Берое - ЦСКА - 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-ЦСКА 15 май /Неделя/ 18.00часа
Мачовете с Берое винаги са били тежки, уважавам ги като опонент, но ми е интересно, дали биха тръгнали да се надиграват и с нас, както срещу левски.Защото и те и пирин, играха на надиграване със сините а като тръгнеш да се надиграваш по-добрият печели.Тези 2 мача бяха леко съмнителни, но срещу нас очаквам паркиран рейс пред вратата и напред каквото стане, както играят всички провинциални отбори срещу нас (с изключение на литекс).
- Avgusta 1916
- Контакти:
b0b1 написа:Мачовете с Берое винаги са били тежки, уважавам ги като опонент, но ми е интересно, дали биха тръгнали да се надиграват и с нас, както срещу левски.Защото и те и пирин, играха на надиграване със сините а като тръгнеш да се надиграваш по-добрият печели.Тези 2 мача бяха леко съмнителни, но срещу нас очаквам паркиран рейс пред вратата и напред каквото стане, както играят всички провинциални отбори срещу нас (с изключение на литекс).
По принцип играем футбол и се опитваме да играем отворено с всички отбори.Не вярвам да изневерим на стила си , а и в мача ни с вас в София играхме отворено и до последните секунди резултатът беше 2:2 , при това с треньор Радуканов. Мисля че ти отговорих на въпроса.Надявам се на отворен и приятен двубой и нека по-добрия да победи.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- mistreated
- Контакти:
Avgusta 1916 написа:b0b1 написа:Мачовете с Берое винаги са били тежки, уважавам ги като опонент, но ми е интересно, дали биха тръгнали да се надиграват и с нас, както срещу левски.Защото и те и пирин, играха на надиграване със сините а като тръгнеш да се надиграваш по-добрият печели.Тези 2 мача бяха леко съмнителни, но срещу нас очаквам паркиран рейс пред вратата и напред каквото стане, както играят всички провинциални отбори срещу нас (с изключение на литекс).
По принцип играем футбол и се опитваме да играем отворено с всички отбори.Не вярвам да изневерим на стила си , а и в мача ни с вас в София играхме отворено и до последните секунди резултатът беше 2:2 , при това с треньор Радуканов. Мисля че ти отговорих на въпроса.Надявам се на отворен и приятен двубой и нека по-добрия да победи.
Стига сте гледали мачове преди половин година. Вие слепи ли сте, че нашият отбор няма нищо общо с това, което беше преди 6 месеца?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- POPCORN
- Контакти:
Avgusta 1916 написа:POPCORN написа:Stany написа:Аз едно не мога да разбера. Как так някой живее например в Казанлък или Чирпан и е голям фен на чорбата. Що не си подкрепят техните локални тимчета, както е навсякаде по света? Идват в Стара Загора и стават много силни. Ще видим в неделя кой кум, кой сват и кой на чорбата брат.
ми като имаш мозък за 5 ст как ще се сетиш бе?То е лесно да акъла!Вземи се напъни малко, ама гледай да не скъсаш някой минискус!Няма какво да гледаме това да не е баница с късмети!Идваме ,биеме и си тръгваме!
Пуканке , форумни герои като тебе има много.Ела в неделя на стадиона и си виж феновете - Чирпан ,Казанлък ,Нова Загора , Долно Нанагорнище и т.н.Това ли са ви феновете , тези които гледат по два мача в годината на отбора си и ходят два пъти до София за мач в Евротурнирите.Големите фенове.После що ги биели по стадионите!Колко човека ще дойдат от София? Най-много 50-60 човекаДа ти напомня ,че за мача ни с вас през есента бяхме 450-500 човека в София от Стара Загора.
ахахахахахахахахахахахахахаха форъумни герой !абе смешко ходя на всеки мач на ЦСКА!Няма значение от къде са ни феновете!Това какво значение има откъде са хората бе ?Като са от Чирпан и от Своге примерно не са фенове ли какво?Ккакво искаш ми кажеш с това!Къде си тръгнал да ми се сравняваш с феновете на ЦСКА бе ?Масле мале всички станахте големи, а сте мишки!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Avgusta 1916
- Контакти:
Нещо нервен ми се струваш , доста думички си пообъркал нещо:lol: , ама нормално нали все пак ще трябва да дойдеш в Стара Загора
То бива -бива оливане , ама ти направо се о***ра

То бива -бива оливане , ама ти направо се о***ра

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Разликата , между БЕРОЕ и всички други тимчета от България е, че на всеки мач на БЕРОЕ стадиона е пълен без значение дали падаме или бием. Просто си обичаме отбора. Чорбарчетата и говедарчетата паднат два мача и хоп 200 души им гледат мачовете. Това голямата разлика!
- FCBeroe1916
- Контакти:
15лв. билетите за гостите,да видим колко "граждани" ще дойдат !
А за мача,победа за Берое.

А за мача,победа за Берое.

Берое никога не играе защитно,не паркира автобуса пред вратата,не играе грубо и не си полива умишлено терена с цел да стане картофена нива.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Абе говорите сега, че не играете защитно и тн. но в неделя вечер искам да влезнете тук и с ръка на сърцето да си признаете как сте изиграли мача ?
Не ме разбирайте погрешно това е част от футбола и всеки треньор може да си прави тактиката без никой да му се сърди ,но сте ми много смешни как говорите ,че няма да се браните ,че ще играете нападателно и тн.
И.Илиев е добър треньор и добре знае, че ако излезне атакуващо ще отнесете една 3ка !
Не ме разбирайте погрешно това е част от футбола и всеки треньор може да си прави тактиката без никой да му се сърди ,но сте ми много смешни как говорите ,че няма да се браните ,че ще играете нападателно и тн.
И.Илиев е добър треньор и добре знае, че ако излезне атакуващо ще отнесете една 3ка !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Joni_ написа:Абе говорите сега, че не играете защитно и тн. но в неделя вечер искам да влезнете тук и с ръка на сърцето да си признаете как сте изиграли мача ?
Кой ти е казал,че ще играем 11 човека в атака?Просто няма да "паркираме автобуса",както се изказа някой капацитет.Илиан е добър треньор,ще иска да победи ЦСКА,пък и нас хикс не ни устройва,даже изобщо.така че,нека се получи един красив двубой и по-заслужилия да спечели!
I'M BLIND!IMPRESS ME!