, че наш играч искал да рита в ЦСКА. Проблема е, че вашите по доста некоректен начин искат да го привлекат.
А за това, че имате проблеми сте си виновни изцяло вие. Вашите ръководители ви докараха до там. Ние не привличаме по 12 чужденци на голи обещания. За това и трудно може да изпаднем в подобна ситуация. Безплатен обяд няма.
Ти или си тъп или сляп или заслепен или с очила зелени.За по кратко ще те наричам тъпако,защото аз ОБЯСНИХ че ние не сме коректни и сме в пълен батак!Политиката ни от години не е правилна и го знаем всичко това.Лъчът в тунела се казва ЦСКА ЗАВИНАГИ.Томов е изпечен мошеник,професор по икономика и финанси.Завършил специална школа в Москва за поведение!Колкото да не искате,ЦСКА е институция в България с голяма фенска маса , история,престиж!Всички искат да играят там!Това , че тъпите ни управници са некоректни е отделен въпрос но недей да си изкарваш яда на феновете ни!Върни лентата назад и виж когато Сираков се гавреше с вас кой ви защити кой застана зад вас ама вие сте си прости заслепени селядури с неправилен говор!Другият път когато правите засади си пазете знамената!Със здраве!
CSKA SOFIA ARMY!
-
Steelblade
- Контакти:
bigfish написа:И все пак може ли да ми дадете изказване на Венцислав Христов (а не на Милен Георгиев или Стойчо Младенов), в което той се обяснява в любов на "червените" и изразява невероятното си желание да играе именно там, тъй като е влюбен в този клуб. Защото такова чисто и просто - няма.
Не може,защото няма!
Поздрави
dinko81 написа:
Ти или си тъп или сляп или заслепен или с очила зелени.За по кратко ще те наричам тъпако,защото аз ОБЯСНИХ че ние не сме коректни и сме в пълен батак!Политиката ни от години не е правилна и го знаем всичко това.Лъчът в тунела се казва ЦСКА ЗАВИНАГИ.Томов е изпечен мошеник,професор по икономика и финанси.Завършил специална школа в Москва за поведение!Колкото да не искате,ЦСКА е институция в България с голяма фенска маса , история,престиж!Всички искат да играят там!Това , че тъпите ни управници са некоректни е отделен въпрос но недей да си изкарваш яда на феновете ни!Върни лентата назад и виж когато Сираков се гавреше с вас кой ви защити кой застана зад вас ама вие сте си прости заслепени селядури с неправилен говор!Другият път когато правите засади си пазете знамената!Със здраве!
Малоумник, знаеш ли колко ми пука за вашата замираща, вмирисана "институция"? Малоумник си, защото четеш между редовете или по-точно казано по две думи от ред. Къде съм ви обидил вас феновете в предните си постове? С такива като тебе няма как да стане диалог. Като не ви отърва и си знаете аф-аф-аф. Лъчът в тунела дано да е от идващата санкция от ФИФА и да ви пращат в окръжните групи.
balgarin написа:dinko81 написа:
Малоумник, знаеш ли колко ми пука за вашата замираща, вмирисана "институция"? Малоумник си, защото четеш между редовете или по-точно казано по две думи от ред. Къде съм ви обидил вас феновете в предните си постове? С такива като тебе няма как да стане диалог. Като не ви отърва и си знаете аф-аф-аф. Лъчът в тунела дано да е от идващата санкция от ФИФА и да ви пращат в окръжните групи.
Замираща не замираща имаме си поне история и се гордеем с това за разлика от вас.Ще си останете със злобата и зависта.Ще чуваме само научени фрази от вас.Много е жалко да си фенна клуб без история и с шепа привърженици.Щом управниците ни докараха до там и си заслужаваме да ни накажат.Перукан е виновен ,че ни спасява!Казвам го без капка ирония!И да и кажа една публична тайна защо ни спасиха-защото ТВ7 ще загуби много пари ако го няма ЦСКА в А група.Всички искат да гледат ЦСКА и вечно дерби колкото да не ви се иска!Вие си лаете като кучета,но на кого му пука от това!
CSKA SOFIA ARMY!
Див Селяк написа:Какъв бой ще ядат чорбаспор ако се играе този мач - не ми се мисли
Teo написа:.... и акциите ще са на пазара и всички ние ще си купим с което ще набъбне нашата сметка...
Ще си купите ли от акциите на Лупи, бе, шарани?![]()
![]()
Много ми се иска да видя малък акционер от ЦСКА - първата в селективното животновъдство кръстоска между прасе и шаран.
Ти виждал ли си победа на бИроИ над ЦСКА