Венци Христов в Ботев Пд...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Re: Венци Христов в Ботев Пд...

Мнениеот bigfish » 15 окт 2013 11:42

El Commandante написа:
bigfish написа:Значи най-рано лятото на 2015 г. можете да мечтаете за него, защото договора му е до 30.06.2015 :)

Нещо не си разбрал май....ние доколкото разбирам,мислим да ви дадем пари и за двамата...кое е нередно тука?
Въобще хора, не ви разбирам позицията-викате-НЯМА да стане,еми хубаво де,ама ако ви дадем пари (евентуално) които биха ви били интересни...що да не стане...тва е бизнес все пак....пак казвам-тва е чисто хипотетично защото аз лично не съм убеден в неотложната нужда да имаме В.Христов в състава си,а с качествата на Каядо хич не съм запознат,ама кво се правите на ущипани-ако ви се предложи честна,почтена сделка, не виждам къде е проблема....

А сега прочети кое мнение цитирам в отговора си, ама го прочети бавно и поне 2 пъти преди да отговориш отново. И двамата имат освобождаващи клаузи - платете ги и ако те искат да играят при вас са ваши. Само дето съм почти напълно убеден, че няма да ги платите.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 15 окт 2013 14:15

nature написа:За какво му е да преминава в друг български тим, където е съмнително дали ще постигне някакво съществено развитие.

Заради многократно по-големия шанс да играе в Европа и съответно-да си уреди трансфер на запад може би?
Замислял ли си се над този аспект?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 15 окт 2013 14:16

bigfish написа:Само дето съм почти напълно убеден, че няма да ги платите.

Когато има интерес и у двете страни сделката да стане,тя става обикновено....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 15 окт 2013 16:13

Bourgas написа:
galin56 написа:
ivan56 написа:
galin56 написа: :shock: :shock: :shock:
Ти изобщо гледал ли си мач на Черноморец от тогава?? Преди да се изказваш неподготвен. Анисе беше център-нападател, ляво крило Асис и дясно Жужу, като Жужу и Асис си сменяха местата а Анисе беше забит напред.. За 11 мача вкара 6 гола и избяга после в ЦСКА. Вземи прегледай мачовете на запис и после говори пак.

Нито един мач не съм гледал на Черноморец ,ей така си говоря на аба.Анисе не е играл чист таран.

Ами явно не си. Както и да е за такива очеизвадни неща е излишно да се спори. Всеки който е гледал мачовете от тогава може ясно да види кой къде е играл. Точно тогава по тв-то започнаха да дават почти всички мачове от А група и съм им гледал почти всичките 15 за полусезона и Анисе си играеше точно таран.

Ванката е пич и няма да спори с теб, но пък аз, който също не съм гледал мач на Черноморец ще ти кажа, че Анисе игра 2 нападател, зад централния ни, който се казваше тогава Боли. Приятен ден.

:o :o :o
Ти изби рибата. Въобще ходил ли си на мач или да си ги гледал по телевизията.
За сведение Яник Боли и Абел Анисе не играха по едно и също време във клуба. Анисе игра есента, а Боли го взеха зимната пауза. Не знам при това положение как единия е играл 1-ви пък другия 2-ри нападател. И ти кой мач си гледал и двамата едновременно на терена.
Иначе, че Ванката е пич не споря. Не го познавам човека, може и стабилен да си е, но определено не сте гледали мачове на Черноморец от тогава.

Върни се в “Берое”