БЕРОЕ е носител на Купата на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: БЕРОЕ е носител на Купата на България!

Мнениеот GA_ veliki » 15 май 2013 20:42

Поздравления за беройци! ИзображениеКато се махнат тъпотиите изписани от розовите, хубав мач с много хъс и от двата отбора.Дано има повече такива мачове в А групата ни.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 15 май 2013 20:44

Кировец написа:
bacedesko написа:Честито на Берое.
Браво и на Левски, това беше моя тим!!! Такава игра искам , пък да става каквото ще ,срещу Лудогорец.

:lol:
С тази "игра" отивате на 4-та поредна загуба от Разград. :lol:

Е, вие нали ги" биете " кадето ги хванете. Днеска гледах любимия Левски да играе, а ти трепера Силва да не вкара в последната минута та да напишеш некоя поредна глупост.:) :mrgreen:
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 15 май 2013 20:44

а вратаря на Берое караджов какво ли не направи да пуска ама, левски не могат и не могат

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 май 2013 20:46

ShooterMan написа:130 минути зверско тичане....80 минути с човек по-малко ....хахахахахаха,не е ли Господ СПРАВЕДЛИВ?Лудогорец дори може да се пробва да ги разпори с резултат:).Калъфките ще оформят дубъла,другите начини май не вървят,липсата на Ахмед Ахмед,Ивайло Стоянов и Стефан Спасов се усети.Не вдигнат ли някой на крака за двубоя с Разград правят така мечтания дубъл,но от калъфки :mrgreen: .Страшен кеф тресе България днес!Ей,мислех си,че типично по милиционерски ще се измъкнат и ще има бла бла за дух и воля :),но не....просто ГАВРА на съдбата,ей така,да потичат още 30 минути с човек по-малко,да са готови за Лудогорец както си трябва.България ликува,ликува,бирата Загорка се лее,къде са Митов,Тонев и Батков да кажат 2-3 неща,давайте кадрите как им връчват ТЕХНИТЕ калъфкаджийски медали на увесените надолу вратове.До мача с Лудогорец - нон стоп кадри на натръшканите ПОБЕДЕНИ на терена милиционери.България стоши оковите днес,оковите на комунистическото футболно робство.Нямали загуба от провинциален отбор?Гащници,като ти свирят дузпи и като ти спестяват ЧК много ясно,че няма да имат.Днес се видя колко струват,ако не беше късмета им отиваха на 6-ца,но се разбра,че това е Божията намеса.Просто Оня отгоре искаше да ги подготви физически за другия финал,за другата КАЛЪФКА :mrgreen:

Нема мое нема твое САМО БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Безяк чака палавниците Ели и Димов :lol: :lol: :lol: ще стане грозно на ГЕРЕНА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 май 2013 20:46

Браво на заралии , въпреки че ще пропуснем Европа заради тях им се радвам от все сърце !! А и мисля че с тази победа си заслужиха да играят там , за разлика от нас ! Луд мач , голям Берое и заслужен успех ! Да ви е честита купата на всички заралии!!!

gtuy
Контакти:

Мнениеот gtuy » 15 май 2013 20:47

Честито Беройци, успех в Европа. Вместо да ги размажете замалко да ги изпуснете. Фен съм на БОТЕВ ПЛОВДИВ, бийте и чорбата в неделя. Жоро Андонов е голям.

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 15 май 2013 20:48

Уникални! Браво на Берое! Напълнихте ми душата! Успех в ЕКТ!

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 15 май 2013 20:49

НЯМА МОЕ -НЯМА ТВОЕ - СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Голям мач, тъй като съм в чужбина го гледах в компанията на англичанин, ирландец и поляк - и те бяха толкова екзалтирани като мен. Това трябва да е Берое и това трябва да е българския футбол.

П.С. Рядко съм го казвал, но евала на съдията за свободната игра - без нея никога нямаше да има 6 гола в редовното време. Тоя човек ако бъде оставен да се развива може да стане голям международен съдия.

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 15 май 2013 20:50

Честито на Берое!Заслужено спечелиха купата,изиграха старахотен мач и не се дадоха на синия отбор!Хубчев е свършил отлична работа!Следващото първенство се надявам да направят още по-добър сезон
Money Over Bitches

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 май 2013 20:51

ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО! ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ ГОЛЯМА ПУБЛИКА И ТОЗИ ОТБОР. ЦСКАР СЪМ, НО ОТ ЦЯЛАТА СИ ДУША СЕ РАДВАМ ЗА ВАС, НЕ ТОЛКОВА, ЧЕ БИХТЕ ОНИЯ, А ЗАЩОТО ПОКАЗАХТЕ КАК СЕ ИГРАЕ ФУТБОЛ. НАДЯВАМ СЕ В СКОРО ВРЕМЕ ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ВАС И ПОСТИГНЕМ НЕЩО ПОДОБНО С ПОДОБНА ИГРА, ЗАЩОТО ВАШИТЕ ИГРАЧИ ОСТАВИХА СЪРЦАТА СИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ БЕЗДУШНИТЕ БЕЗДАРНИ ЧУЖДЕНЦИ, ОКУПИРАЛИ СОФИЙСКИТЕ ГРАНДОВЕ.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Берое”