1.Не одобрявам вандализма поД каквато и форма да е изразен
2.Едва ли са счупени защото не са наши, по-скоро в моменти на гняв и радост много хора спират да мислят и действат чисто емоционално
3.Ще бъдат платени
4.Сменяте си старите с нови.
5.Елате съборете целия ни стадион и си платете за нов, ще ви обичаме цял живот
САМО БЕРОЕ
Фенове на Берое счупили седалки на Герена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фенове на Берое счупили седалки на Герена
GURKO 74 написа:Исперих написа:GURKO 74 написа:но да ми излизаш с това за счупени седалки за подмяна
точно такива има
Не съм казал никъде, че няма седалки за смяна, ама дай да ги чупим умишлено за да се сети някой да ги смени ли? Следващия мач като дойдат къде ще седнат, на к.ра ми сигурно
Ти къде на стадиона видя седнали фенове.На нас седалки не ни са нужни.

Да ок. Станалото станало.
Здраве да е. Вандалите са си вандали.
Ние ви направихве услуга и важнато е че мача завърши Х. По- добре не можеше.
Здраве да е. Вандалите са си вандали.
Ние ви направихве услуга и важнато е че мача завърши Х. По- добре не можеше.
Според мен 500 са преувеличени като брой обаче. Иначе наистина като си на чужд стадион го няма чувството за собственост, да защитаваш собственото имущество. Щеше да стане същото с всяка друга агитка в сектор А на Герена при такъв завързан мач.
Е който чупи купи
Пък е левскарите не трябва толкова да се изхвърлят защото и те строшиха стадиона в Загората преди 2-3 години

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
baltimore написа:THE G.A.M.E написа:Абе за едни 100, 200, 300 .... и 500 да са ( ? ? ? ) седалки, се "хващаме" за гушите ! ? ?
И да е имало трошене ..... единици ще са го направили нарочно ! ?
Ако беройци искаха да трошат ..... то вероятно половината сектор щеше да иде на кино !
По вероятно е ( ако в действителност бройката на счупените седалки е такава ) .... повечето седалки да са счупени от радост .... или ярост заради смешната дузпа.
За мен лично, не е имало умишлено трошене ( и да е имало, както написах по горе, то е било инцидентно ) .... а и самата новина не е потвърдена официално !
Вместо да се радваме, че един БЪЛГАРСКИ отбор, след десетилетия отсъствие от Европа, направи смешен, доказано европейско име като Рапид ..... ние се джебрим ( извинявам се за турцизма, но думата олицитворява точно, какво се прави в тая тема ) .... като цигани за някви строшени седалки ! ! !
Най-после някой с мозък в главата. Благодаря ти колега да си жив и здрав. Аз лично ще чакам официално изявление.
И аз благодаря на колегата за мнението му,именно това се опитваме и ние да кажем,но не,някои индивиди почват с обидите и не стигаме доникъде.Що се отнася до провинциализъм,запознайте се първо с понятието провинция и неговото значение и тогава започвайте с избиването на комплекси.Цяла България видя какво означава Берое и каква е любовта на Стара Загора към този отбор,към традициите на футбола в града,към историята,към треньора,към сегашните футболисти,цяла България видя какво означава да превърнеш за два месеца един град като Ловеч и един квартал на София като Подуене,в мини град Стара Загора,аз лично видях толкова много бивши съученици,познати,хора от всякаква възраст,мъже,жени,деца,хора от различни социални прослойки,но всички обединени от любовта си към Берое!Проумейте го най-сетне,Берое никога не се предава,каквото и да му поднася съдбата или знайни и незнайни псевдо футболни или нефутболни функционери.Колкото до вчера,аз на стадиона не видях никакво чупене,освен една седалка,когато човек прескачаше,защото нямаше как да стигне до изхода на стадиона.На кадрите от спортал при радостта от гола се вижда една единствена жълта седалка,хвърлена към пистата.Умишлено и целенасочено чупене нямаше,ако искате вярвайте.Ако имаше такова,щях да съм първият,който щеше да го признае,винаги съм бил против простащината на и извън стадионите.Само ще дам един пример,свързан със седалките-на нашия стадион ми се е случвало да изритам седалка от яд при пропуск във важен мач и тя не се счупи...Просто трябва да признаете,че стадионът ви не е в добро състояние,защото този факт си е за вас,ние не се знаем дали някога пак ще играем домакини на него,макар че вярвам,че след няколко седмици това отново ще е факт.И накрая,успех и на вас в Европа,както и на останалите български отбори и запомнете едно от мен-мислете,анализирайте ситуациите,първосигналната дебилска реакция не е довела никого до нищо добро

