БЕРОЕ - Левски - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Re: БЕРОЕ-Левски 24 Април/неделя/ 15.00часа

Мнениеот expensive » 24 апр 2011 21:22

Хем съдията подпирал Берое, хем Левски били ?!? Голям хитрец е тоя Гонзо брех, то това щото му е*аха мамата от трибуните, за това плюе жлъч! Да не говорим, че за чист гол, който съдията (дето е пътувал в автобуса на Ясен) не даде авантаж и реалният резултат щеше да е 3:3. Берое играха открито през целият мач, а Левски при 1:2 и после при 2:3 се затваряха за периоди от време, не само не пресираха ами се окопаваха дълбоко в полето си, бавеха играта дори с цената на картони.
Но това го разбирам, тъй като хората играят за точки. Ние тръгнахме малко наивно да се надиграваме с далеч по-опитните им футболисти, които при отнемане на топката с два-три паса стигаха до нашата врата. Явно Берое не се нуждае от точки вече. :evil:

Като оставим това - невероятна атмосвера по трибуните от страна и на дваете агитки, имаше два-три рефрена едните викат: "Селяни", другите:"к*р за говедата", но в рамките на нормалното за футболен мач. Беше истински празник, на мен ми хареса футбола който показаха двата отбора, публиката на Берое и тази на Левски.

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 24 апр 2011 23:14

DrAvalanche написа:
burnstz написа:Много здрав мач се получи! Страхотна атмосфера и по трибуните! Въпреки загубата мога да кажа, че отбора ни надигра Левски в по-голямата част от мача, като единствено имам претенции към защитата, която има вина и за трите гола, но понякога така се получава по-добрия отбор не винаги излиза победител. Съдията направи една единствена фрапантна грешка, като ощети отбора на Берое при ситуацията с фала, като не пусна авантаж по всички правила играта не трябваше да бъде спирана! Левскарите се постараха да изнервят мача с непрестанните си бавения на топката, но това е футбола. Важното е, че се получи стойностен мач и един истински празник по трибуните въпреки загубата! САМО БЕРОЕ!!!

Хубаво е да подкрепяте отбора си, но много пристрастно гледате. Преди ситуацията с фала имаше неотсъдено нарушение в атака /задържане на Милиев/. Не ми е ясно как сме бавили, а създадохме 3-4 пъти повече голови положения. А за скандиранията на публиката Ви просто нямам коментар. Ако така разбирате подкрепата за отбора си...

Скандиранията против отбора ви бяха съвсем в реда на нещата, не бих казал, че се е прекалявало. Пеехме над 90 минути и се раздадохме колкото можем- така разбирам подкрепата за отбора си.
п.п. Очаквах да сте повече
1916'

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 апр 2011 07:24

burnstz написа:Скандиранията против отбора ви бяха съвсем в реда на нещата, не бих казал, че се е прекалявало. Пеехме над 90 минути и се раздадохме колкото можем- така разбирам подкрепата за отбора си.
п.п. Очаквах да сте повече

Ако за теб "Христос възкръсна, Гунди не" и "к.р за Левски" си е съвсем в реда на нещата, явно ти е доста объркан реда.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 25 апр 2011 09:54

Много ама много бъркате като си мислите,че Берое играе само срещу вас....Това го чета винаги с който и отбор да играете си мислите ,че играят само на мача с Левски и ,че това за тях е "мача на сезона".Че е хубаво да биеш отбор в горната половина на таблицата спор няма.Не си мислете,че сте единственият отбор за който живее А група.Нашият мач на годината винаги е бил битката за Тракия с Ботев Пловдив.Заряда е в пъти по голям от мача с Левски,Цска или който и да е било.

