[offtopic]Левскар съм.[/offtopic]
БЕРОЕ е носител на Купата на България!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БЕРОЕ е носител на Купата на България!
Честито на Берое! Който и да беше спечелил този мач, щеше да е абсолютно заслужено! Благодаря и на двата отбора за емоцията, която продължи цели 120 минути! Страхотен двубой! Но купата може да отиде само при единия! Респект за 'зелените'. 
Честито на всички привърженици на Берое!
Вашият отбор доказа ,че в България все още има футбол без корупция....
Вашият отбор доказа ,че в България все още има футбол без корупция....
tarikat написа:Честито на Берое! Който и да беше спечелил този мач, щеше да е абсолютно заслужено! Благодаря и на двата отбора за емоцията, която продължи цели 120 минути! Страхотен двубой! Но купата може да отиде само при единия! Респект за 'зелените'.
+1 Това е един от запомнящите се финали, изпълнен с емоция, който ще се споменава и в бъдеще.
Поздравления и за двете агитки - страхотна атмосфера и пълен стадион!
[offtopic]И аз съм левскар. На розовите клепоушковци, изпълнени със злоба, им пожелавам все такава грозна радост от загубите на друг отбор![/offtopic]
Честито на беройци!!! Добър мач - храбро се бориха! Поздравявам и Левски за духа, който показаха с 10 човека в мач, който за разлика от много други не им беше уреден.
Липсва ми времето, когато и ЦСКА играеше с този непримирим дух
, но палачинката се обръща и скоро с нови собственици, нещата ще си дойдат на мястото 
Липсва ми времето, когато и ЦСКА играеше с този непримирим дух
- Irish stout
- Контакти:
Вчера беше един добър ден за българския футбол!!!
Поздравления на Берое за спечелената купа. Колкото повече отбори извън два печелят трофеи, толкова по-добре.
Успех наесен в Европа!
Поздравления на Берое за спечелената купа. Колкото повече отбори извън два печелят трофеи, толкова по-добре.
Успех наесен в Европа!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Честито на всички беройци, които не желаят к** за Апостола. 
Последна промяна от Blue1914 на 16 май 2013 10:21, променено общо 1 път.
- the_blue_fan
- Контакти:
Re: БЕРОЕ БЕРОЕ БЕРОЕ!!
ShooterMan написа:БЪЛГАРИЯ ЛИКУВА!!!Крещях в нас като луд.Агентите са сразени!Заслужено!С типичния си ЗВЕРСКИ милиционерски късмет,НЕЗАСЛУЖЕНО,вместо да получат 5-6 гола направиха 3:3.Каква НАГЛОСТ!Но Господ вижда.Той НЯМА да позволи ПРЕСТЪПНИЦИ да печелят трофеи.Той им дава калъфки!ЕТО Я ПЪРВАТА КАЛЪФКА
.Честито Берое,честито момчета!Заслужен трофей,България е с една идея по-добра днес!
Колко си смешен отстрани
ЛЕВСКИ СОФИЯ
- the_blue_fan
- Контакти:
Честито Берое добре играхте до 80-та минута не знам какво стана в тези 10 минути явно това беше грешка на Хубчев да пусне още един защитник.
Ако вземете още някой като Каядо,Мартинс и тоя Мароканец къде влезна добре я пипа топката и някои по добър врата може в Европа да направите добри мачове.Стадиона има ли лиценз за Европа.
Ако вземете още някой като Каядо,Мартинс и тоя Мароканец къде влезна добре я пипа топката и някои по добър врата може в Европа да направите добри мачове.Стадиона има ли лиценз за Европа.
za nas e toj religiq написа:Браво на заралии , въпреки че ще пропуснем Европа заради тях им се радвам от все сърце !! А и мисля че с тази победа си заслужиха да играят там , за разлика от нас ! Луд мач , голям Берое и заслужен успех ! Да ви е честита купата на всички заралии!!!
Благодаря ти, ще направим всичко възможно в Неделя да сте на 3-то място