Последна промяна от acmilan на 30 юли 2010 14:45, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
4oKuTo написа:Според мен 500 са преувеличени като брой обаче. Иначе наистина като си на чужд стадион го няма чувството за собственост, да защитаваш собственото имущество. Щеше да стане същото с всяка друга агитка в сектор А на Герена при такъв завързан мач.
Всеки разсъждава по различен начин,аз лично не се стремя да счупя никъде каквото и да било,но има и такива хора и при нас,това е ясно.Само че те са такова малцинство в сравнение с цялата беройска публика и затова ми става неприятно когато ни изкарват какви ли не изроди...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Исперих написа:Кръстения на комунистическа легенда стадион наистина е зле,дори пропада в земята, и затова затварят зоната там,
Мислех, че просто не си ми приятен. Но след този твой пост се убедих, че си пълен кретен. Само такъв може да напише подобно нещо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Най-после някой с мозък в главата. Благодаря ти колега да си жив и здрав. Аз лично ще чакам официално изявление.[/quote]
И аз благодаря на колегата за мнението му,именно това се опитваме и ние да кажем,но не,някои индивиди почват с обидите и не стигаме доникъде.Що се отнася до провинциализъм,запознайте се първо с понятието провинция и неговото значение и тогава започвайте с избиването на комплекси.Цяла България видя какво означава Берое и каква е любовта на Стара Загора към този отбор,към традициите на футбола в града,към историята,към треньора,към сегашните футболисти,цяла България видя какво означава да превърнеш за два месеца един град като Ловеч и един квартал на София като Подуене,в мини град Стара Загора,аз лично видях толкова много бивши съученици,познати,хора от всякаква възраст,мъже,жени,деца,хора от различни социални прослойки,но всички обединени от любовта си към Берое!Проумейте го най-сетне,Берое никога не се предава,каквото и да му поднася съдбата или знайни и незнайни псевдо футболни или нефутболни функционери.Колкото до вчера,аз на стадиона не видях никакво чупене,освен една седалка,когато човек прескачаше,защото нямаше как да стигне до изхода на стадиона.На кадрите от спортал при радостта от гола се вижда една единствена жълта седалка,хвърлена към пистата.Умишлено и целенасочено чупене нямаше,ако искайте вярвайте.Ако имаше такова,щях да съм първият,който щеше да го признае,винаги съм бил против простащината на и извън стадионите.Само ще дам един пример,свързан със седалките-на нашия стадион ми се е случвало да изритам седалка от яд при пропуск във важен мач и тя не се счупи...Просто трябва да признаете,че стадионът ви не е в добро състояние,защото този факт си е за вас,ние не се знаем дали някога пак ще играем домакини на него,макар че вярвам,че след няколко седмици това отново ще е факт.И накрая,успех и на вас в Европа,както и на останалите български отбори и запомнете едно от мен-мислете,анализирайте ситуациите,първосигналната дебилска реакция не е довела никого до нищо добро
[/quote]
Това е то разсъждение и оценка-точно и ясно.
Нямам нищо против отбора-даже напротив- АПЛОДИРАХ ГО пред телевизора вчера.
Иска ми си на реванша да победите.УСПЕХ
И аз благодаря на колегата за мнението му,именно това се опитваме и ние да кажем,но не,някои индивиди почват с обидите и не стигаме доникъде.Що се отнася до провинциализъм,запознайте се първо с понятието провинция и неговото значение и тогава започвайте с избиването на комплекси.Цяла България видя какво означава Берое и каква е любовта на Стара Загора към този отбор,към традициите на футбола в града,към историята,към треньора,към сегашните футболисти,цяла България видя какво означава да превърнеш за два месеца един град като Ловеч и един квартал на София като Подуене,в мини град Стара Загора,аз лично видях толкова много бивши съученици,познати,хора от всякаква възраст,мъже,жени,деца,хора от различни социални прослойки,но всички обединени от любовта си към Берое!Проумейте го най-сетне,Берое никога не се предава,каквото и да му поднася съдбата или знайни и незнайни псевдо футболни или нефутболни функционери.Колкото до вчера,аз на стадиона не видях никакво чупене,освен една седалка,когато човек прескачаше,защото нямаше как да стигне до изхода на стадиона.На кадрите от спортал при радостта от гола се вижда една единствена жълта седалка,хвърлена към пистата.Умишлено и целенасочено чупене нямаше,ако искайте вярвайте.Ако имаше такова,щях да съм първият,който щеше да го признае,винаги съм бил против простащината на и извън стадионите.Само ще дам един пример,свързан със седалките-на нашия стадион ми се е случвало да изритам седалка от яд при пропуск във важен мач и тя не се счупи...Просто трябва да признаете,че стадионът ви не е в добро състояние,защото този факт си е за вас,ние не се знаем дали някога пак ще играем домакини на него,макар че вярвам,че след няколко седмици това отново ще е факт.И накрая,успех и на вас в Европа,както и на останалите български отбори и запомнете едно от мен-мислете,анализирайте ситуациите,първосигналната дебилска реакция не е довела никого до нищо добро

Това е то разсъждение и оценка-точно и ясно.
Нямам нищо против отбора-даже напротив- АПЛОДИРАХ ГО пред телевизора вчера.
Иска ми си на реванша да победите.УСПЕХ
Вижте какво цял мач стояхме прави върху тези седалки. По - крехки такива не съм виждал. Дори като се облегнеш на нея по - силно може да се счупи. По - добре си ги сменете всичките. А иначе при гола настъпи еуфория и хората запрескачаха през редовете, при което бяха потрошени повечето седалки, тоест не е имало такава умисъл, колкото моментен натиск. А и си спомнете 2007 и потрешения от сини фенове сектор на стадион Берое на финала за купата Литекс - Левски.