Берое-Левски-1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Берое-Левски-5 кръг

Мнениеот acmilan » 03 сеп 2012 23:04

kokic1986 написа:Пак ще има синя окупация на Стара Загора ;)

Такова нещо не е ставало, няма и как да стане. Може да си окупирате Монтана, Ловеч, дори Варна, Бургас, но единствените градове, в които Левски и ЦСКА никога не могат да са домакини са Стара Загора и Пловдив. И това много добре го знаеш, на 26 години си, гледал си много мачове, не си с акъла на някой пъпчив тийн ултрас :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 03 сеп 2012 23:37

С много зор и малко късмет Левски ще вкарат два гола, за да стигнат до равенството - 2:2.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 сеп 2012 07:35

Дано стане хубав двубой и да победи по-добрият.Една загуба от Славия с пет гола разлика не е чудо и не е повод за крайни оценки.Левски е в подем и една победа на негостоприемен терен би затвърдило позицята на отбора.За Берое е важно как ще се държат след неочакваната голяма загуба на Овча купел.И да няма пак засади по гари и автогари след мача.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 сеп 2012 18:04

един фен го каза много добре,не го запомних ,но ще се опитам да го кажа:
Черноморец идваха да ни разкрият,Ботев идваха да ни надвикат и до убият след Сараево,Монтана се точеха и заканиха че ще играят мача на живота си,Черно море идваха за да нарушят традицията,сега цяла Стара Загора скача заради две интервюта на Христов и Хубчев.Прави са хората няма непобедими отбори в БГ.Накра мача ще е спокоен с резултат 0:2-запомнете този резултат.По умните заралии ще ме разберат.
И да мач ще има в Стара Загора ,който не вярва да не ходи на стадиона.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 09 сеп 2012 19:50

zlatan написа:един фен го каза много добре,не го запомних ,но ще се опитам да го кажа:
Черноморец идваха да ни разкрият,Ботев идваха да ни надвикат и до убият след Сараево,Монтана се точеха и заканиха че ще играят мача на живота си,Черно море идваха за да нарушят традицията,сега цяла Стара Загора скача заради две интервюта на Христов и Хубчев.Прави са хората няма непобедими отбори в БГ.Накра мача ще е спокоен с резултат 0:2-запомнете този резултат.По умните заралии ще ме разберат.
И да мач ще има в Стара Загора ,който не вярва да не ходи на стадиона.

Пич, Стара Загора е много над това което си изброил! Берое е много повече и Вие разберете ,че докато няма силен Берое,Ботев,ЛокоПд ,футбола в Бг ще е на това ниво което е в момента. Ти това искаш ли го?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Мнениеот longur » 09 сеп 2012 23:04

гражданин от село написа:След Иво Иванов и Тодор Христов има ли още някой желаещ от Берое да си съсипе футболната кариера,минавайки през Подуене?

Да Левски не е за всеки ,трябва и психика и дух на победител , освен всичко останало.
1:2

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 10 сеп 2012 12:10

kokic1986 написа:
BEROE_StZ написа:
kokic1986 написа:Пак ще има синя окупация на Стара Загора ;)

...................
от селата, от Хасково и не знам си там още какви фен-клубове-те се обозначават с табели...... :mrgreen:

ти за голям гражданин ли се мислиш :?

Разбери, че е смешно да дойдат от знайни и не знайни села и паланки, и да викат цял мач "селяни" :) . Това се отнася и за червените ви приятели. На това му викам избиване на комплекси. Елате, подкрепяйте си отбора и после кой от дето.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 сеп 2012 15:08

greeen,БГ-футбола за мен отдавна ама много отдавна е свършил.
Аз от него нищо не мога да поискам защото няма от кого.
Това което съм написал не си го разбрал явно.
Не Левски не е страшилище,просто в БГ всичко е умряло както и твоята Верея-вие правите това което ви казват а вече дори тото играете.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 сеп 2012 07:17

zlatan написа:greeen,БГ-футбола за мен отдавна ама много отдавна е свършил.
Аз от него нищо не мога да поискам защото няма от кого.
Това което съм написал не си го разбрал явно.
Не Левски не е страшилище,просто в БГ всичко е умряло както и твоята Верея-вие правите това което ви казват а вече дори тото играете.

Кой какво играе си е негова работа!
Гледай си отбора и не ми давай наклон на оная работа аз какво да правя.
Лесно е да си фен на някой от силните.Ние знаем какво сме изживели с нашия отбор през годините и фактът ,че може да загубим този мач ни най-малко не ни пречи да отидем на стадиона и да дадем най-доброто от себе си.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Берое”