Берое-Локо Сф-1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

TNT
Контакти:

Re: Берое-Локо Сф-07.05/20 часа

Мнениеот TNT » 03 май 2013 00:38

Turo написа:Ние пък може да ви повозим на самолетоносача нагоре,нагоре все нагоре докато се спука държавния балон който ви налива пари.Не ми говори колко фенове имахте вие около 2000 година,никой не ви знаеше вас(колкото в момента някой се сеща за Дунав,Спартак Пл или Локо ГО).Живейте си в омраза.мразят се само силните!

Вас никой не ви мрази.Вие сте достойни единствено и само за съжаление.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 03 май 2013 01:20

В Стара Загора трябва да вземем точка или три.
Берое ще мислят за купата, която съм сигурен, че ще загубят 8-)
А какво мислят някакви недоносчета тука могат само да се начишкат в гащичките.
ЛОКО ИДВА ПАК ДА ВИ Е.БЕ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 03 май 2013 07:24

Много комплексарски мнения тука,фенчетата на селския отбор с държавната издръжка да се поуспокоят и да не се напрягат в размисли за бъдещето на Локо Сф.Много сте малки и незначителни,за да решавате съдбата на Локомотив. :mrgreen:

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 03 май 2013 07:46

daydreamer написа:Никакъв дразнител не сме били, а гледай колко злоба се изсипа. :) Колкото влязохме в уговорка с Гоце Делчев, толкова и тук ще има такава. Много ще ви е тежко под Аязмото. Победа за Берое виждам аз. Ако излезем с половин отбор резерви ще бием. Ако са изцяло резервите, имате някакъв шанс.

Злобата идва от ваша страна!Вас никой не ви мрази :!:

Mickey72
Контакти:

Мнениеот Mickey72 » 03 май 2013 09:27

Локо сф няма да изпадне. Колкото и да се напъват другите - Монтана,Етър, МИНИОРО и Ботев Вр са карето.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 03 май 2013 09:38

favaca8888 написа:В Стара Загора трябва да вземем точка или три.
Берое ще мислят за купата, която съм сигурен, че ще загубят 8-)
!

Ти беше прогнозирал и убедителна победа за Славия на полуфинала. :cry: Значи следвайки твойте прогнози съм убеден,че купата ще е в Ст.Загора ;)

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 03 май 2013 09:54

hd29 написа:Много комплексарски мнения тука,фенчетата на селския отбор с държавната издръжка да се поуспокоят и да не се напрягат в размисли за бъдещето на Локо Сф.Много сте малки и незначителни,за да решавате съдбата на Локомотив. :mrgreen:

Мдааа,тъй като гледам твоето "мнение"хич не е комплексарско "гражданино" :roll: :lol: :lol: Споко ве.И баба ти знае,че няма да изпаднете.Нали и догодина трябва да има отбори-клоуни в Агр.Цирка трябва да продължава :lol: :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 10:02

Сигурен съм че фенчетата на отборчето без публика Локо Сф ще бъдат във вторник вечер на стадиона под Аязмото по-малко от тези които налазиха в темата. :mrgreen: :mrgreen: Призовам ги да дойдат повече от 1 каруца барабар с кучетата за да видят и почувстват футболна атмосфера.Време е да присъстват на футболен мач а не на театрално представление пред 20-30 човека заедно с длъжностните лица и роднините на пишман футбалерите им както е на тяхното порутено подобие на стадионче в "Надежда".Относно мача-точно този Локомотив Сф не може да е дразнител за Берое.Надявам се да ги треснем с 1 на мъка и да ги засилим към Б група,но ако БФС и съдиите са на друго мнение-здраве да е.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 10:03

TNT написа:
hd29 написа:Много комплексарски мнения тука,фенчетата на селския отбор с държавната издръжка да се поуспокоят и да не се напрягат в размисли за бъдещето на Локо Сф.Много сте малки и незначителни,за да решавате съдбата на Локомотив. :mrgreen:

Мдааа,тъй като гледам твоето "мнение"хич не е комплексарско "гражданино" :roll: :lol: :lol: Споко ве.И баба ти знае,че няма да изпаднете.Нали и догодина трябва да има отбори-клоуни в Агр.Цирка трябва да продължава :lol: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 03 май 2013 10:08

sandi74 написа:Сигурен съм че фенчетата на отборчето без публика Локо Сф ще бъдат във вторник вечер на стадиона под Аязмото по-малко от тези които налазиха в темата. :mrgreen: :mrgreen: Призовам ги да дойдат повече от 1 каруца барабар с кучетата за да видят и почувстват футболна атмосфера.Време е да присъстват на футболен мач а не на театрално представление пред 20-30 човека заедно с длъжностните лица и роднините на пишман футбалерите им както е на тяхното порутено подобие на стадионче в "Надежда".Относно мача-точно този Локомотив Сф не може да е дразнител за Берое.Надявам се да ги треснем с 1 на мъка и да ги засилим към Б група,но ако БФС и съдиите са на друго мнение-здраве да е.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Ами като не ви е дразнител Локо сф,какво постоянно ''цвилиш'' за тоя мач.

Върни се в “Берое”