-Алберто Лоузейро - Арис (Лимасол, Кипър)
- Елио Мартинс - Бейра-Мар (Португалия)
- Педро Мигел Пина Еуженио - Фарензе (Португалия)
- Иво Иванов - Левски (София)
- Жоао Франциско де Салеш - Арапонгас (Бразилия)
- Родолфо Шавиер Невес - Сера (Бразилия)
- Игнат Дишлиев - Любимец 2007 (Любимец)
напускащи:
- Владислав Ямуков
- Виктор Софрониев
- Емил Ангелов
- Мартин Кавдански
- Слави Жеков
- Искрен Писаров
- Ивайло Иванов
- Милен Танев
- Ричард Еромоигбе
- Атанас Чепилов
- Рангел Абушев
- Димитър Везалов
Селекция 2012-2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекция 2012-2013
Селекцията ни никак не е лоша.Очаквам да започнем първенството с победа над Ботев Враца.
Без да се заяждам,въпрос към заралии:какво мислите за завръщането на Иво Иванов ?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:Без да се заяждам,въпрос към заралии:какво мислите за завръщането на Иво Иванов ?
Определено добър трансфер за Берое въпреки,че тотално се провали при сините балетмайстори.
Сигурно ти е направило впечатление, че подфорум Берое в Гонг е доста пуст от мнения на беройци. Имаме си наш форум към фенския ни сайт и там, повярвай ми се беше разразила истинска буря покрай тези велики трансфери-Везалов и Иванов. Каквото имаше да се казва, се каза там най-вече.
sandi74 написа:Red_Pride написа:Без да се заяждам,въпрос към заралии:какво мислите за завръщането на Иво Иванов ?
Определено добър трансфер за Берое въпреки,че тотално се провали при сините балетмайстори.
Общо взето заради ония автогол набедиха момчето,все пак му желая успех с Берое и дано да възвърне старата си форма

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:sandi74 написа:Red_Pride написа:Без да се заяждам,въпрос към заралии:какво мислите за завръщането на Иво Иванов ?
Общо взето заради ония автогол набедиха момчето,все пак му желая успех с Берое и дано да възвърне старата си форма
Отиде като проектонационал и като най-добър защитник на изминалото първенство. Ама като те награбят феновете от първата тренировка, че си тролей ами няма как да стане! Сега ще е като на санаториум известно време докато се възстанови психически

Red_Pride написа:Без да се заяждам,въпрос към заралии:какво мислите за завръщането на Иво Иванов ?
Aз лично съм доволен,Иво си е бероец и винаги е бил верен на клуба и се е раздавал докрай когато е бил тук,вярвам че бързо ще си върне познатата форма от престоя му тук и отново ще ни радва.Също така много ме е яд и заради Везалов че отиде при говедата,направи изключителен полузесон и стана любимец на всички,истински стълб в отбраната,дано Левски не провалят и него,но едва ли го чака светло бъдеще там.Иначе по темета аз съм много доволен от селекцията и от всичко направено досега по базаите и стадиона и с нетърпение очаквам да започне първенството.
siniq_fen написа:Къде отиват Бабангида и Искрен Писаров
Ангелов в Турция някакъв отбор,а Писаров в Перник.
1986,2010,2013