Председателят на съвета на директорите на Берое Дамян Георгиев заяви за Гонг, че вече няма доверие на Илиан Илиев и той няма да е повече треньор на заралии.
„Аз няма да разговарям повече с Илиан Илиев. До преди седмица постоянно си контактувахме, но в един момент той реши да ми затовори и повече да не ми вдига. Нещата ескалираха”, сподели Георгиев.
„Аз не съм говорил никога против него по медиите. Той реши, че трябва да се обръща към мен чрез вестниците. Така не става. Чета, че искал да си подаде оставката, но нямало къде”, добави председателят на съвета на директорите в клуба.
„Днес ще се срещне с изпълнителния директор и като много иска да си подаде оставката може да го стори”, каза още шефът на Берое.
„Аз нямам повече доверие на Илиан Илиев и той вече няма да е треньор на отбора”, завърши Дамян Георгиев.
Шефът на Берое: Илиан Илиев повече няма да води отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Шефът на Берое: Илиан Илиев повече няма да води отбора
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: Шефът на Берое: Илиан Илиев повече няма да води отбора
Това което става с Берое е адски тъпо.От носител на купата отивът към борещ се за изпадане.Дано нещо се промени и да може берое да вземе нещо от европа но със всеки ден се убеждавам че едва ли ще направят нещо.

да идват турците.сигурно ще сложат шенсой за треньор 

-
не знам кой крив кой прав но тоя илиян илиев се изживява все едно е спечелил купата на англия с отбора на крю александра.
- david_villa
- Контакти:
Ако съм Илиан, също бих си тръгнал, много правилно решение. Те тотално разпродадоха отбора още преди да е минала и половината от лятото. Жалко за феновете.
Това което прави Дамян в последните дни е живо престъпление! С действията си той съсипа всичко, което беше направил през последната година!!! Но най-лошото е, че никой не може да го спре и ще продължи с разрухата до когато може...
джони написа:да идват турците.сигурно ще сложат шенсой за треньор
"Глава си давам,море войводо,Берое на турска вяра не давам!"
С тези простотии които стават в Берое това си е чисто и просто една загубена евроквота, разпродадоха си отбора ебаха майката на всичко хубаво сторено до момента, по-добре да бяха предоставили квотата си на Локо София.
- bigbonusprize
- Контакти:
kambata написа:С тези простотии които стават в Берое това си е чисто и просто една загубена евроквота, разпродадоха си отбора ебаха майката на всичко хубаво сторено до момента, по-добре да бяха предоставили квотата си на Локо София.
Така е. Сега без треньор и отбор ще понасят унижения... Дано не съм прав де.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
antonzzzz написа:
"Глава си давам,море войводо,Берое на турска вяра не давам!"
Радвай се на бизнеса на Д.Г. - да продължава да продава всичко читаво, което е в отбора!!! Утре сигурно той ще води първата тренировката, а може и теб да покани. Факт е, че в последните месеци отбора се крепеше само НА и ЗАРАДИ ИЛИАН ИЛИЕВ!!!
А сега какво - и него ще изгони....