Локомотив Пд-Берое-3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Re: Локомотив Пд-Берое-3:1

Мнениеот bigfish » 07 авг 2013 12:55

Raoul_Duke написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sM84IllFpSg[/youtube]

Еми цигани са, това е известно.

Потребителски аватар
br77_lpfc
Контакти:

Мнениеот br77_lpfc » 07 авг 2013 22:12

Тъжно ми е като гледам, как се поддавате на провокациите на жълтите мишки. Разберете едно- с изключение на директния сблъсък, ние с вас няма какво да делим! Мача мина и замина, за нас той е история.
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!
Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 07 авг 2013 22:36

Тоя съдия не свирили есента Локо с Ботев,когато ни даде смешен червен картон и обърка мача.Май ще излезе поръчков съдия!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 08 авг 2013 08:50

br77_lpfc написа:Тъжно ми е като гледам, как се поддавате на провокациите на жълтите мишки. Разберете едно- с изключение на директния сблъсък, ние с вас няма какво да делим! Мача мина и замина, за нас той е история.

Много си "умен", черно-бяла мишко. Вие вече два мача поред ги псувате и обиждате нон-стоп и накрая... жАлтите виновни :shock: Бива ли да сте толкоз прости?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 08 авг 2013 12:43

br77_lpfc написа:Тъжно ми е като гледам, как се поддавате на провокациите на жълтите мишки. Разберете едно- с изключение на директния сблъсък, ние с вас няма какво да делим! Мача мина и замина, за нас той е история.

Провокациите идват от вас, а не от бултрасите. Не може ваши да ни псуват на стадиона преди началото на мача и да очаквате, че ще ви ръкопляскаме. Аз също не мога да разбера защо ваши се озлобяват срещу нас, но всеки има право на мнение. Предното гостуване не можах да дойда, но предполагам, че не е било по-различно. Така че замислете се какво правите и защо го правите.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 10 авг 2013 20:41

Какви провокации бре, какво общо имат феновете на Ботев в случая? Та вашата публика ми стана толкова селска и антипатична след нашия мач,още преди да влезем на стадиона ни псувахте здраво без въобще да сме Ви предизвикали по какъвто и да е начин.
Както и да е,все пак " бихте" носителя на КБ и Суперкупата,не Ви се случва това всеки ден.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Берое”