acmilan написа:Сега ще се види има ли мъже в нашия отбор или не. Трябва да дадат всичко от себе си, пък каквото сабя покаже. Ивко е легенда на Берое, един от героите на шампионския ни отбор, как може да пишете подобни неща за него? Да, не е готов, може би, за отговорността, която носи в момента, но не е нормално подобно отношение към една от големите фигури в нашата история. Иначе ще ми е странно да гледам Илиан на другата скамейка, но той така си избра. Въпреки че наруши едно свое обещание, аз винаги ще го помня с добро и ще съм му благодарен за това, което направи за Берое. То може да бъде оценено само от тези, които искат да го оценят. Както и да е, всичко това е в миналото, сега важното е да се вдигнем след вчерашния позор. Колкото до Иво, не вярвам да е в групата дори. Жалко за това момче, за месец и нещо преживя два сблъсъка с фенове, вчера дори е пострадал, жалко наистина, това е пълна глупост. От него обаче си зависи бъдещето му. Трябва да спре с изцепките на и извън терена и да покаже, че онзи Иво, който помним от преди години, не си е отишъл безвъзвратно. Светът и Берое, всички на Храма и победа!!!
Какво обещание не е спазил?