СВОБОДЕН написа: Значи не може да приемате загубите с достойнство. Вие също се пробвахте в Европа преди два сезона и не направихте нищо повече. Сега ние не можем може би и поради по-ниското ниво и на останалите отбори в това число и вашия. Чудя се на какво основание очаквате победа над Левски, при положение, че падате от Славия с 1:6? От няколко години успяваме да Ви бием трудно в Стара Загора и все това чувам, легнали сте ни. Но когато обвиняват Етър, че са Ви дали мача не реагирате така. Без да величая Илиан Илиев, но той беше при Вас и го познавате и не мислите ли, че той е доста по-добър треньор от Ивко Ганчев и е наясно как да го излъже? Не съм гледал мача защото не го дават, но дали срива в играта на Берое през второто полувреме не се дължи на лоша физическа подготовка? И срещу Славия сте играли по-добре до втория гол. Но за феновете на Берое явно е по-удобно когато загубят да се оправдават, че са легнали. Виж, когато бият са велики. Преди години когато станахте шампиони, ние бихме Тракия/днес Ботев/, но после паднахме от Вас на герена и този мач изигра голяма роля за титлата Ви. Доста по-късно Наско Сираков призна, че Левски са оставили Берое да победи за прецакат пловдивчани за подарената им служебна титла предната година за наша сметка. Не казвам, че ако Левски е играл тогава на 100% пак нямаше да победите защото имахте добър отбор, но знае ли човек. Във всеки случай няма да се откажете от тилата си тогава заради онзи съмнителен мач. Забравих, съмнителни за феновете на Берое са само мачовете които отборът им губи.
Добре де, сам казваш, че не си гледал мача в Стара Загора, после тръгваш на догадки!? Сигурно не знаеш имената и на трима играчи на Берое, за това няма смисъл да ти обяснявам защо според повечето заралии мача е съмнителен. Мълчим за мача с Етър, защото проверката за корупция тръгна заради изказването на турския сбственик на Етър, че според него имало нещо съмнително, защото резервата на великотърновци си вкарал автогол. Не съм чел някой, някъде да е нападал старозагорци за мача Берое-Етър.
Ти като цяло в изказването си коментираш доста мачове от близко и далечно минало без да си бил пряк свидетел на тях. И пак идваме до там, че българина е компетентен във всичко. Такива спорове са излишни, ти гледаш със сини очила, аз със зелени и така...