Берое - Лудогорец
0 (0) Голове 0 (0)
11 (8) Удари към вратата 5 (1)
5 (4) Удари във вратата 0 (0)
22 (8) Фаулове 18 (8)
4 (3) Корнери 6 (2)
3 (1) Засади 0 (0)
3 (0) Жълти картони 2 (0)
0 (0) Червени картони 0 (0)
Берое-Лудогорец-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Лудогорец-10.03/18 часа
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
BAT UGOR написа:Берое - Лудогорец
0 (0) Голове 0 (0)
22 (8) Фаулове 18 (8)
4 (3) Корнери 6 (2)
3 (1) Засади 0 (0)
Затова казах силен мач на Берое

CHELSEA
BAT UGOR написа:Берое - Лудогорец
0 (0) Голове 0 (0)
22 (8) Фаулове 18 (8)
4 (3) Корнери 6 (2)
3 (1) Засади 0 (0)
И между другото винаги съм се чудел, защо по сайтовете в темите за определен мач, не публикуват статистика, както ти сега я постна?
CHELSEA
Нямаме удар във вратата, това не се е случвало НИКОГА досега !
Явно новите играчи в Берое Стойчев и Крумов са вдигнали доста нивото на Берое в защита !
Добре си постнал статистиката но го няма владеенето на топката..мисля че е много в наша полза, не че владеенето вкарва голвое..де...но мисля че като си изброил статистика от мача, трябва да е пълна !
Иска ми се да играете така и срещу Левски(особенно) и ЦСКА !
Явно новите играчи в Берое Стойчев и Крумов са вдигнали доста нивото на Берое в защита !
Добре си постнал статистиката но го няма владеенето на топката..мисля че е много в наша полза, не че владеенето вкарва голвое..де...но мисля че като си изброил статистика от мача, трябва да е пълна !
snakebite написа:Нямаме удар във вратата, това не се е случвало НИКОГА досега !
Владеенето на топката е 40% Берое, 60% Лудогорец. Макар и Лудогорец да нямаше удар във вратата, имаше два удара с глава, където беше нужен само по-точен изстрел. Едното беше неспасяемо, за другото имаше шанс да се спаси. Имаше и в края една атака, при която Безяк за малко не успя да достигне топката близо до голлинията. Така, че и без изстрели във вратата, имаше три реални опасности пред вратата на Берое. Берое създадоха подобна бройка реални опасности, но имаха и истински удари в очернатията на вратата. През второто полувреме, освен едно откъсване на играч на Берое, чиито изстрел после препречи Кейшара, друго не започних от домакините. Нашите обаче доста се постараха в отбрана - отнемания, връщане в защита, препречване - имаше ефективност. Но играта ни не се получи, наистина.
[center]
[/center]