Като цяло заслужена победа на Берое. Бях на мача, нашите се представиха безобразно в по-голямата си част, първият гол за беройци дойде след фрапантен наш пропуск в нападение, последван от грешка в защитата ни, а при втория гол на Берое не можех да повярвам, че може да се пропусне нападател по този начин.
Честита победа!
Берое-Славия-2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Берое-Славия-2:1
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:Като цяло заслужена победа на Берое. Бях на мача, нашите се представиха безобразно в по-голямата си част, първият гол за беройци дойде след фрапантен наш пропуск в нападение, последван от грешка в защитата ни, а при втория гол на Берое не можех да повярвам, че може да се пропусне нападател по този начин.
Честита победа!
Ако във футбола нямаше грешки, тази игра нямаше да е толкова интересна

За мен нормален резултат, не знам защо бяхте решили, че можете да вземете нещо от нас!? Поне на терена не показахте, че сте дошли за нещо повече от почетна загуба.
Един отбор играе до толкова, до колкото му позволява противника. Според вашия президент, ние сме "измикяри" и играем "измикярски футбол". Ами нямам нищо против до края на първенството всички президенти на отбори да реват след мачовете с нас, че са паднали от "измикярски" отбор! Едно време Наско Сираков плюеше по нас, сега и Венци Стефанов не му издържаха нервите. Ние сме Берое и който ни подценява ще вади топката от мрежата!
Пак да се повторя, честита ви 100 годишнина!
slavia_forever написа:Като цяло заслужена победа на Берое. Бях на мача, нашите се представиха безобразно в по-голямата си част, първият гол за беройци дойде след фрапантен наш пропуск в нападение, последван от грешка в защитата ни, а при втория гол на Берое не можех да повярвам, че може да се пропусне нападател по този начин.
Честита победа!
Мисля че пропуските,неумението пред гола и грешките са част от футбола.Според мен Славия не игра слабо,просто срещу себе си имаше много добре подготвен,стегнато играещ и дисциплиниран тактически от бор.Петър Хубчев надигра и надхитри тактически Вили Вуцов.Победата на Берое повече от заслужена и напълно закономерна.Още веднъж честит юбилей и успех.

- slavia_forever
- Контакти:
balgarin написа:slavia_forever написа:Като цяло заслужена победа на Берое. Бях на мача, нашите се представиха безобразно в по-голямата си част, първият гол за беройци дойде след фрапантен наш пропуск в нападение, последван от грешка в защитата ни, а при втория гол на Берое не можех да повярвам, че може да се пропусне нападател по този начин.
Честита победа!
Ако във футбола нямаше грешки, тази игра нямаше да е толкова интересна.
За мен нормален резултат, не знам защо бяхте решили, че можете да вземете нещо от нас!? Поне на терена не показахте, че сте дошли за нещо повече от почетна загуба.
Един отбор играе до толкова, до колкото му позволява противника. Според вашия президент, ние сме "измикяри" и играем "измикярски футбол". Ами нямам нищо против до края на първенството всички президенти на отбори да реват след мачовете с нас, че са паднали от "измикярски" отбор! Едно време Наско Сираков плюеше по нас, сега и Венци Стефанов не му издържаха нервите. Ние сме Берое и който ни подценява ще вади топката от мрежата!
Пак да се повторя, честита ви 100 годишнина!
Аз не видях някой от феновете на Славия да е оспорил заслужената победа на Берое и да е застанал зад думите на В.Стефанов, който явно не пише тук. Не е нужно да ни идентифицираш с него.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Направил съм обобщение за мача и за Венци Остроумний в едно мнение. Нямам болни амбиции, като някои форумисти да имам хиляди мнения. Не ви идентифицирвам с него, но да не забравяме, че все пак е президент на Славия. А след това негово изказване, той определено стана след Наско Сираков, втория "любимец" на старозагорската публика.
- Rene Higuita
- Контакти:
Когато национала игра с Дания и взе 1 точка, всички възхваляваха Любо Пенев, за начина на игра и тъй на татък .... дори бат Венци Стефанов ! Никой не възропта върху по дефанзивния начин на игра и многото контра атаки. Берое играе абсолютно по същият начин, борба в центъра 1 чист нападател и бързи крила ...... НО когато бихме Славия Венци Кюфтето каза че сме играли измекярски футбол !!!! Да се смея ли, да плача ли ??? Тумбака дава пари за Славия ок, ама нека не говори бе.. че е тъп като галош !
Един град, Една любов, Един отбор - Берое Стара Загора