Позиция на НФК Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Позиция на НФК Берое

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 авг 2012 16:12

Avgusta 1916 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Avgusta 1916 написа:Първо, явно не е декларация , а становище.
Второ - това не пречи да е без абсолютно никакъв смисъл и изобщо неуместна.
Трето - към сините фенове - честит ви нов тролей в защита :mrgreen: Този е модернизиран

Четвърто: Гроздето е кисело, май?... ;)
И пето: С какво точно отборът на "Левски" ви е виновен, че преди много години вашата публика, недоволна от едно съдийско решение, тръгна да се саморазправя с министър Ангел Солаков и бодигарда му Боян Радев (ако си чувал за него)!?... :roll:

Чакай сега!
Ти изобщо четеш ли , или просто ей така реши да напишеш нещо??
В случая с изваждането на Берое от А група тогава точно синьото БФС имаше огромна заслуга това да се случи , но защо ме връщаш толкова назад.
Прочети ми поста , пък тогава пак пробвай. ;)

Чакал съм те доста години... ;) Чета много внимателно и осмислям нещата, за разлика от теб:
"Денят в който бяхме предадени на клуба, изхвърлял ни от "А" група, понеже сме неудобни..." 8-)
То и за панчаревци "БФС е синьо", ама ги държи в "А" група. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 01 авг 2012 16:13, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 01 авг 2012 16:12

Позицията хубава - лоша си е факт, важно е под какво емоционално въздействие е написана. Не по-малко важно е има ли нареждане "отгоре", " да г-н Борисов", "слушам г-н Борисов", понеже Берое се явява "държавен отбор". Бойко след 5 минути разговор нов собственик на Локото намери, що за 2 една трампа не врътне? Още повече управлението в държавата е на принципа на управление на РПУ - както каже шефа!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 01 авг 2012 16:14

Captain Stottlemeyer написа:"Феновете на футбола никога не са били от търпеливите. Един трансфер е в състояние да разбуни много духове. В това се убеди и отбора на Берое след като стана факт продажбата на правата на Димитър Везалов в Левски и завръщането под Аязмото на Иво Иванов.

Началото даде съобщението по медиите от което излиза, че Берое сам е предложил да се случи този трансфер. Още след идването си зад стадион "Берое" Ивко Ганчев опроверга информацията и внесе яснота - Левски е предложил да закупи Везалов и допълнително да предостави правата на Иво Иванов.

Това променя нещата. Навсякъде по света стават трансфери и няма нищо необичайно в това да се направи такъв...."
http://www.beroe.eu/topic/83

На същото мнение съм и затова казвам ,че становището на НФК в случая е меко казано прибързано.
Трансфер като трансфер , дали е в точния момент това вече не мога да кажа.Щом футболиста и трен. ръководство са съгласни , то тогава аз няма какво да коментирам.Смятам че Иво ще си върне бързо старата форма и ще направи добър тандем с другия ни централен защитник.
Вдигна се врява до небесата, човек ще реши че едва ли не се затри футбола и Берое в Стара Загора.
Драми само някакви :)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 01 авг 2012 16:18

Bourgas написа:Тва с декларациите е много модерна работа. Да взема да драсна и аз една ли? Нямате нужда от това, покажете го като фенове от "зелено-бяла България" на трибуните това отношение и към Везалов, и към Главата. А момчетата, които влязоха тук да обиждат, не им прави чест. Да хапнат една Мура в Сараево и да си вдигнат гащите. Лек ден на нормалните. 8-)

Ми не съм съгласен ,защото това не е декларация, а е становище, което не е изпратено до всички медии, а е публикувано във фен-сайта на Берое.
Декларациите са специалитет на други.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 01 авг 2012 16:18

Avgusta 1916 написа:
Captain Stottlemeyer написа:"Феновете на футбола никога не са били от търпеливите. Един трансфер е в състояние да разбуни много духове. В това се убеди и отбора на Берое след като стана факт продажбата на правата на Димитър Везалов в Левски и завръщането под Аязмото на Иво Иванов.

Началото даде съобщението по медиите от което излиза, че Берое сам е предложил да се случи този трансфер. Още след идването си зад стадион "Берое" Ивко Ганчев опроверга информацията и внесе яснота - Левски е предложил да закупи Везалов и допълнително да предостави правата на Иво Иванов.

Това променя нещата. Навсякъде по света стават трансфери и няма нищо необичайно в това да се направи такъв...."

