Взема ли си Илиян "на баир лозе" или да?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Взема ли си Илиян "на баир лозе" или да?
Не зная какво взима Илиан, но си е тръгнал от стадиона 10 минути преди края на мача.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Илиян Илиев е прекалено честолюбив.При първият неуспех ще си подаде оставката .Човек трябва да може да приема и загубите те са част от играта.Мишел Платини като треньор на Франция при първия неуспех и си подаде оставка като селекционер на петлите.
БАТКОВ И НЕГОВАТА ПЛАТЕНА ПАСМИНА-ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!
- greenlandia
Спете се да Боготворите едни човек! Нима в историята на Берое иняма други изявени личности , ето
Евгени Янчовски,Петко Петков и др. Защо Илиев се възнася до небесата ,това е дразнещо и е превръщане в Култ към определена личност. Спрете се вече,явно на вас не Ви пука за Берое!
Мишоци ,станахте фенове на Илиев, а не на Берое! Вън всички говеда от клуба ни!
САМО БЕРОЕ!!!!!!!
Евгени Янчовски,Петко Петков и др. Защо Илиев се възнася до небесата ,това е дразнещо и е превръщане в Култ към определена личност. Спрете се вече,явно на вас не Ви пука за Берое!
САМО БЕРОЕ!!!!!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
greenlandia написа:Спете се да Боготворите едни човек! Нима в историята на Берое иняма други изявени личности , ето
САМО БЕРОЕ!!!!!!!
Подкрепям на 100 процента.Берое е много над всеки треньор или футболист.
1986,2010,2013
- metodito
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Автора на темата ,мислех те за левскар![]()
И с какво си промени мнението, че не съм такъв?
Ако "левскар" означава да съм като онези 90% във "Всекидневна около "Левски" - пази Боже! Плюя си в пазвата и се съгласявам с теб. Понеже не плюя по Гонзо, нали? Или понеже казвам, че Наско бе далавераджия и гешефтар? Или сигурно понеже мисля, че от ноември месец на Герена се вършат неща, които целят закопаването на този клуб?
ОК, така да е...
За теб истината е една, за мен - друга!
Жив и здрав.
Илиев ще е поредният нормален специалист, който бива използван и захвърлен от батковата клика (жестоко се лъжете, че Тонев не е слуга на Батков!

greenlandia написа:Спете се да Боготворите едни човек! Нима в историята на Берое иняма други изявени личности , ето
САМО БЕРОЕ!!!!!!!
Колега, не си прав. Култ към личността едва ли някой тук е живял достатъчно, че да види какво точно означава, но определено не е това, което болшинството от феновете на Берое изпитват към Илиан Илиев. Става въпрос за едно елементарно уважение към човек, който ни е донесъл много радост и е дал много от себе си за любимия ни отбор. Ти явно не можеш да го разбереш това, и въпреки това си тръгнал да ни обясняваш кой бил истински фен и кой не. Аз пък казвам, че фен е човек, който преди всичко друго си обича отбора. Обаче футбола е спорт на простолюдието, за жалост, и има много "фенове" като теб, на които все някой им е крив, все мразят някой, все са на нож. Не знам защо си решил, че за нас Илиан е станал по-голям от Берое, и че примерно следващия сезон като играем с Левски ще викаме за тях, но ти препоръчвам да насочиш агресията някъде другаде, запиши се на бокс или нещо такова, хвани си приятелка, поблъскай и там малко, барем ти мине...
"Some folks are wise and some are otherwise"
Илиан направи толкова много за Берое за тези 6-7 години , че както каза един съфорумник по-нагоре "Още малко ще станете фенове на Левски , заради Илиев". Така е , ще стискам палци за тях в Европа и в битката за титлата , докато Илиан Илиев е начело на отбора и докато не се борят с Берое за нещо. Ще се радвам да се върне един ден отново в Стара Загора. Направи огромна грешка , че заряза сигурната си работа , като се има в предвид , че сега Берое има стабилен собственик и можеше да изгради още по-силен отбор. В Левски не му давам повече от няколко месеца , най-много година. Той е добър в това , да прави от нищо нещо (с малък бюджет взима млади играчи от Б-В група и ги развива на ниво А) , но за отбор с толкова амбиции и никакво търпение , просто няма да му се получи. Все пак му пожелавам успех. Дано следващата му работа е в Берое или начело на България.
САМО БЕРОЕ!!!!!!!
Теб с какво те дразни Илиан Илиев? Аз не деля феновете на Берое на илианисти и дамянгеоргиевци примерно, но ти явно да. Мисля, че Берое няма нужда от такива фенове като тебе - интригант! Колкото и да злобееш, Илиан Илиев записа със златни букви името си в историята на Берое, редом до имената на посочените от теб Евгени Янчовски, Петко Петков и т.нат.
Иначе по темата, мисля че времето ще покаже лош или добър е бил избора на Илиан Илиев с решението си да поеме Левски. Другото е плюмчене и търкане на клаиватури.
Само Берое!!!