В 9-ия кръг БЕРОЕ постигна първа победа за първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bogdanov964
Контакти:

Re: Разгеле,в 9-ия кръг БЕРОЕ постигна първа победа.

Мнениеот bogdanov964 » 18 окт 2011 09:30

zaqwsxd написа:Какво толкова искате да видите от Берое ? Да играе като Барселона или Реал Мадрид ? Или пък да има късмета на Манчестър Юнайтед ? Играта в предишните мачове беше много слаба , днес беше на ниво ... Не стига , че взехме ПЪРВИ три точки , ами и се оплаквате , че Видима били слаби и туй онуй. Не забравяйте , че Видима направи равенства с шампиона Литекс и с Локомотив София ... Не се изказвайте неподготвени - Видима игра добре в дефанзивен план цял мач , а във втората част показа , че разполага и с опасна атака...

Хайде да не играе като Барселона, ама поне като Любимец в Б група например. ТЕЦ-а по добре да извади някой лев да купи и Любимец, няма да е скъпо. И направо да им разменя фланелките, може и с треньорите заедно.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Разгеле,в 9-ия кръг БЕРОЕ постигна първа победа.

Мнениеот Avgusta 1916 » 21 окт 2011 20:05

bogdanov964 написа:
zaqwsxd написа:Какво толкова искате да видите от Берое ? Да играе като Барселона или Реал Мадрид ? Или пък да има късмета на Манчестър Юнайтед ? Играта в предишните мачове беше много слаба , днес беше на ниво ... Не стига , че взехме ПЪРВИ три точки , ами и се оплаквате , че Видима били слаби и туй онуй. Не забравяйте , че Видима направи равенства с шампиона Литекс и с Локомотив София ... Не се изказвайте неподготвени - Видима игра добре в дефанзивен план цял мач , а във втората част показа , че разполага и с опасна атака...

Хайде да не играе като Барселона, ама поне като Любимец в Б група например. ТЕЦ-а по добре да извади някой лев да купи и Любимец, няма да е скъпо. И направо да им разменя фланелките, може и с треньорите заедно.

Аз викам и ти да отиваш там :mrgreen:
Ееее , писна ми от хейтъри разни!!!!
Ще кажеш че сме били пет години поред шампиони :shock:
Сега след втората поредна победа сакън да не стане и трета такава ,че сигурно в дън земя ще се скриете :)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

sandi74

Re: В 9-ия кръг БЕРОЕ постигна първа победа за първенство

Мнениеот sandi74 » 22 окт 2011 17:04

Хахахахахххххххххааааааа форумния клоун и палячо Avgusta 1916 изпълзя от землянката си.Моля те, хайде да ни разсмееш отново разказвачо на вицове и приказки.Как няма да мълчим след тези фамозни победи над световните футболни колоси и грандове Видима и Светкавица.Давай драги ми смехурко,ти си на ход.Хахахахаххххххааааааа.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: В 9-ия кръг БЕРОЕ постигна първа победа за първенство

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 окт 2011 10:34

sandi74 написа:Хахахахахххххххххааааааа форумния клоун и палячо Avgusta 1916 изпълзя от землянката си.Моля те, хайде да ни разсмееш отново разказвачо на вицове и приказки.Как няма да мълчим след тези фамозни победи над световните футболни колоси и грандове Видима и Светкавица.Давай драги ми смехурко,ти си на ход.Хахахахаххххххааааааа.

Съветвам форумните администратори да имат в предвид изказванията на този индивид и да последва наказание , както на мен ми бе наложено такова заради същия този Сашко.
С теб приятелю ще си говорим на четири очи и две сърца съвсем скоро :)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Берое”