joro bad написа:ZARAA написа:ls86 написа::) Нека! И нека да ви провърви!
Само една мааалка молбичка- ОПАЗЕТЕ СТАДИОНА!
Както вие опазихте нашия на финала за купата преди 3-4 години ли ? :D Няма страшно,ние ще си подкрепяме отбора
Ето заради такива комплексарски изказвания, аз и още мои около 15-20 приятеля, които редовно ходим на мачовете на любимият ни Левски, няма да дойдем тази вечер на мача и да ви подкрепим на живо. Защо трябва хиляди хора да ги определяш с постъпките на 20-30 хулигана (тогава и до голяма степен провокирани безпричино от полицията, но това не ги оневиниява), защо си мислиш, че аз тогава, като бях на мача в Стара Загора, ми беше приятно ,че стана инцидента със стадиона ви и всички последвали грозни сцени след това, защо си мислиш, че във вашата публика няма такива и като нашите и във всяка една друга публика на друг отбор?????Въпреки, че не ни обичате и постоянно хулите, като псувате и обиждате святото име на Апостола,бяхме решили, като Българи, да доидем да ви подкрепим на живо и дори да се радваме с вас ако е дал господ, но доста глупости изчетохме по наш адрес и доста неистини изписахте, айде стига толкова, със здраве и късмет.
Аз лоша дума някъде да съм казал за Левски?Само напомням какво се случи в не толкова далечното минало..Иначе вчера някои седалки в сектор А бяха счупени от нашите фенове,но изобщо не беше нарочно а при радоста от гола.Далеч по-малко са от тези 500 които се тиражират в медиите,но както и да е.
Айде със здраве ,успех срещу Калмар!