Берое-Левски-1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Берое-Левски-5 кръг

Мнениеот Thsmith » 03 сеп 2012 00:40

acmilan написа:Сега ще се види има ли мъже в нашия отбор или не. Трябва да дадат всичко от себе си, пък каквото сабя покаже. Ивко е легенда на Берое, един от героите на шампионския ни отбор, как може да пишете подобни неща за него? Да, не е готов, може би, за отговорността, която носи в момента, но не е нормално подобно отношение към една от големите фигури в нашата история. Иначе ще ми е странно да гледам Илиан на другата скамейка, но той така си избра. Въпреки че наруши едно свое обещание, аз винаги ще го помня с добро и ще съм му благодарен за това, което направи за Берое. То може да бъде оценено само от тези, които искат да го оценят. Както и да е, всичко това е в миналото, сега важното е да се вдигнем след вчерашния позор. Колкото до Иво, не вярвам да е в групата дори. Жалко за това момче, за месец и нещо преживя два сблъсъка с фенове, вчера дори е пострадал, жалко наистина, това е пълна глупост. От него обаче си зависи бъдещето му. Трябва да спре с изцепките на и извън терена и да покаже, че онзи Иво, който помним от преди години, не си е отишъл безвъзвратно. Светът и Берое, всички на Храма и победа!!!

Какво обещание не е спазил?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 03 сеп 2012 00:48

Успех на Берое и дано в мача не влияят странични фактори. Прогноза 2-1 за домакините.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 сеп 2012 00:48

Thsmith написа:
acmilan написа:Сега ще се види има ли мъже в нашия отбор или не. Трябва да дадат всичко от себе си, пък каквото сабя покаже. Ивко е легенда на Берое, един от героите на шампионския ни отбор, как може да пишете подобни неща за него? Да, не е готов, може би, за отговорността, която носи в момента, но не е нормално подобно отношение към една от големите фигури в нашата история. Иначе ще ми е странно да гледам Илиан на другата скамейка, но той така си избра. Въпреки че наруши едно свое обещание, аз винаги ще го помня с добро и ще съм му благодарен за това, което направи за Берое. То може да бъде оценено само от тези, които искат да го оценят. Както и да е, всичко това е в миналото, сега важното е да се вдигнем след вчерашния позор. Колкото до Иво, не вярвам да е в групата дори. Жалко за това момче, за месец и нещо преживя два сблъсъка с фенове, вчера дори е пострадал, жалко наистина, това е пълна глупост. От него обаче си зависи бъдещето му. Трябва да спре с изцепките на и извън терена и да покаже, че онзи Иво, който помним от преди години, не си е отишъл безвъзвратно. Светът и Берое, всички на Храма и победа!!!

Да не взема футболисти от Берое със себе си. Една седмица преди старта на първенството, на практика разби защитата ни, взимайки на Герена Везалов и връщайки ни Иво, който очевидно е в ужасяващо състояние. Естествено, че не е виновен този, който яде баницата, но това е вече друга тема, така ще е, докато сме собственост на ТЕЦ - а и Борисов е на власт.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 03 сеп 2012 03:08

acmilan написа:
Thsmith написа:

Да не взема футболисти от Берое със себе си. Една седмица преди старта на първенството, на практика разби защитата ни, взимайки на Герена Везалов и връщайки ни Иво, който очевидно е в ужасяващо състояние. Естествено, че не е виновен този, който яде баницата, но това е вече друга тема, така ще е, докато сме собственост на ТЕЦ - а и Борисов е на власт.

Аз пък не виждам какво лошо виждаш в това ТЕЦ-а да ни е собственик? Нещата, които се правят по базата са страхотни и клуба няма финансови проблеми, каквито имаше предните години, т'ва че нито Ивко, нито Хубчев са имали нещо против да дадат най-добрия ни защитник на Левски и да вземат най-слабия е тяхна грешка. Но си прав, че това е друга тема.
От този мач ще се разбере до колко Ивко и останалите треньори могат да се справят със създалата се ситуация и дали изобщо могат да ръководят отбора. Същото важи и за футболистите. Ще видим кои ще се раздадат на 100 % и кои са напълнили гащите след загубата от Славия и реакцията на феновете.
1916'

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 03 сеп 2012 13:06

Време за мъже,тук ще се види дали тези бездушници са си взели поука от мача на Овча купел.
За този мач трябват сърца и раздаване до последната минута .Вярвам че ще победим.
прогноза 3-1.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 03 сеп 2012 13:38

Вие в какъв свят живеете, бе ? Свалето малко зелените очила, всичко друго освен победа за Левски в тоя мач, ще е изненада :arrow:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 03 сеп 2012 15:38

Ами вие какво си мислите ?? Може би, че феновете на Берое ще идат да гледат мача с надеждата да паднат с малко ?? Смешна работа. Всеки уважаващ себе си фен би очаквал победа, независимо дали отбора му играе с Беласица, Левски или Ман.Ю. Това е футбол. ;) Мач с мач не си прилича. Пък що се отнася за Иво Иванов - По-добре да играе, защото срещу нас му върви много :lol: Прогнозата ми е за успех на Левски, все пак може да се каже, че синята лавина набира сила ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 03 сеп 2012 15:40

1-1 , като и двата гола ще вкара Иво главата .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 сеп 2012 16:58

По-принцип мач като мач , ама след тази кофти загуба от Славия , този става мач с голямо значение . Пожелавам на Берое поне да не падне или поне да изиграе мач от , който феновете да не ги е срам .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 03 сеп 2012 21:11

Пак ще има синя окупация на Стара Загора ;)

Върни се в “Берое”