Много ви се радвам като почнете ей така да злобеете

Още като тръгна слуха за смяната на собствениците някой обясни, че дружеството е задължено да влага пари в обществени проекти като данък за дейността която извършва на територията на общината.В какво точно ще ги вложат тия пари си избират те.Хората дето викат "нас защо не ни вземат АЕЦ" - ми явно не ви харесват достатъчно, не знам.Но в едно съм сигурен - 100 на 100 дружество като Марица Изток разполага с достатъчно кадърни и опитни адвокати и са проверили има ли законен начин да се поеме издръжката на отбора.Може закона да е грешен, може да не е правилно, но някъде там има вратичка, иначе изобщо не биха рискували.Типа дето от две седмици повтаря "Аз няма с моите сметки за ток да издържам Берое" - хубаво, точно твоите сметки за ток ще отиват в джоба на някой друг, те там са достатъчно.Софиянци дето реват - за пример да вземем новата Арена Армеец, защо се наляха там 108 милиона(ако не ме лъже паметта, те май и там си направиха някаква врътка, но беше от тоя род), при положение че в такъв задръстен град като София изобщо не трябваше да се прави такава зала.Хем се оплаквате че всичките "провинциалисти" се бутали в хубавата ви столица, хем искате всички пари при вас да се наливат, еми не става така.Който и отбор в България да вземем, няма да му е по-чиста работата, така че нека просто си пожелаем всичко да е наред, отбора да върви нагоре, а вие, читатели скъпи(или поне по-голямата част от вас) - моля ви, научете се да не коментирате въпроси, по които не сте компетентни, сигурен съм че нито един от вас, дори и случайно да има подходящото образование, не е наясно точно кои закони са в сила в дадената ситуация и какво гласят.Споделете мнение, но го направете културно и уважавайте останалите....къде ли съм тръгнал и аз, повечето хора влизат тук само да се правят на мъже като няма мач на който да отидат и да се сбъхтеят.За останалите(като например май видях един фен на локо пд, човека си каза "Според мен това не е правилно, но ви пожелавам успех" или нещо от сорта) - всичко най-добро ви пожелавам на всички които сте позитивно настроени и ако някога се засечем по стадионите - дано се наслаждаваме всички на играта, без значение на кой отбор сме фенове.