На същото мнение съм и затова казвам ,че становището на НФК в случая е меко казано прибързано.
Трансфер като трансфер , дали е в точния момент това вече не мога да кажа.Щом футболиста и трен. ръководство са съгласни , то тогава аз няма какво да коментирам.Смятам че Иво ще си върне бързо старата форма и ще направи добър тандем с другия ни централен защитник.
Вдигна се врява до небесата, човек ще реши че едва ли не се затри футбола и Берое в Стара Загора.

Градски, ама в цялата работа се усеща един вкус на комунизъм, ако си разбрал от по-горе

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 01 авг 2012 16:18

T&T написа:
100 години 100 написа:Сезонът на марулите свърши.

Не ти прави чест да обиждаш старозагорци, когато си търсят правата и имат основание да го правят. Подкрепям напълно момчетата от Берое и дано ръководството им разбере, че е назначено да издържа отбора и да го води към нови върхове, а не да го прави сателит на някой от така наречените "грандове".

E хайде вече стига с тия глупости - размяна на двама футболисти ли значи че единият отбор е сателит? Второ точно кои "старозагорци" си търсят правата? Някой принудил ли е Берое на този трансфер?
Подобна декларация е срамна, безпочвена, написана безотговорно и обидна за всички - и за ЛЕВСКИ и Иво Иванов и за Берое и Везелов.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 01 авг 2012 16:20

T&T написа:

Не ти прави чест да обиждаш старозагорци, когато си търсят правата и имат основание да го правят. Подкрепям напълно момчетата от Берое и дано ръководството им разбере, че е назначено да издържа отбора и да го води към нови върхове, а не да го прави сателит на някой от така наречените "грандове".

На теб пък не ти прави чест, да си вреш носа там където не ти е работа? Ама така и така си го заврял, може да ми разясниш, кого точно и с какво съм обидил? Сезонът на марулите свърши, сега се ядат домати? Истина или лъжа?
slabia_forever

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 01 авг 2012 16:25

bogdanov964 написа:
Avgusta 1916 написа:

Градски, ама в цялата работа се усеща един вкус на комунизъм, ако си разбрал от по-горе

По-скоро неправилно обявяване от страна на ПР отдела.
Всички останаха като втрещени вчера.То не бяха компютри , а компоти и не сме ги продали , а са ни ги върнали- нещо от сорта се разрази за няколко часа и феновете полудяха.При това с право.
Другото е това , за което и ти намекваш , макар че там аз имам съмнения. По-скоро по оста И.Илиев е направен трансфера.Доколкото разбрах днес добри пари ще влязат в касата ( не че имаме нужда) които да използваме за трансфер , тъй като до сега не можехме да ползваме тази екстра.

Потребителски аватар
Kilinbel
Контакти:

Мнениеот Kilinbel » 01 авг 2012 16:26

Сезонът още не е почнал, а тука по форумите вече се "избихте". Първо бяха канарите, после магарешки Локомотив, сега биройци почнаха да се мислят за най-великите на света. Само ще ви подшушна, че лично Ив.Ив. се е обадил в Стара Загора с молба да го взимат, защото в Левски вече не издържал. Силен или слаб, истината е, че след автогола срещу Лил Иво приключи с футболната си кариера.....в Левски. Твърдо беше решил да се маха от Левски, но като се разбра за назначаването на Ил.Ил. и реши да остане, защото това е треньора, който допринесе за неговата добра игра и трансфер. Обаче феновете го емнаха още повече след фиаското в Сараево и момчето реши за себе си, че ще му е по-добре да играе в Стара Загора. Всичко друго е за пред медиите. Всички да го карат по-леко с декларациите, футболът ни хич не е цъфнал, еле пък вързал, че толкова да ги превъзнасяте всички. Видяхме ги всички евробойци.

п.п.. Лично за мен Иво Иванов е кадърен футболист, с много качества и въпреки грешките (който са плод на нервност заради феновете) за мен е класа на Данчо Милиев.

Айде живи здрави и по-малко нерви в жегите, че така се мре от скука :)

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 01 авг 2012 16:29

100 години 100 написа:
T&T написа:

На теб пък не ти прави чест, да си вреш носа там където не ти е работа? Ама така и така си го заврял, може да ми разясниш, кого точно и с какво съм обидил? Сезонът на марулите свърши, сега се ядат домати? Истина или лъжа?

Ааа , а пък твоя нос сигурно е заврян точно където му е работа!
След като в сопотския край няма марули , проблема си е твой.Яж си доматите и си гледай работата.

Върни се в “Берое”