Мнениеот acmilan » 03 ное 2009 12:15
DrAvalanche написа:marti71 написа:каквато и кола да кара факта е един-тези момчета не са вземали 4-5 премии и доста повече заплати,въпреки всичко не мрънкат,не си вадят джобовете и не хленчат!!!!готови са да понесат още куп мизерия,неудобства и неяснота но да доиграят сезона и то не формално а с максимална мобилизация както го правят досега!!!ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ И АДМИРАЦИИ,другото кой каква карал,кой е артист и кой не е е за дребни душици!!!!Всъщност наистина това момче е артист,видяхте ли как артистично отбеляза на ГРАНДА УЕФСКИ????????
Победата над Левски не Ви дава право да обиждате този клуб, който между другото има много привърженици в Стара Загора. Щом претендирате да сте големи, научете се на достойнство и уважение към противника.
Виж сега,аз също не одобрявам обидите към другите отбори,не съм от тези,които обиждат съперника на мачове,но повечето фенове в България не разсъждават като мен,не си мисли,че това е характерно само за беройските фенове.Да,в Стара Загора има сини,както и червени привърженици,но Берое е най-обичаният клуб и е нормална такава реакция на марти71,защото син фен показа,меко казано,неуважение в тази тема спрямо героизма на футболистите,защото,за мен,те наистина са герои!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.