ТЕЦ купи Берое!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- milenkorak
- Контакти:
Re: ТЕЦ купи Берое!
Гледай ти колко интересно се получава - от една страна ТЕЦ 2 ще налива пари в Берое, от друга страна няма да плащаме ел. енергия за осветлението на стадиона, защото ТЕЦ-а я произвежда, а от трета страна Red Warrior не иска неговите данъци и сметки за ток, да отиват за издръжката на ФК "Берое". Засега нищо официално няма, а нашият "червен брат" се страхува за своите си сметки къде ще отиват. Дали ТЕЦ-а ще стане собственик или не на ФК "Берое", ти и аз, и още милиони българи ще продължаваме да си плащаме данъците и текущите сметки за изразходвана ел. енергия. Така, че давай го малко по-спокойно и се радвай на твоя любим отбор.
- Captain Stottlemeyer
Red Warrior написа:И откъде накъде държавата ще дава пари в частен футболен клуб?! Не съм съгласен с мойте данъци и сметки за ток да издържам Берое
А съгласни ли са беройци, пък и привържениците на останалите клубове извън София, държавата да подпомогне столичните клубове (включително "Академик" с привърженици колкото за едно такси), за да ремонтират стадионите си?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Още един начин за източване на държавни средства . 

Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
boys85 написа:Red Warrior написа:И откъде накъде държавата ще дава пари в частен футболен клуб?! Не съм съгласен с мойте данъци и сметки за ток да издържам Берое
Един човек да напише нещо смислено...
Ми господа замълчете защото сте кухи кашони давам малко инфо за да си затворите ..........
Славия - Софииски имоти ( общинска фирма )
Калиакра ( ощински отбор демек общински праи се харчат демек Държавата дава пари на ощината)
Сливен ( ощински отбор демек общински праи се харчат демек Държавата дава пари на ощината)
и
ако това е истина е добре защото БЕРОЕ заслужава да играе в А-група
- whitesnake
- Контакти:
Red Warrior написа:И откъде накъде държавата ще дава пари в частен футболен клуб?! Не съм съгласен с мойте данъци и сметки за ток да издържам Берое
Ти ли го казваш бе ? Дето от самото ви създаване до ден днешен сте на държавна издръжка

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- Avgusta 1916
- Контакти:
А ти дишал ли си му 30 години мръсотиите на същия този ТЕЦ , че и на още три в региона????
Колкото и дадат на отбора и на града все ще са малко.Също ще те посъветвам да попрочетеш малко преди да пишеш.Всички ТЕЦ-ове в региона имат да изпълняват социални програми ( за милиони левове) залегнали им в бюджетите ,заради замърсеността на въздуха и други вредни дейности.Едни ще правят улици , други -училища , трети -спортни площадки и т.н.
Така или иначе за да си спокоен първо ще ти кажа ,че на този етап нищо официално няма , и второ - предприятието е на ПЕЧАЛБА , и то голяма , така че даже и да искат няма как да ти използват парите от данъците.
ПС:
Ти колко данъци плати през миналата година?
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- Avgusta 1916
- Контакти:
Red Warrior написа: сметки за ток да издържам Берое
Смях в залата!!!!
Ти като си плащаш тока от къде знаеш кой го е произвел бе льольо!!!Има хиляди частни фирми с ВЕЦ ,ТЕЦ и вятърна енергия.Ел разпред. дружества също са частни.В кой век живееш??Хейтъри загубени , че и прости на всичко отгоре

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Първо сделката не е официално факт! Наистина ще е чудесно най-накрая да имаме стабилно финансиране, въпреки че аз съм изключително доволен от сегашното ръководство, защото въпреки, че бюджета не беше толкова голям цяла Стара Загора, или по-голямата част от нея беше съпричастна с футболния отбор и местните фирми помагаха с каквото могат! Дано сега, ако сделката наистина се случи, част от акциите останат на бизнеса на Стара Загора, защото сегашното ръководство е от хора милеещи за отбора, които трябва да запазят мястото и правото си на глас в клуба.
1916'
Стискайте палци АЕЦ Козлодуй да не вземе официално Ботев, че тогава ще издухаме всички в тази група.
Хайде пожелавам успешна развръзка за Берое в тази ситуация. И дано наливат парите в правилната посока. Т. е. не само за трансфери и високи заплати на играчите, а и създаване на силна академия, подобряване на базата и въобще за професионална работа във всяко отношение.

Хайде пожелавам успешна развръзка за Берое в тази ситуация. И дано наливат парите в правилната посока. Т. е. не само за трансфери и високи заплати на играчите, а и създаване на силна академия, подобряване на базата и въобще за професионална работа във всяко отношение.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В