ЦСКА-Берое , 31.10.2013 г. от 18:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: ЦСКА-Берое , 31.10.2013 г. от 18:00 часа

Мнениеот acmilan » 01 ное 2013 11:10

Стойчо пак рева след мача. Абсолютно никакво уважение не мога да имам към този човек, не мога да напиша тук нещата, които мисля за него.
А Хубчев е време да спре да убива играчите си публично, разбира се, че могат повече от това, което показват. В топ 3 на пролетния полусезон, спечелени две купи, множество чуждестранни играчи, заплати няколко пъти по-големи от тази на президента и премиера - е, не е сериозно. Естествено, че можем повече.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 01 ное 2013 11:34

уф, съдията спести доста картони и на двата тима и затова стана такава касапница. А стойчо е лайно неземно. Ако е истински мъж щеше да каже истината в очите, а не да се мазни и оправдава. Радвайте се на победата, но не и играта си, защото тя липсва :!: . Не може да спираш всяка атака в зародиш с нарушение и после да ревеш срещу съдията.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2013 18:39

NADURVEN_FILOSOF написа:уф, съдията спести доста картони и на двата тима и затова стана такава касапница. А стойчо е лайно неземно. Ако е истински мъж щеше да каже истината в очите, а не да се мазни и оправдава. Радвайте се на победата, но не и играта си, защото тя липсва :!: . Не може да спираш всяка атака в зародиш с нарушение и после да ревеш срещу съдията.

Ти кой мач си си гледал ,бе :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 ное 2013 18:46

Laetitia написа:
d.milanov написа:Вярно, няма как хората да ме знаят какъв съм - нормален или ненормален. Все пак приказките (говеда), за които ме обвиняваш, не ги приемай за обида - това си ни е нарицателното име за вас. Повече не ми се пише за това. Извинявай ако съм те обидил. ;)
То и нашето нарицателно за вас е едни грухтящи животинки, ама във форума има правила. ;)

А Стойчо пак ревал, не се учудвам. Той е перманентно мрънкащ и плюещ.

На тебе като ти бръкне некой по дупките ,траеш ли си бе,разбирам да бяхте сътворили поне едно голово положение,да говорите, единствената ви идея беше да рушите и играта,иначе дойдохте с големата кошница,трябваше да отнесете минимум тройка,нищо не става от жалкото ви отборче ,мястото ви е във втората 7
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 02 ное 2013 01:03

Red joker написа:На тебе като ти бръкне некой по дупките ,траеш ли си бе,разбирам да бяхте сътворили поне едно голово положение,да говорите, единствената ви идея беше да рушите и играта,иначе дойдохте с големата кошница,трябваше да отнесете минимум тройка,нищо не става от жалкото ви отборче ,мястото ви е във втората 7
Чш, ало, я полека с тона. ;)

Какво общо има слабият мач, който изиграхме, с факта, че Стойчо е мрънкало и недостойно човече?!
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 ное 2013 21:15

Red joker написа:
Laetitia написа:
d.milanov написа:Вярно, няма как хората да ме знаят какъв съм - нормален или ненормален. Все пак приказките (говеда), за които ме обвиняваш, не ги приемай за обида - това си ни е нарицателното име за вас. Повече не ми се пише за това. Извинявай ако съм те обидил. ;)
То и нашето нарицателно за вас е едни грухтящи животинки, ама във форума има правила. ;)

А Стойчо пак ревал, не се учудвам. Той е перманентно мрънкащ и плюещ.

На тебе като ти бръкне некой по дупките ,траеш ли си бе,разбирам да бяхте сътворили поне едно голово положение,да говорите, единствената ви идея беше да рушите и играта,иначе дойдохте с големата кошница,трябваше да отнесете минимум тройка,нищо не става от жалкото ви отборче ,мястото ви е във втората 7

На специалиста от село Плоски с двата договора кой му бърка по дупките? Специалистът без един нормален резултат в Европа за толкова години треньорска кариера. Свършиха вече годините, в които можеше произволен генерал да се обади в поделението в друг град и на следващия ден даден играч да е в спортната рота на спортната витрина на режима.
И за нашата игра не бери грижа, гледай вашата. Че ритате като коне и играете дефанзвино срещу ВСЕКИ противник. Това в Европа голям успех ще донесе. Стойчо знае. Със здраве.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Берое”