Берое- Локо Пд - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое- Локо Пд-02.04-17:30 часа
Закономерно равенство в слаб мач.Нашите не знаеха как да победят и се мотаха като мухи без глави, а Локото 90 минути се разхождаха и въпреки това стигнаха до точката.
-
- Контакти:
- greenlandia
Re: Берое- Локо Пд - 1:1 FT
Крайно време е Илиан да поеме друг път!!! Така както я мисли не става.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
greenlandia написа:Крайно време е Илиан да поеме друг път!!! Така както я мисли не става.
ХАхахаха.Стига глупости,отбора ни е нов и му е нужно време да се сработи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kreedz написа:greenlandia написа:Крайно време е Илиан да поеме друг път!!! Така както я мисли не става.
ХАхахаха.Стига глупости,отбора ни е нов и му е нужно време да се сработи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оправдания,оправдания,оправдания аман вече от тях.Истината е една този отбор повече от един средняк не може да бъде.Живуркане му е майката.
Баси тактиката илианова - един гол и стискай кълки до края! И това с години. И ако ги няма португалчетата - не ми се мисли. Ако Илиан иска да разсее съмненията ми, че сме втория отбор на Левски, нека ги бие в София. Ако не - по - добре да им става треньор!
Хасму964 написа:Баси тактиката илианова - един гол и стискай кълки до края! И това с години. И ако ги няма португалчетата - не ми се мисли. Ако Илиан иска да разсее съмненията ми, че сме втория отбор на Левски, нека ги бие в София. Ако не - по - добре да им става треньор!
Ние Локо Пд като домакини не можахме да бием, дето последните години и с точка не бяха си тръгвали, ти искаш Левски в София да бием. И аз искам, защото толкова слаби сини и червени скоро няма да има ама се опитвам да бъда реалист. Мани ги левскита цескита, яд ме е, че не им вкарахме три гола първото, че след гола на Каядо не знаеха къде се намират. И като им гледам последните мачове на пловдивчани, не мога да разбера какви претенции имат и за какво! Вече почвам да си мисля, че тревата на нашия стадион е лековита. Който дойде тоя полусезон, голямо лежане!