Берое-Ботев/Враца/-4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Ботев/Враца/-1-ви кръг
Отличен старт на първенството за Берое.Опростена,бърза,динамична и резултатна игра-радост и наслада за окото.Отдавна не сме играли по този начин.Честита победа на всички беройци.Няма мое,няма твое светът е БЕРОЕ.
Сънуваме или.....това беше друг отбор?Около 30 минута все едно бяхме на друга планета.Така не сме играли от......и аз не знам кога.Нападателно докрая и с безброй положения.Така не искаме да играе БЕРОЕ....така МЕЧТАЕМ!
Не момчета не сънувате,ние играхме с децата и юноши,само Илия Илиев и Ники Христов,както и вратаря Митов бяха от стария отбор,докато оправят бакийте нашите управници все такива резултатите ще имаме.
Все пак да не летим в облаците, а? Наистина добра игра само че тоя стил с центриранията от крилата ще го разучат и след 5-ти кръг ще ни блокират отвсякъде. Дано Ивко има и друга схема на игра. Все пак адмирации за мъжката игра от страна на Ботев Вр. Нито за миг не се затвориха, нито лежаха, нито бавиха, нито играха грубо. И заслужено получиха аплодисменти от страна на публиката! Все пак да видим какво ще стане следващия кръг. Излизаме срещу силен съперник, със сработен тим и самочувствие.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]
-
- Контакти:
sandi74 написа:r.h. написа:Ето как стоят нещата около Ботев. Преди няколко дни се направи тотална смяна на властта в клуба с последващи промени и в треньорското ръководство и футболистите. Сами разбирате, че при това положение времето за подготовка и сработване на отбора се оказа недостатъчно. Логиката показва, че Берое не би трябвало да имат проблеми в този мач. Няма да е изненада ако загубим и следващите няколко мача.
Ще трябва време докато се изгради новия ни отбор и всички знаем, че това не става за седмица или две. За нас остава да подкрепяме отбора си и да вярваме, че нещата лека-полека ще се наредят. Без значение дали бием или губим... САМО БОТЕВ!
Успех на Ботев Враца след мача им с нас.Дано успеете да останете в групата въпреки,че ще ви е много трудно.
Като гледам и на вас няма да ви е много лесно въпреки разликата във финансовите състояния на двата клуба.За Ботев най-големия проблем през пролетта (поне за мен) ще бъде съдииството. До сега два пъти съм виждал как удрят играч на Ботев без топка и за това се дава ЖЪЛТ картон. (срещу Лудогорец и Левски, като втория го видя цяла България) Какво стана с Ахмед Ахменд? Наказаха го да не свири до края на годината и до колкото си спомням точно Ахмед Ахмед свири ЦСКА и Локо Сф. (1:1), и един куп измислени засади. Сега се сетих още 1 пример от мача с Левски, когато последният защитник спъна Андрей Атанасов, който се откъсваше и излизаше сам срещу вратаря, и пак дадоха ЖЪЛТ картон. Просто нямам думи! Дано останат и двата отбора, защото Враца и Стара Загора го заслужават.