имало и мъже в тази игра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Re: имало и мъже в тази игра

Мнениеот doctora_1912 » 02 ное 2009 17:47

BultraStyle написа:ами ще си ги взимаме футболистите по къщите и това е :)

...и ще си ги водим с нас на кръчма :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

bultra_plovdiv
Контакти:

Мнениеот bultra_plovdiv » 02 ное 2009 18:03

doctora_1912 написа:

Аааа ... НИКОГА ! Почти всеки футбалер ще изпие 3 заплати за 1 вечер. :lol:

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 02 ное 2009 18:05

bultra_plovdiv написа:
doctora_1912 написа:

Аааа ... НИКОГА ! Почти всеки футбалер ще изпие 3 заплати за 1 вечер. :lol:

Aaa ...да ги нямаме тия! :lol: :lol: Ще има норматив.. половин бутилка и по леглата... :mrgreen: Строг режим му е майката !!!
ИзображениеИзображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 02 ное 2009 18:06

Браво найстина на тези момчета, пето място за отбора и играят без пари, но това е и за тях, като се представят добре ще ги вземат после в отбор, където има пари. Надявам се да загубят следващия мач!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 ное 2009 18:19

Sleepwalker написа:
POPCORN написа:евалата.не са пу*ки като нашите да пискат за всяка премия :!: :!:

Да бе човек,ама тука става дума за редовна заплата,неплащана от месеци!Гадно е!

абе какво е гадно бе...хората жиеят с по 150 лева и свързват двата края..тия манекенки ли нямат пари за ядене или нямат пари да си купят някоя нова кола!Айде не ги защитавай моля те!Точно футболистите на ЦСКА и Левски нямат право да пискат за пари!Не стига , че им дават някакви колосални заплати при полужение , че не са никакви футболисти!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 ное 2009 18:28

Сегашният отбор е втората луда банда в продължение на няколко сезона в Берое.Когато брадатия знаете какъв спря да плаща,момчетата се вдигнаха и играха мъжки за отбора.Сега ситуацията е същата,а и сме на пето място.Браво на Илиан,поклон пред футболистите.Ето защо Берое е толкова голям отбор за България 8-) А някои псевдофутболисчета от ЦСКА,че и от Левски само могат да вземат пример,само че те едва ли биха се трогнали от такова нещо,проблемът им е в коя кръчма "че пиеме" тая вечер!Още веднъж браво!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

marti71
Контакти:

Мнениеот marti71 » 02 ное 2009 18:31

здравейте,останах като вцепенен когато слушах изказването на едно момче от Берое след мача.УНИКАЛНО МЪЖКА ПОСТЪПКА,ИСТИНСКИ МЪЖКАР за разлика от презадоволените лигльовци които играят в така наречените наши грандове.Човека е готов да се съберат всички в една квартира но да спасят сезона и клуба си!!!И го правят с хъс,с мъжество,и бият ли бият когото и където хванат.ПОКЛОН МОМЧЕТА ОТ БЕРОЕ!!!!Върнахте ми вярата в много позабравени неща в днешния полудял живот където всичко се изроди!!!Аз не съм старозагорец,но безкрайно уважавам този клуб,именно заради такива истински мъже и заради великата публика в този град Берое го е имало,има го и винаги ще го има,този клуб е един от ГРАНДОВЕТЕ ама истинските грандове в нашия футбол!!!!!Дано се намерят хора които да проумеят какво значи Берое и да осигурят светли дни за този клуб,Берое и неговата публика заслужават да имат един силен и стабилен отбор!!!!Още венъж поклон ГОЛЕМИ МЪЖЕ ОТ БЕРОЕ!!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 02 ное 2009 18:49

marti71 написа:здравейте,останах като вцепенен когато слушах изказването на едно момче от Берое след мача.УНИКАЛНО МЪЖКА ПОСТЪПКА,ИСТИНСКИ МЪЖКАР за разлика от презадоволените лигльовци които играят в така наречените наши грандове.Човека е готов да се съберат всички в една квартира но да спасят сезона и клуба си!!!И го правят с хъс,с мъжество,и бият ли бият когото и където хванат.ПОКЛОН МОМЧЕТА ОТ БЕРОЕ!!!!Върнахте ми вярата в много позабравени неща в днешния полудял живот където всичко се изроди!!!Аз не съм старозагорец,но безкрайно уважавам този клуб,именно заради такива истински мъже и заради великата публика в този град Берое го е имало,има го и винаги ще го има,този клуб е един от ГРАНДОВЕТЕ ама истинските грандове в нашия футбол!!!!!Дано се намерят хора които да проумеят какво значи Берое и да осигурят светли дни за този клуб,Берое и неговата публика заслужават да имат един силен и стабилен отбор!!!!Още венъж поклон ГОЛЕМИ МЪЖЕ ОТ БЕРОЕ!!!!

Някой знае ли този мъжкар каква кола кара? Само за информация питам! ;)
АРТИСТИ!!!

uberko
Контакти:

Мнениеот uberko » 02 ное 2009 19:39

kalo написа:
marti71 написа:здравейте,останах като вцепенен когато слушах изказването на едно момче от Берое след мача.УНИКАЛНО МЪЖКА ПОСТЪПКА,ИСТИНСКИ МЪЖКАР за разлика от презадоволените лигльовци които играят в така наречените наши грандове.Човека е готов да се съберат всички в една квартира но да спасят сезона и клуба си!!!И го правят с хъс,с мъжество,и бият ли бият когото и където хванат.ПОКЛОН МОМЧЕТА ОТ БЕРОЕ!!!!Върнахте ми вярата в много позабравени неща в днешния полудял живот където всичко се изроди!!!Аз не съм старозагорец,но безкрайно уважавам този клуб,именно заради такива истински мъже и заради великата публика в този град Берое го е имало,има го и винаги ще го има,този клуб е един от ГРАНДОВЕТЕ ама истинските грандове в нашия футбол!!!!!Дано се намерят хора които да проумеят какво значи Берое и да осигурят светли дни за този клуб,Берое и неговата публика заслужават да имат един силен и стабилен отбор!!!!Още венъж поклон ГОЛЕМИ МЪЖЕ ОТ БЕРОЕ!!!!

Някой знае ли този мъжкар каква кола кара? Само за информация питам! ;)
АРТИСТИ!!!

От няколко години кара една Алфа 147, но напоследък не съм го виждал с нея, може и да я е разкарал. Така че определението артисти го запази за едни други футболисти, но не и беройци!!

marti71
Контакти:

Мнениеот marti71 » 02 ное 2009 19:55

каквато и кола да кара факта е един-тези момчета не са вземали 4-5 премии и доста повече заплати,въпреки всичко не мрънкат,не си вадят джобовете и не хленчат!!!!готови са да понесат още куп мизерия,неудобства и неяснота но да доиграят сезона и то не формално а с максимална мобилизация както го правят досега!!!ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ И АДМИРАЦИИ,другото кой каква карал,кой е артист и кой не е е за дребни душици!!!!Всъщност наистина това момче е артист,видяхте ли как артистично отбеляза на ГРАНДА УЕФСКИ????????

Върни се в “Берое”