Берое е на Финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое е на Финал
Честита победа на Берое и неговите фенове! Успех и на финала!
-
Учудващо, днес ромите са пасивни...друг път си чупиха краката да целуват фашагите в устата 

На колегите от провинцията Благодаря за пожеланията, а на говедата-да не спамят темата!
allez_les_blues написа:ivan40 написа:Стискам и ви палци макар да ви мразя- футболно,софийските повече .Радвам се че бихте корумпирана Славия.Успех срещу БФС1914,дано и вие ни желаете същото
бе ти хубаво им стискаш палци, ама ако Берое вземе купата, БотевЪ няма да играе в Европа, това май не си го пресметнал
Не знам, вие сте по сметките и другите начини... КЗЛ!
allez_les_blues написа:финалът ще бъде на "Васил Левски"! В Англия финалите са на "УЕМБЛИ", в България трябва да са на "Васил Левски".Не виждам от к'ъв зор ще ходим по разни села, паланки, пловдиви-мловдиви , колежи-молежи и тем-подобни руини
Аз викам направо на Герена да играем, а? Ще се поразходите малко Гражданино!
ГА-президент написа:T&T написа:allez_les_blues написа:финалът ще бъде на "Васил Левски"! В Англия финалите са на "УЕМБЛИ", в България трябва да са на "Васил Левски".Не виждам от к'ъв зор ще ходим по разни села, паланки, пловдиви-мловдиви , колежи-молежи и тем-подобни руини
По принцип нямате зор да ходите и по софийските крайни квартали и разни полусрутени герени-гейарени, но гледам че около 1000-1500 от вас го правят редовно
Ми то по принцип и при майка ти нямат зор да ходят, ама и там всяка седмица ходят по 1000-1500 цигани от Столипиново да и къртят порутената п...ка!
Обърка ме май - не съм брат ти, друг човек съм.
- KategorieC
- Контакти:
pesho_1913 написа:KategorieC написа:Пешо, споко бе човек. Редактирай се, няма смисъл заради един хейтър да го отнасяш ти!
Мани, изнервих се... А такива като него бол. Махнах простотиите, ама пак е възможно да го отнеса, здраве да е. Шнур за разхождащите фланелката на Славия, шнур и за хейтърите.
Разбирам те какво ти е, но няма смисъл! И от мен шнур за гореизброените!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Успех на Берое на финала . Нека купата отново е зелена 

- pesho_1913
- Контакти:
KategorieC написа:pesho_1913 написа:KategorieC написа:Пешо, споко бе човек. Редактирай се, няма смисъл заради един хейтър да го отнасяш ти!
Мани, изнервих се... А такива като него бол. Махнах простотиите, ама пак е възможно да го отнеса, здраве да е. Шнур за разхождащите фланелката на Славия, шнур и за хейтърите.
Яд ме е за това, че бяхме излезли с нагласата за 0-0 и да го докараме до дузпи... Това ли е Славия, до там ли стигна, че да се опитва да додрапа до хикса и да продължи по възможно най-мизерния начин... Искам само юноши да играят в този отбор, поне ще се раздават повече от онези мижитурки. А и още нещо не мога да разбера - уж пазехме част от състава срещу ЦСКА за днешния двубой, а то Галин резерва, Пепи Димитров наказан(а уж ги пазим), Вили решава да ми пусне Тодор Колев, дето не е помирисвал терен от хиляда години. Вуцов прееба мача, това е.
Наздраве за класирането ви, успех срещу Левски.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- KategorieC
- Контакти:
pesho_1913 написа:KategorieC написа:pesho_1913 написа:KategorieC написа:Пешо, споко бе човек. Редактирай се, няма смисъл заради един хейтър да го отнасяш ти!
Яд ме е за това, че бяхме излезли с нагласата за 0-0 и да го докараме до дузпи... Това ли е Славия, до там ли стигна, че да се опитва да додрапа до хикса и да продължи по възможно най-мизерния начин... Искам само юноши да играят в този отбор, поне ще се раздават повече от онези мижитурки. А и още нещо не мога да разбера - уж пазехме част от състава срещу ЦСКА за днешния двубой, а то Галин резерва, Пепи Димитров наказан(а уж ги пазим), Вили решава да ми пусне Тодор Колев, дето не е помирисвал терен от хиляда години. Вуцов прееба мача, това е.
Наздраве за класирането ви, успех срещу Левски.
Вили сбърка много неща. Пусна нападател и извади единственият ви креативен играч с нормален пас в целия отбор и на негово място пусна таранът Колев, който е тромав и без практика. Не може да търсиш резултат с 4 дефанзивни халфа. второто полувреме имаше един момент с 4-5 корнера, който бе единственият, в който влязохте за повече от 1 минута в нашата половина. Ако бе пуснал на полувремето Електричката на мястото на някой от опорните ви халфове, доста щяхме да сме затруднени, заради 30т-ната минути бягане на Електричката (той вече повече не може). А с тези 4 дефанзивни, просто и бековете ни можеха да се включват по крилата повече.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!