Шоуто на БФС и главният герой Ангелов!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шоуто на БФС и главният герой Ангелов!!!
Ангел Ангелов е най-смешният и жалък съдия в А група.Адски некадърен е,адски страхлив е,адски бутан е по роднинска линия и адски много се слага на когото трябва.Аз съм убеден,че той,а и другите съдии,не взимат директно пари и,ако има такива случаи,то те са по-скоро единични,в миналото вече си беше ясно очертана тенденция.Днес борбата е да се наведеш пред когото трябва,за да получаваш наряди,които са си стабилен доход-1000 лв. на мач.Нека не се залъгваме,заплата от 3-4 бона на месец не се взима почти никъде в България,извън футбола.Ако те добутат и до международен съдия пък си перфектен...На мен лично ми харесва като начин на поведение на и извън терена,отсъждане на спорни и безспорни ситуации,отношение към футболисти и журналисти единствено Ивайло Стоянов.Много качествен млад съдия,който не съм видял да опорочава мач.Имало е обвинения към него,но те са били несериозни и непочиващи на факти.Едва ли е учудващо,че на това момче почти не му дават дербита и не е международен съдия като Ангелчо,например...Колкото до конкретния репортаж-пристрастен съм,бероец съм,но обективно погледнато грешки бяха допуснати и то огромна част от тях в полза на ЦСКА.Просто нямаше решаваща ситуация,с която да реши мача-дузпа,отменен или признат гол,червен картон.Просто има такива мачове-даваш разни фаулове,пускаш явни засади,вдигаш измислени и т.н.,но нямаш подходяща възможност да решиш напълно мача.Е,Ангелчо с един фаул реши мача в Ловеч.Имаше късмет този път...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Шоуто на БФС и главният герой Ангелов!!!
Avgusta 1916 написа:joro65 написа:Като показвате,показвайте всичко......защо не виждам тук 2 -те абсурдни засади свирени на ЦСКА ,нито супер смешния фал за Берое,преди те да вкарат втория гол.И да се обощи накрая,че съдията е слаб и е правил грешки и в двете посоки.Така се изкарахте баси и ощетения отбор,а това съвсем не беше така.А за Илиян Илиев-падна ми много в очите след този мач.Плака като жена за х-й след мача и отново показа левскарската си същност,това реване е присъщо за отбора от подхуене.
Да ти отговоря на първия въпрос: клипа е правен най-вероятно за наше ползване и затова е акцентирано върху пропуските на смешкото в наш ущърб.Ако искате вие си направете клип и за вас![]()
Относно втория гол за Берое , то той беше от корнер и то втори пореден, не от фал.![]()
За Илиан писах на твой колега отгоре.За нас той е свещен.
Къде прочете,че втория ви гол е от фал?!написах за фал преди гола,а той беше на центъра,от него дойде първия корнер,след това втори.Май ще се окаже,че единствета грешка ,която влияе на резултата е в ущърб на ЦСКА