Фенове на Берое счупили седалки на Герена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin_fen_1
Контакти:

Re: Фенове на Берое счупили седалки на Герена

Мнениеот sin_fen_1 » 30 юли 2010 03:50

еее много тъпо ми стана като го прочетах това...! Бях за Берое и продалжавам да съм, дано да ги смачкате на реванша, но не виждам какъв е смисълът да чупите седелките на ГЕРЕНА... Пожелавам ви да отсраните австрииците и при следващото домакинство на ГЕРЕНА да поправите грешката си и да не чупите повече седалки...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 30 юли 2010 04:10

Всеки, който е ходил на Герена знае що за седалки са това. Същите са и на Армията(което май вече не е стадион а археологически разкопки) и в Надежда и на Овча купел! Тези седалки са пълно менте! Учудващото е че само 500 са строшени!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 30 юли 2010 04:21

FCBeroe1916 написа:Абе феновете на Левски защо като ни изполомиха стадиона на финала с Литекс нищо не казаха,а сега вече голямата работа,счупели сме 100 седалки и голяма работа..Лично аз не съм счупил нито една,но скачах върху 2-3,издържаха ме.. :mrgreen:

А един свестен коментар най-после прочетох, плюс този на ЧоКиТо - два. Правилно ви казват хората, има лек резон в чупенето на седалки или поне да се изравни резултата. Дебели шопари от агитката на Левски трошаха стадиона под Аязмото пред очите на полицаите и мятаха седалки по пистата на мача с Ловеч.... Не е ли същият принципа? Тогава намерихте оправдание, а пък сега не ви е комфортно ли?! Или някои хора ги е яд, че след като Берое категорично отказа да си даде терена за втори път на ПФК Левски, за да си спести евентуални щети, все пак ПФК Левски си даде най-евтино задника.. т.е стадиона...
Въпреки това аз не оправдавам нашите момчета, може би адреналина им е дошъл в повече. Но трябва да знаете, че това не се вижда в реално време и 98% от феновете на Берое не са го видели, нито биха го адмирирали.. Със сигурност! Аз не го видях нито в Ловеч, нито сега в София, но съм абсолютно против такива прояви!
Даже един фен си беше помъкнал седалката с него и някъде при автогарата, друг пич ( вероятно фен на левскарите му скочи и стана едно меле.. )бързо приключи и без травми доколкото стана ясно. Но мисълта ми беше, че е глупаво лвскарите да скачат по форумите, защото феновете на Берое като качество са едни от най-културните и приятни фенове в България и нанасят най-леки щети :) Това е важен факт имайки предвид и количеството което се изсипва да гледа мачовете на Берое извън Стара Загора.
Съредчно благодарим на ръководството на ПФК Левски за оказаното съдействие. Но. Но - ако не беше Герена щеше да е друг стадиона - тази среща така или иначе щеше да се проведе. За това не виждам смисъл от дребни заядливи подмятания.

Sasho1914
Контакти:

Мнениеот Sasho1914 » 30 юли 2010 07:42

Интересна работа, тук се изказват какви ли не "капацитети" от бирои , кърпачев, цеденеа за състоянието на седалките на "Г.Аспарухов"!? Интесно, как при 12 000 на мача с Дъндолк нямаше и една счупена седалка, сега 500!? Феновити на бирои всички ли са над 150 килца като шефа на агитката на едно отборче без действащ стадион!?
Тези заралии, които дават пример за финала за купата мога да ги попитам - бяхте ли там!? Видяхте ли провокацията от страна на заралийския ушев и боя в сектор Б?
Ние ви даваме стадиона си, даваме пари за билет, даваме би подкрепата си, а вие ни трошите стадиона! Еми селяния си е това!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 30 юли 2010 08:25

Проблемът не са 500те седалки. Проблемът е в народопсихологията - не е мое, значи мога да го счупя. Всички провинциалисти (без да се обиждате), като дойдат в София казват, че е мръсно и си хвърлят боклука на улицата. А в родния град се стремят да е чисто. Така стана и снощи. Бил съм на стадиона в Стара Загора на главната трибуна и седалките не са много по-яки. Просто си е на Берое и не го чупите, но Герена - може

ls86
Контакти:

Мнениеот ls86 » 30 юли 2010 09:21

Значи ние ви предоставяме стадион, вие идвате и за благодарност го изпочупвате, щото вашия вече няма какво да му счупите.
И понеже то българската култура е на ниво- цигания, давай никой няма да ви се сърди.
Ама сега като ви накарат да ги платите-ще ви видим

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 30 юли 2010 09:25

неронче, ами ако от Дарик бяха казали, че Перловска река е преляла и наводнила половин София каква ли тема щеше да пуснеш? Аз бях лично на Герена и повече от 3-4 хвърлени седалки не видях. Боклуци има навсякъде, и бъди сигурен че сред феновете на Левски са много повече.
УСПЕХ НА БЕРОЕ И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ В РЕВАНШИТЕ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2010 09:39

Абе за едни 100, 200, 300 .... и 500 да са ( ? ? ? ) седалки, се "хващаме" за гушите ! ? ?
И да е имало трошене ..... единици ще са го направили нарочно ! ?
Ако беройци искаха да трошат ..... то вероятно половината сектор щеше да иде на кино !
По вероятно е ( ако в действителност бройката на счупените седалки е такава ) .... повечето седалки да са счупени от радост .... или ярост заради смешната дузпа.
За мен лично, не е имало умишлено трошене ( и да е имало, както написах по горе, то е било инцидентно ) .... а и самата новина не е потвърдена официално !
Вместо да се радваме, че един БЪЛГАРСКИ отбор, след десетилетия отсъствие от Европа, направи смешен, доказано европейско име като Рапид ..... ние се джебрим ( извинявам се за турцизма, но думата олицитворява точно, какво се прави в тая тема ) .... като цигани за някви строшени седалки ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ls86
Контакти:

Мнениеот ls86 » 30 юли 2010 09:49

Аз искрено се радвам за Берое. Искрено.
Но не се радвам на факта , че като си ядосан или щастлив за нещо може да си позволиш лукса да трошиш ЧУЖДА собственост
Пък и дето се вика- вие заявихте нашия стадион- само заради това можеше да не си изкарвате нервите.
УСПЕХ на реванша.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 30 юли 2010 10:08

THE G.A.M.E написа:Абе за едни 100, 200, 300 .... и 500 да са ( ? ? ? ) седалки, се "хващаме" за гушите ! ? ?
И да е имало трошене ..... единици ще са го направили нарочно ! ?
Ако беройци искаха да трошат ..... то вероятно половината сектор щеше да иде на кино !
По вероятно е ( ако в действителност бройката на счупените седалки е такава ) .... повечето седалки да са счупени от радост .... или ярост заради смешната дузпа.
За мен лично, не е имало умишлено трошене ( и да е имало, както написах по горе, то е било инцидентно ) .... а и самата новина не е потвърдена официално !
Вместо да се радваме, че един БЪЛГАРСКИ отбор, след десетилетия отсъствие от Европа, направи смешен, доказано европейско име като Рапид ..... ние се джебрим ( извинявам се за турцизма, но думата олицитворява точно, какво се прави в тая тема ) .... като цигани за някви строшени седалки ! ! !

Най-после някой с мозък в главата. Благодаря ти колега да си жив и здрав. Аз лично ще чакам официално изявление.

Върни се в “Берое”