Локомотив (Пловдив) - Берое - 4:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Берое 23.09. (петък), 17 ч

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2011 18:58

blue avalanche написа:
acmilan написа:
blue avalanche написа:След загубата от ЦСКА вдигнаха заплатата на Илиев на 10хил.След този разгром,да очакваме ли ново повишение?

Не са му вдигали заплатата,а и не виждам теб това какво те интересува.

А теб какво те интересува,какво ме интересува мен и какво-не?
ПП.На "Марица-Изток" дали ще им хареса да са собственици на отбор от Б група?Или да очакваме "Акция за спасяване на Берое" с всякакви средства?

Не ме интересува какво те интересува теб :lol: Вероятно ти се иска да изпаднем,съдейки по поста ти,но те уверявам,че това няма да се случи,при това на терена,а без акция за спасяване с всякакви средства.Берое го е имало и ще го има винаги,без значение от това кой е собственик,какви са резултатите и т.н.В един момент си горе,после си долу,такъв е животът :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Берое 23.09. (петък), 17 ч

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2011 19:13

sory написа:има ли още хора които се дупят на джуджето ,пътнико свиден.........всички те разкриха :)

Важното е да има хора,които се дупят на изкуствената усмивка,бъдещ неуспял кандидат-кмет :) Айде кажи сега Илиан какво,по колко и къде пие,както и Ивко и Демирев какъв комар играят и къде?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Берое”