Берое (Стара Загора) - Черно море (Варна), 27.11 14:30 ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Черно море (Варна), 27.11 14:30 ч

Мнениеот MORSKI » 27 ное 2010 17:24

Айде да не правим някакви глупави обобщения за отбора, вследстиве на няколко анти-играча, а? :evil:
Вие миналата година на Тича бяхте същите! едно към едно ... Фал всяка втора минута, ръчкане и блъскане... Ама не помня някой да ви е пожелавал изпадане, а! :evil: Не смесвайте играта на няколко играча с името на отбора!
И още нещо, вие така спечелихте купата миналата година- с адския късмет и борбеност, но без грам футболни умения! Но тогава ви се радвах, а не ви казвах -вие сте големи селяни залсужавате да паднете! Явно по това се различава манталитета на хората! :evil: Забавихте половината ви играчи през кой отбор са минали, заедно с треньора ви :evil:

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 27 ное 2010 20:22

Не че показахме кой знае какви футболни достойнства и двата отбора,но не знам вие какви големи цели афиширате,досега не ви бях гледал обстойно мачовете,ама с тия откровенни дървари няма как да ги постигнете.Този Димитър Петков имаше повече фаулове от докосвания на топката..Спестиха му един път директен червен и един път втори жълт.Същата работа и с Ели Маркес.Национала Димов се прояви като национал по бокс днес,да не говорим за Божилов който пред съдията удари без топка Веско Пенев.Накрая и тази дузпа,която беше много пресилена и във вашето наказателно имаше поне 3-4 такива ситуации които ги подмина големия съдия.Много е тъпо да говорим за такива неща,ама това беше най-интересното от мача.Дано всички да са здрави за мача с Левски!Нищо лично към вас,симпатичен отбор сте ми и този мач няма да повлияе на мнението ми.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 ное 2010 21:01

ZARAA написа:Не че показахме кой знае какви футболни достойнства и двата отбора,но не знам вие какви големи цели афиширате,досега не ви бях гледал обстойно мачовете,ама с тия откровенни дървари няма как да ги постигнете.Този Димитър Петков имаше повече фаулове от докосвания на топката..Спестиха му един път директен червен и един път втори жълт.Същата работа и с Ели Маркес.Национала Димов се прояви като национал по бокс днес,да не говорим за Божилов който пред съдията удари без топка Веско Пенев.Накрая и тази дузпа,която беше много пресилена и във вашето наказателно имаше поне 3-4 такива ситуации които ги подмина големия съдия.Много е тъпо да говорим за такива неща,ама това беше най-интересното от мача.Дано всички да са здрави за мача с Левски!Нищо лично към вас,симпатичен отбор сте ми и този мач няма да повлияе на мнението ми.

Дървари има много в нашия отбор и дано ги махнат, но не всички играчи са такива, още повече да говорите за отбора ни с оглед на играчите ;) Както вече споменах миналата година и вие не бяхте цвете на нашия стадион, напротив ;)

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 27 ное 2010 23:43

Тоя Марко Тиаго е за съд. Скочи с двата крака без да цели топката изобщо. Няма такива рогачи, рано рано трябваше да ви лепнат червените картони.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 28 ное 2010 16:02

fuckside написа:Тоя Марко Тиаго е за съд. Скочи с двата крака без да цели топката изобщо. Няма такива рогачи, рано рано трябваше да ви лепнат червените картони.

Това беше Ели Маркес,десния им бек,но няма значение,сега пак изгледах записа и се затвърди мнението ми че този съдия спести 2 ДИРЕКТНИ червени картона + още няколко втори жълти,ако спазваше правилника Черно Море с повече от 8 души нямаше да завърши мача !

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Коридата от събота в СтараЗагора - Видео!

Мнениеот Avgusta 1916 » 01 дек 2010 22:07

Привет на всички почитатели на футбола.
За съжаление такъв в събота не се игра.Имах чувството ,че се намирам на хиподрума по Тодоровден , но не би ,бях си на градския в Стара Загора и не можех да повярвам на очите си. :shock:
Нищо против феновете на Черно море ,напротив, но пичове , това представление на вашите не е за футболния терен. :oops:
Ето за какво иде реч: http://www.beroe.eu/article/30112010_3
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

MORSKI
Контакти:

Re: Коридата от събота в СтараЗагора - Видео!

Мнениеот MORSKI » 03 дек 2010 17:05

Avgusta 1916 написа:Привет на всички почитатели на футбола.
За съжаление такъв в събота не се игра.Имах чувството ,че се намирам на хиподрума по Тодоровден , но не би ,бях си на градския в Стара Загора и не можех да повярвам на очите си. :shock:
Нищо против феновете на Черно море ,напротив, но пичове , това представление на вашите не е за футболния терен. :oops:
Ето за какво иде реч: http://www.beroe.eu/article/30112010_3

Не, че нещо, но вашите също са груби, а този пристрастен коментатор сцепва мрака :mrgreen: Всеки наш фаул е груб, а всеки ваш е чиста игра :mrgreen:

Върни се в “Берое”