"Левски" - "Берое" 1/8 Финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "Левски" - "Берое" 1/8 Финал
Имаме купа да защитаваме,0:1 след продължения 

-
- Контакти:
3:1 за ЛЕВСКИ в редовното време. Мача определено няма да бъде лек защото Берое е много добър отбор и ще играе нахъсано на Герена.
победа и пак победа ние пеем само за победа .........
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- Daniel Levski
- Контакти:
Размечтали се Беройци, та вие едва не паднахте от Черно море, затова предполагам,че ще се простите с купата с един почетен резултат от 0 на 4. Най-после мач на Герена за купата, затова всички ЛЕВСКАРИ на стадиона.
0-1 с автогол на минев 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
Daniel Levski написа:Размечтали се Беройци, та вие едва не паднахте от Черно море, затова предполагам,че ще се простите с купата с един почетен резултат от 0 на 4. Най-после мач на Герена за купата, затова всички ЛЕВСКАРИ на стадиона.
Черноморе едва не ни осакатиха играчите с безбройните си опити за убийство на терена и с любезното съдействие на съдията. Ако и Левски извадят такива балтии и такъв съдия имат големи шансове срещу техничния тим на Берое.
За информация Берое вече втора година има само 1 домакински мач (от 7) за купата срещу ЦСКА, който разбира се взехме.
3-0 за Левски 

- Синият Болярин
- Контакти:
@nature
ЧМ едва не ви осакатили, а бойните изкуства, които демонстрираха срещу Левски, бяха мъжка игра, нали?
За последно мисля, че домакинствахме на Сливен за купата. Шансовете ви в един мач са по-големи отколкото в два, въпреки че се играе на Герена. Ние сме по-силни от миналото първенство, а вие по-слаби или най-много на същото ниво. Все пак няма нужда от приказки, а от посещаване на мача. Пожелавам и на двата отбора коректна игра без грубости, симулации и съдийски грешки, а на любимия ми отбор му пожелавам да продължи в следващата фаза.
ЧМ едва не ви осакатили, а бойните изкуства, които демонстрираха срещу Левски, бяха мъжка игра, нали?

За последно мисля, че домакинствахме на Сливен за купата. Шансовете ви в един мач са по-големи отколкото в два, въпреки че се играе на Герена. Ние сме по-силни от миналото първенство, а вие по-слаби или най-много на същото ниво. Все пак няма нужда от приказки, а от посещаване на мача. Пожелавам и на двата отбора коректна игра без грубости, симулации и съдийски грешки, а на любимия ми отбор му пожелавам да продължи в следващата фаза.