Берое-Локо Плд, 3.11 от 16.30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

IrtishhVezalov
Контакти:

Re: Ще накажат ли Берое ?

Мнениеот IrtishhVezalov » 03 ное 2013 21:53

Ако е станало извън стадиона няма никакъв смисъл да говорим за наказание.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 03 ное 2013 22:00

Нали двете агитки уж се имат,каква е тая простотия,странна работа
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 03 ное 2013 22:00

IrtishhVezalov написа:Ако е станало извън стадиона няма никакъв смисъл да говорим за наказание.

ти да не си адвокат.какво като е станало извън стадиона.няма гостуване на което да съм бил в ст. загора и да не е имало счупени стъкла на коли или рейсове.и до кога това ще ги оправдава че са извън стадиона до като стане фатално ли.откровена селяндурщина .бият с 3-0 обаче им е малко.вместо да си празнуват те воюват.ама било извън стадиона,значи може.какви са тея разсъждения

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 03 ное 2013 22:04

Е нали всички ултраси се кефят на простотиите, ама като ги засегнат и рев. Едни бунаци в сърбия си събраха на куп седалките и ги изгориха на клада както хитлер книжки и после им правиха евалато, а тука за една минимумка скок подскок. И аз не ги разбирам тия простотии, ама тука е така.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

IrtishhVezalov
Контакти:

Мнениеот IrtishhVezalov » 03 ное 2013 22:06

За какво да се наказва отбора, след като инцидента не става по време на спортното събитие? Все едно аз като съм фен на ЦСКА, утре да убия някой и да накажат отбора за това..... Не могат да барнат берое

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 03 ное 2013 22:08

IrtishhVezalov написа:За какво да се наказва отбора, след като инцидента не става по време на спортното събитие? Все едно аз като съм фен на ЦСКА, утре да убия някой и да накажат отбора за това..... Не могат да барнат берое

Ам не бе човек то няма да ги накажат, но заради някакви олигофрени нормалните фенове на Берое ще ги е страх да дойдат на гостуване в Пловдив. Селянията край няма!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 ное 2013 22:10

Ами ако не е станало на самия мач не виждам как може да накажат Берое, след като не е станало и на стадиона или в околностите му.

Ама със сигурност трябва да съдят хората, направили тази простотия. Това си е хулиганство, застрашаващо човешките живот и здраве. Факта, че е направено от "фенски чуства" не е смекчаващ вината.

Освен това трябва клубовете да започнат да издават забрани за посещение на стадионите на подобни "фенове" дори и ако изцепките са им извън стадиона. Щом са ги направили с оправдание ФУТБОЛ.. вън от стадиона.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

IrtishhVezalov
Контакти:

Мнениеот IrtishhVezalov » 03 ное 2013 22:11

Тъпаци винаги има... На нашето шествие гениите мятаха бомби в самите нас.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 03 ное 2013 22:11

На мен не ми е ясна схемата с налагането на глоби и наказания. Значи веднъж наказват провинилият се отбор с доста солена глоба, а защо го и лишават от публика :? . Нали наказанието трябва да е за определено нарушение, неможе за едно нарушение да се налагат две наказания, още повече, че и двете лишават наказаният от някакви парични средства. Локо ги наказаха за общо 13 хил. лв. а от приходи от билети загубиха още 30-50 хиляди..Не съм чул никъде досега, някой да е наказан за едно и също нещо с две и повече наказания. Като се издържат с глоби, защо пречат на клубовете да си избият парите с продажбата на билети, нима невиждат колко трудно се издържа футболен клуб, че и го лишават от приходи :?: По-логично е лишаване от домакинство, отколкото мач на празни трибуни, а като ще са празни, какво прави телевизията там..Да го духат БФС, както лишават един отбор от публика (пари), за какво е нужен на отборите,да им събира двойни и тройни глоби ли 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Nenkolpfc
Контакти:

Мнениеот Nenkolpfc » 03 ное 2013 22:15

Това за бомбата са пълни глупости,написани от съмнителен сайт,който ражда новини четейки по форумите.Бомба е нямало,марулите са хвърляли камъни,усвоили до съвършенство също като орките партизанската тактика"Хвърли камък и бягай".
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА

Върни се в “Берое”