acmilan написа:То дори се вижда колко абсурден е този пост, в който се бъзикам с друг потребител и е написан дори на латиница. Не съм взимал изобщо сериозно форума тогава. Просто ми беше писнало от непрестанната простащина в него в онези времена, в които 90 % от сегашните потребители ги е нямало изобщо. Имал съм симпатии към въпросния отбор, защото покойният ми дядо беше голям негов фен, а той беше много важен човек за мен и това също съм го писал тук преди време. А на стадион Берое съм от 14 години, в които рядко съм пропускал мач изобщо, пътувал съм какви ли не култови дестинации през годините, докато бях студент съм се връщал за мачове и съм минавал стотици километри за дни. Но няма какво да се обяснявам на хора, подкрепящи Волен Сидеров. И да, наистина любовни ласки между нас и четирибуквения отбор не е имало и няма как да има, което беше предмет на темата.
Извинявам се тогава,надявам се извинението ми да бъде прието , чрез емотиконката "

ПП: не подкрепям Волен Сидеров(преди го подкрепях, на тези избори не съм гласувал за никой) , но вече ми писна да му търпя простащините