BultraStyle написа:ами ще си ги взимаме футболистите по къщите и това е
...и ще си ги водим с нас на кръчма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BultraStyle написа:ами ще си ги взимаме футболистите по къщите и това е
doctora_1912 написа:BultraStyle написа:ами ще си ги взимаме футболистите по къщите и това е
...и ще си ги водим с нас на кръчма![]()
![]()
bultra_plovdiv написа:doctora_1912 написа:BultraStyle написа:ами ще си ги взимаме футболистите по къщите и това е
...и ще си ги водим с нас на кръчма![]()
![]()
Аааа ... НИКОГА ! Почти всеки футбалер ще изпие 3 заплати за 1 вечер.
Sleepwalker написа:POPCORN написа:евалата.не са пу*ки като нашите да пискат за всяка премия![]()
Да бе човек,ама тука става дума за редовна заплата,неплащана от месеци!Гадно е!
marti71 написа:здравейте,останах като вцепенен когато слушах изказването на едно момче от Берое след мача.УНИКАЛНО МЪЖКА ПОСТЪПКА,ИСТИНСКИ МЪЖКАР за разлика от презадоволените лигльовци които играят в така наречените наши грандове.Човека е готов да се съберат всички в една квартира но да спасят сезона и клуба си!!!И го правят с хъс,с мъжество,и бият ли бият когото и където хванат.ПОКЛОН МОМЧЕТА ОТ БЕРОЕ!!!!Върнахте ми вярата в много позабравени неща в днешния полудял живот където всичко се изроди!!!Аз не съм старозагорец,но безкрайно уважавам този клуб,именно заради такива истински мъже и заради великата публика в този град Берое го е имало,има го и винаги ще го има,този клуб е един от ГРАНДОВЕТЕ ама истинските грандове в нашия футбол!!!!!Дано се намерят хора които да проумеят какво значи Берое и да осигурят светли дни за този клуб,Берое и неговата публика заслужават да имат един силен и стабилен отбор!!!!Още венъж поклон ГОЛЕМИ МЪЖЕ ОТ БЕРОЕ!!!!
kalo написа:marti71 написа:здравейте,останах като вцепенен когато слушах изказването на едно момче от Берое след мача.УНИКАЛНО МЪЖКА ПОСТЪПКА,ИСТИНСКИ МЪЖКАР за разлика от презадоволените лигльовци които играят в така наречените наши грандове.Човека е готов да се съберат всички в една квартира но да спасят сезона и клуба си!!!И го правят с хъс,с мъжество,и бият ли бият когото и където хванат.ПОКЛОН МОМЧЕТА ОТ БЕРОЕ!!!!Върнахте ми вярата в много позабравени неща в днешния полудял живот където всичко се изроди!!!Аз не съм старозагорец,но безкрайно уважавам този клуб,именно заради такива истински мъже и заради великата публика в този град Берое го е имало,има го и винаги ще го има,този клуб е един от ГРАНДОВЕТЕ ама истинските грандове в нашия футбол!!!!!Дано се намерят хора които да проумеят какво значи Берое и да осигурят светли дни за този клуб,Берое и неговата публика заслужават да имат един силен и стабилен отбор!!!!Още венъж поклон ГОЛЕМИ МЪЖЕ ОТ БЕРОЕ!!!!
Някой знае ли този мъжкар каква кола кара? Само за информация питам!![]()
АРТИСТИ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта