sandi74 написа:Avgusta 1916 написа:Batkoto написа:човека е реалист,кво искаш да ти каже че ще биете с три гола на Бабангида ли

Мхм , реалист е от преди три години.От тогава плюе при първа възможност.
Няма нищо де , все някой ден ще си намери майстора
Иначе и аз не очаквам да вземем нещо от вас (макар че много ми се иска

), но все пак се надявам на добра игра.
А не,не съм реалист от 3 а от повече от 30 години и не плюя,а критикувам гьотере и то с пълно основание,защото действителноста и супер класирането ни в момента го показват най-добре.
И като критикуваш по-хубаво ли ти става?Да не мислиш че ние сме слепи или гьонсурати?Да не мислиш че Илиан не вижда ??
За псуване и плюване си първи ! Какво помага това?Освен да си избиваш собствените комплекси ,друго не виждам да помага.
Виж какво написа едно момче във форума и се замисли:
""""Знаете ли, че преди години:
Един старозагорец имал всичко в живота - семейство, деца, професия и обичал футболния отбор на „Берое”.
Бил средна класа човек, но както е възможно да се случи „Берое” направил няколко загуби, бероецът започнал да тъгува...
Той толкова се отчаял, че не знаел какво друго да направи и решил да се обеси.
Тръгнал към Аязмото и по пътя го застигнал един старец, който отивал да гледа тренировка на „Берое”.
Попитал го накъде се е запътил, човекът му разказал за нещастието си с любимия отбор, а старъцът го погледнал, поговорил с него, разубедил го, написал и му подал една бележка.
Казал му да не бърза да чете бележката, да го направи когато се прибере у дома.
Прибрал се човекът, разгърнал бележката, а на нея пишело: "НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА".
Заживял човекът със семейството си, продължил да ходи на мачове на „Берое” и отново бил радостен от беройски победи.
Минало време и веднъж съвсем случайно срещнал същия старец, който се връщал от тренировка на „Берое”, зарадвал се, че го вижда и му се похвалил, че всичко при него пак е добре, богатство, семейство, спечелена е футболната купа на България – бил е щастлив, както преди.
Погледнал го старецът, помислил и само промълвил: "Ти май скоро не си чел онази бележка, която някога ти дадох..."""""""
С тази разлика ,че ти няма да тръгнеш да се бесиш защото си над тези неща

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.