Ивайло Лудогорец написа:zuekaa написа:Ивайло Лудогорец написа:Никога не съм казвал , че сме голям отбор . Ние сме си скромен отбор от малкия град . Всеки един от доводите , които съм изложил си е факт . Традиции се градят , дори мисял че за 3 години изградихме повече отколкото някои отбори за 20 . Публика си имаме , на домакинствата . Ако разбирш "ултра " под псуване , побоища ,чупене на стадиони , БИЕНЕ НА ФУТБОЛИСТИ - не мерси . Предпочитам футбол-тип Англия . Успехи също си имаме , дори повече от много от отборите с "традиции" . Това си остава в историята и ще се помни . Ако нещо се случи и след време не сме това ,което сме , някой ден ще казвам на детето си : преди се пръкнахме от нищото , развалихме сметките на всички дето си знаеха , обрахме купите , играхме в ЛЕ , стигнахе до 1/16 финал и сме отстранявали отбори като Слован , Партизан , Динамо Загреб , ПСВ и така .. това е историята драги "лудогоромразци" .
Дреме му на някой за вас, ПОСРЕДСТВЕН ОТБОР с ПОСРЕДСТВЕНИ ФЕНОВЕ и КОМПЛЕКСИРАН собственик ...
Посредствена е беше играта на Берое .... в невъзможността си да направят нещо-балонни центрирания ; в невъзможността си да спрат нашите-нарушения . Това са фактите . И вие като идвате в Разград сте посредствени -10-15 макс 20 човека .
Нямам нищо против да коментирам мача , ама поне да си го гледал ..
В третата минута направихме същата атака като вашата за ГОЛА,вашата атака реализира гол , малшанс нашата нямаше гол, още няколко добри положения имахме за гол, а вие ИОК..
За фенове недейте да коментирате .. НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ като тези на БЕРОЕ , БОТЕВ ... ......
А мача си беше с осебен заряд , който трябва да активизира повече фенове
Бихме ви за СУПЕР КУПАТА
Стана ГОЛЯМО напрежение в последните два мача за купата
Ако това не беше предпоставка за активизиране на феновете ,не знам, какво може да ви вдигне..