Чудя се, Ние на футболна среща ли се ходим или....?
След като голям страх ги тресе и ги пазят дори и в тоалетната,защо излизат извън Израел?
http://www.nbp.bg/nbp/?p=12715
И още малко:
Спецподразделения ще охраняват стадиона точно година след атентата на летище Сарафово
Стара Загора ще бъде блокирана като за визита на папата на 18-и юли тази година, информира "Труд". Поводът е футболният мач на Берое с израелския тим Апоел (Тел Авив) във втори квалификационен кръг на Лига Европа. Точно в този ден се навършва година от кървавия атентат срещу еврейски туристи на бургаското летище Сарафово.
Израелските власти обикновено отлагат големи мероприятия на дати, свързани с атентати, особено в държавите, където са се случили трагедиите. И този път управата на Апоел е поискала отмяна на датата, но УЕФА не е позволила, научи "Труд".
ПОЛИЦЕЙСКА МОБИЛИЗАЦИЯ
Футболният мач на Берое срещу Апоел ще протече при засилени мерки за сигурност, потвърдиха от полицията в Стара Загора. Оттам все още не дават подробности за това как ще протече организацията за срещата, какви промени в движението в град аще има и какив ще с амерките за сигурност. Все още не са водени подробни разговори и с клубнот оръководство.
Сигурно е, че движението на превозни средства до стадион "Берое" ще бъде отцепено в радиус от половин километър. Предвижда се поставянето на куп метални заграждения на кръгоото пред стадиона и на входа на съоръжението, както се прави при организацията на концерти. С това ще се избегне струпването н амного публика пред входовете на стадиона.
Продажбата на билети няма да става с допълнителни проверки. Самите фенове обаче ще минават щателна проверка около и на влизане в стадиона. За разлика от други мачове няма въобще да се допускат автомобили край спортното съоръжение с изключение на тези на клубовете и полицията.
ОПРАЗВАТ БАЛКОНИТЕ
Живеещите във високите блокове около стадиона няма да могат да гледат мача от балконите си заради опасенията, че и снайперист може да се възползва от добрата гледка към игрището. Очаква се полицията да инструктира всички хора в района да си стоят в домовете при затворени врати няколко часа преди и след срещата.
За официалните лица и журналистите, които ще присъстват на стадиона, също са предвидени драконовски проверки. За получаване на акредитация репортерите трябваше да дадат трите си имена и ЕГН.
От МВР в София казаха, че охраната на мача ще е засилена.
ЖАНДАРМЕРИЯТА ИДВА НА ПОМОЩ
Ще са включени както специалисти по противодействие на футболното хулиганство, така и спецчасти за борба с безредиците, включително неголямо подразделение от жандармерията.
От вътрешно ведомство обаче не пожелаха да оповестят дали на стадиона ще бъдат пратени барети от спецотряда за борба с тероризма, както и експерти по взривовете от службата СДОТО. Срещата ще бъде охранявата и от израелски спецчасти.
Берое-Апоел/Мерки за сигурност/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- greenlandia
Берое-Апоел/Мерки за сигурност/
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Re: Берое-Апоел/Мерки за сигурност/
по време на мача в радиус от 500 метра хора няма да се допускат, коли въобще и преди мача
ама няма кво да недоволстваме все пак се грижат за живота ни
ама няма кво да недоволстваме все пак се грижат за живота ни

Хубене, ти точно като военен да задаваш такива въпроси някак си не върви. Те и в Бургас преди година не бяха очаквали такова нещо ама случи се
. Като ти кажат да скачаш, ще скачаш. Каквито и мерки да се вземат във футболен мач с участието на израелци ще е малко! Вземай си за мача билета, ЛКарта, кибритче и две-три цигари и тогава отивай към стадиона. Телефона, запалката и ключовете си ги остави у вас
. Мерките ще бъдат много строги и компромиси няма да правят. Въпроса е да им създадем истински ад на трибуните и да си забравят тактиките и схемите евреите.

Как пък ще ми забранят да си излезна на терасата,това не ми е много ясно!
joro65 написа:Как пък ще ми забранят да си излезна на терасата,това не ми е много ясно!
Като ти присветне лазерче по край очичките ще разбереш.
Някои хора май не могат да разберат, че това което са го гледали по филмите идва в Стара Загора още от Понеделник

Хора, разберете, че всички тези превантивни мерки, които се взимат, са за ваше добро.
- South_Park
balgarin написа:joro65 написа:Как пък ще ми забранят да си излезна на терасата,това не ми е много ясно!
Някои хора май не могат да разберат, че това което са го гледали по филмите идва в Стара Загора още от Понеделник.
Хора, разберете, че всички тези превантивни мерки, които се взимат, са за ваше добро.
Съветвам куките да пазят и кенефите, че може вътре да има терористи-камикадзета, симулиращи голяма нужда
Общо взето Нов Световен ред - гръмнали автобус и отсега нататък няма да има никаква свобода на гражданите при гостуване на еврейски отбор(на който мястото не му е в УЕФА и Европа)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
South_Park написа:balgarin написа:joro65 написа:Как пък ще ми забранят да си излезна на терасата,това не ми е много ясно!
Някои хора май не могат да разберат, че това което са го гледали по филмите идва в Стара Загора още от Понеделник.
Съветвам куките да пазят и кенефите, че може вътре да има терористи-камикадзета, симулиращи голяма нужда
Общо взето Нов Световен ред - гръмнали автобус и отсега нататък няма да има никаква свобода на гражданите при гостуване на еврейски отбор(на който мястото не му е в УЕФА и Европа)
Е, то тези мерки не са от година-две. В нашия случай нервите са повече, защото в деня на мача се навършва точно 1 година от атентата на бургаското летище... Относно имат ли място евреите в евротурнирите, няма две мнения!!!
Последна промяна от balgarin на 13 юли 2013 01:05, променено общо 1 път.
Аз за български отбор не исках точно израелски отбор,точно заради това..това във Бургас миналата година си бе изцяло вина на българското правителство,защото хората ги предупреждаваха,че може да се случи точно атентат срещу израелци,но те си знаеха своето.Сега няма подобни признаци,но кой знае..по добре да сме подогтвени,защото половината свят е във война..и много са тези,които ги мразят.
balgarin написа:joro65 написа:Как пък ще ми забранят да си излезна на терасата,това не ми е много ясно!
Не знам кой какво е гледал,ама определено ти май много се филмираш

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
kiko3 написа:balgarin написа:joro65 написа:Как пък ще ми забранят да си излезна на терасата,това не ми е много ясно!
Не знам кой какво е гледал,ама определено ти май много се филмираш![]()
![]()
.Какви лазерчета,какви 5 лева те гонят.
Това с филмирването, защо не идеш да го кажеш на роднините на жертвите от атентатите срещу евреи? Яд ме е, че българите като им кажат няма да правиш това, и той си вика-те ще ми кажат на мене. Ти остроумника, знаеш ли, че вече идваха от Мосад и попрегледаха периметъра около стадиона. Ама като ти казвам прегледаха, това Аязмо, това шахти, дупки, с металотърсачи напред-назад. Абе що ли ти се обяснявам. Поне преди да пишеш, провери в Уикипедия какво означава израза"превантивни действия".