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 25 апр 2011 10:09

Ето това е нормално мнение. Наистина дербитата Ви са с отбори ,като Ботев,Локо Пд,Розова долина и Хеброс. Просто не рядко отбора на Берое е и в Б група и това е нормално. А че А група не може без Левски е неоспорим факт. Просто Левски е играл само в А група. А за закачките сте си виновни сами. Кой се точеше от един месец? ;)

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 25 апр 2011 10:42

blue_lagoon написа:Ето това е нормално мнение. Наистина дербитата Ви са с отбори ,като Ботев,Локо Пд,Розова долина и Хеброс. Просто не рядко отбора на Берое е и в Б група и това е нормално. А че А група не може без Левски е неоспорим факт. Просто Левски е играл само в А група. А за закачките сте си виновни сами. Кой се точеше от един месец? ;)

Направете си тогава една Софийска лига и играйте там , а ние астаналите отбори от провинцията ще играем в друга.Нека да видим какъв ще е резултата тогава и на кои мачове ще има повече фенове.Като сте Левски та какво , яйце ли да ви обелим :lol:
Радвайте се на щастливата победа и си гледайте отбора, защото аз досега не бях виждал някой да ви мачка така , както никой друг не го е правил.
Не знам каква е причината да има толкова малко сини фенове в Стара Загора , но явно тенденцията ви е такава предвид миналия ви мач с Черно Море и 350 -те фенове тогава. :oops:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

bazrumbaz
Контакти:

КАКВО СТАНА БЕ, БЕРОЙЦИ?

Мнениеот bazrumbaz » 25 апр 2011 10:56

Защо пак паднахте, цяла седмица се точихте, пъчихте ревахте против левски, а найкрая пак паднахте? на всичкото отгоре и дузпичка ви дадоха.Що така пак стана и сега ква европа?

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: КАКВО СТАНА БЕ, БЕРОЙЦИ?

Мнениеот Avgusta 1916 » 25 апр 2011 11:18

bazrumbaz написа:Защо пак паднахте, цяла седмица се точихте, пъчихте ревахте против левски, а найкрая пак паднахте? на всичкото отгоре и дузпичка ви дадоха.Що така пак стана и сега ква европа?

Поне името на отбора си пиши с главна буква!
Не се радваш на победата във вашия форум , а сереш лайна тук.
Нашия отбор си е наша работа ,това теб не те засяга.
Аз лично съм доволен от играта ни и себераздаването на момчетата , както вървеше мача си беше троен от всякъде , но в случая Левски спечели , а ние загубихме.
Дано този път да не ми се трие мнението. ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 25 апр 2011 14:11

Бачев за бек не става, а беше сложен там, защото Веселин Пенев е контузен. Ковачев пък винаги е рисков. Общо взето защитата беше разграден двор отвсякъде, като цяло целият отбор игра трагично в дефанзивен план, както и през миналата година. Не може да вкараш 2 гола на Левски и да загубиш по най-балъшкия начин. Голяма липса на класа и самочувствие в някои хора, това е. Но нищо, гледаме напред. Дано догодина сме по-стабилни.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 апр 2011 14:23

nature написа:
deepblue1963 написа:
VesMil написа:Всички знаем защо нямате загуба, сега обаче нещата се промениха. Време е за поредици от загуби в Стара Загора.

"Всички знаем защо нямате загуба..."
Ми аз не знам!Припомни ми,например,защо миналата година ви изгермечихме с 3-1?

Левски и ЦСКА печелят в Стара Загора по 2 основни сценария: яко съдийско подпиране, други уговорки. Рядко тези отбори печелят честно с игра, предимно е с измама. Ето затова не сте обичани в градовете, където има А-отбори.
Знаеш ли кога ще е дузпата в неделя? Когато Левски има най-голяма нужда от нея. След което вие ще си сложите тъмно сните очила и наляво и надясно ще обяснявате колко истинска е била измислената дузпа, а хората в Стара Загора ще се почувстват отново измамени и унижени от мафията съдии-БФС-"псевдо-грандове".

И кога беше дузпата в неделя,че нещо ми се губи?В този ред на мисли,да ми подскажеш и за кого беше?

Върни се в “Берое”