Ивко Ганчев ще наследи Илиан Илиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Бръснара

Re: Ивко Ганчев ще наследи Илиан Илиев

Мнениеот Бръснара » 07 апр 2012 03:05

Братя беройци!Сега е времето да подкрепим любимия отбор!Този кърлеж показа,че любовта на живота му е отборът чиято цел винаги е била да ни затрие от лицето на земята,затова не мога да си представя,че има уважаващ себе си бероец,който оттук нататък може да има каквато и да е симпатия към ТРЕНЬОРА НА ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ ИЛИАН ИЛИЕВ :oops:
Какво ни предстои оттук нататък?Подкрепа и само подкрепа към любимия отбор!Честно казано имам сероизни съмнения относно Ивко Ганчев тъй като е от котилото на И.И.,но независимо от това е човек доказал се като футболист бероец и ние сме длъжни както от времето на кризата около брадатия да подкрепим любимия отбор на 101%!Независимо кои си отиват,остават само две неща-БЕРОЕ И ФЕНОВЕТЕ МУ!!!

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 07 апр 2012 03:35

Бръснара написа:Братя беройци!Сега е времето да подкрепим любимия отбор!Този кърлеж показа,че любовта на живота му е отборът чиято цел винаги е била да ни затрие от лицето на земята,затова не мога да си представя,че има уважаващ себе си бероец,който оттук нататък може да има каквато и да е симпатия към ТРЕНЬОРА НА ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ ИЛИАН ИЛИЕВ :oops:
Какво ни предстои оттук нататък?Подкрепа и само подкрепа към любимия отбор!Честно казано имам сероизни съмнения относно Ивко Ганчев тъй като е от котилото на И.И.,но независимо от това е човек доказал се като футболист бероец и ние сме длъжни както от времето на кризата около брадатия да подкрепим любимия отбор на 101%!Независимо кои си отиват,остават само две неща-БЕРОЕ И ФЕНОВЕТЕ МУ!!!

Да ама има някакви хипнотизирани фенове уж на Берое дето имам чувството,че плачат вече за него,все едно е единствения треньор на планетата.Ще кажеш,че майка им си тръгва от тях.То не са хвалби,молби слагане все едно имаме 3 титли поред.За толкова години една голяма победа не направи над Левски,а имаше възможност.Четири пъти подред ни бият в СТЗ.Елементарен пример,че и с ЦСКА има 1 равен за шампионат за 4 години.Фактите говорят,че е прехвален треньор.Каквото е дал на Берое трябва да му се благодари и след мача с Монтана задължително трябва да напусне според мен.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 07 апр 2012 08:41

ЧАО на Илиан, успех Ивко! Ние сме с теб.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 07 апр 2012 10:35

Бръснара написа:Братя беройци!Сега е времето да подкрепим любимия отбор!Този кърлеж показа,че любовта на живота му е отборът чиято цел винаги е била да ни затрие от лицето на земята,затова не мога да си представя,че има уважаващ себе си бероец,който оттук нататък може да има каквато и да е симпатия към ТРЕНЬОРА НА ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ ИЛИАН ИЛИЕВ :oops:

Не съм съгласен! Би трябвало да сте благодарни на Илиев, че толкова време ви е треньор. Нормално е да приеме по-добра оферта.
slabia_forever

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 апр 2012 11:38

Неблагодарността е характерна българска черта, но има тема за напускането на Илиан, защо пишете тук за него не мога да разбера. Тази тема е за Ивко Ганчев, на когото пожелавам успех начело на отбора и вярвам, че ще се справи с помощта на всички нас!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 07 апр 2012 14:08

Ивко е бероец, но дали това ще е достатъчно да направи Берое отбора който бихме желали да гледаме и подкрепяме? Затова Илиан да напуща още сега, та да се прецени в оставащите мачове до края на първенството дали Ивко ще се справи.

Потребителски аватар
Giovanni
Контакти:

Мнениеот Giovanni » 19 апр 2012 11:53

BEROE 88 написа:

Да ама има някакви хипнотизирани фенове уж на Берое дето имам чувството,че плачат вече за него,все едно е единствения треньор на планетата.Ще кажеш,че майка им си тръгва от тях.То не са хвалби,молби слагане все едно имаме 3 титли поред.За толкова години една голяма победа не направи над Левски,а имаше възможност.Четири пъти подред ни бият в СТЗ.Елементарен пример,че и с ЦСКА има 1 равен за шампионат за 4 години.Фактите говорят,че е прехвален треньор.Каквото е дал на Берое трябва да му се благодари и след мача с Монтана задължително трябва да напусне според мен.

Айде стига с тези глупости.Бихме Левски на сред герена , това май го забрави.Илиан ще остане в историята като един от най успешните треньори на БЕРОЕ, колкото и да не ви се иска на 10-мата дето го плюете по форумите.
Пожелавам успех на Ивко, той е бероец и мисля че ще справи.
САМО БЕРОЕ!!!!!!!

Върни се в “Берое”