имало и мъже в тази игра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Re: имало и мъже в тази игра

Мнениеот peterx » 02 ное 2009 20:05

giallorosso boy написа:Петър Димитров беше този играч.Иначе и на мен ми направи голямо впечатление.Хубаво е да има такива хора,истински мъже,а не като онези,които живеят с мисълта как да се напият след мач.

Точно това момче е юноша на ЦСКА, а оттам го разкараха като неперспективен :shock: .
За мен това беше една от най-добрите им млади надежди.
Като гледам обаче в Берое добре се развива. Браво и за думите му!
А Берое наистина си заслужават петото място.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 02 ное 2009 20:32

Някой хора не разбраха, че за да има силен български футбол, Берое, Ботев и Локо Пд трябва да са сред най - силните отбори, а не да бъдат тъпкани от съдии, футболни ръководства и псевднобизнесмени :evil:

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 02 ное 2009 20:37

Браво,момчета!Преди две години нещата бяха подобни,Лудата Банда играеше само за феновете,сега пак е така,надявам се скоро нещата да се нормализират!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 03 ное 2009 11:15

marti71 написа:каквато и кола да кара факта е един-тези момчета не са вземали 4-5 премии и доста повече заплати,въпреки всичко не мрънкат,не си вадят джобовете и не хленчат!!!!готови са да понесат още куп мизерия,неудобства и неяснота но да доиграят сезона и то не формално а с максимална мобилизация както го правят досега!!!ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ И АДМИРАЦИИ,другото кой каква карал,кой е артист и кой не е е за дребни душици!!!!Всъщност наистина това момче е артист,видяхте ли как артистично отбеляза на ГРАНДА УЕФСКИ????????

Победата над Левски не Ви дава право да обиждате този клуб, който между другото има много привърженици в Стара Загора. Щом претендирате да сте големи, научете се на достойнство и уважение към противника.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 ное 2009 12:15

DrAvalanche написа:
marti71 написа:каквато и кола да кара факта е един-тези момчета не са вземали 4-5 премии и доста повече заплати,въпреки всичко не мрънкат,не си вадят джобовете и не хленчат!!!!готови са да понесат още куп мизерия,неудобства и неяснота но да доиграят сезона и то не формално а с максимална мобилизация както го правят досега!!!ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ И АДМИРАЦИИ,другото кой каква карал,кой е артист и кой не е е за дребни душици!!!!Всъщност наистина това момче е артист,видяхте ли как артистично отбеляза на ГРАНДА УЕФСКИ????????

Победата над Левски не Ви дава право да обиждате този клуб, който между другото има много привърженици в Стара Загора. Щом претендирате да сте големи, научете се на достойнство и уважение към противника.

Виж сега,аз също не одобрявам обидите към другите отбори,не съм от тези,които обиждат съперника на мачове,но повечето фенове в България не разсъждават като мен,не си мисли,че това е характерно само за беройските фенове.Да,в Стара Загора има сини,както и червени привърженици,но Берое е най-обичаният клуб и е нормална такава реакция на марти71,защото син фен показа,меко казано,неуважение в тази тема спрямо героизма на футболистите,защото,за мен,те наистина са герои!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 03 ное 2009 13:35

acmilan написа:Виж сега,аз също не одобрявам обидите към другите отбори,не съм от тези,които обиждат съперника на мачове,но повечето фенове в България не разсъждават като мен,не си мисли,че това е характерно само за беройските фенове.Да,в Стара Загора има сини,както и червени привърженици,но Берое е най-обичаният клуб и е нормална такава реакция на марти71,защото син фен показа,меко казано,неуважение в тази тема спрямо героизма на футболистите,защото,за мен,те наистина са герои!

Оправдания със стадно чувство и обща безотговорност, са една от причините в България никога нищо да не става както трябва. Щом определен фен е показал неуважение, реакцията трябва да е насочена към него, не към отбора.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 ное 2009 13:57

DrAvalanche написа:
acmilan написа:Виж сега,аз също не одобрявам обидите към другите отбори,не съм от тези,които обиждат съперника на мачове,но повечето фенове в България не разсъждават като мен,не си мисли,че това е характерно само за беройските фенове.Да,в Стара Загора има сини,както и червени привърженици,но Берое е най-обичаният клуб и е нормална такава реакция на марти71,защото син фен показа,меко казано,неуважение в тази тема спрямо героизма на футболистите,защото,за мен,те наистина са герои!

Оправдания със стадно чувство и обща безотговорност, са една от причините в България никога нищо да не става както трябва. Щом определен фен е показал неуважение, реакцията трябва да е насочена към него, не към отбора.

Колега,да съм казал,че съм съгласен реакцията да е насочена към отбора,а не към него?Определено не страдам от стадно чувство,нито се присъединявам към общата безотговорност,просто не е приятно да се омаловажава труда на едни момчета,които не са взимали пари от месеци,а са на пето място в класирането.Това е,нищо повече ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 04 ное 2009 22:17

fuckside написа:Някой хора не разбраха, че за да има силен български футбол, Берое, Ботев и Локо Пд трябва да са сред най - силните отбори, а не да бъдат тъпкани от съдии, футболни ръководства и псевднобизнесмени :evil:
Бих добавил и Етър, Ботев Враца и Дунав.

Върни се в “Берое”