Зациклиха преговорите между Берое и турчина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Зациклиха преговорите между Берое и турчина

Мнениеот PFCB » 07 юни 2010 21:59

Абе не мога да повярвам, че още има такива, които вярват, че някакъв милионер ще дойде да налива пари в Български отбор, защото, видиш ли, му бил голям фен ! :lol: :lol: :lol: Малко ли бяха "бизнесмените" и "милионерите", и Българи, и чуждненци, които от много "наливане" на пари съсипаха славни отбори, че искате още ?!?

klaif
Контакти:

Мнениеот klaif » 07 юни 2010 22:04

Какви,фенове има в агитката на "Берое"всички на по 15,16 години,даже поэнавам такива каде ходят и не гледат даже и 5мин.на"любимия отбор"това са хора поставени с цел от други лица,които не дават и една стотинка ,но в името на "кауэата управляват отбора"това е мое мнение все пак,аэ сам никой да каэва какво да става в отбора,макар че не сам пропуснал и мач дори.Ако има човек който иска да даде,нека даде,аэ мислих сьщо да дам 2000лв.,но эащо да давам,виждам че има"ФЕНОВЕ"каде милеят эа клуба и те сигорно ще дават

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 07 юни 2010 22:26

klaif написа:Какви,фенове има в агитката на "Берое"всички на по 15,16 години,даже поэнавам такива каде ходят и не гледат даже и 5мин.на"любимия отбор"това са хора поставени с цел от други лица,които не дават и една стотинка ,но в името на "кауэата управляват отбора"това е мое мнение все пак,аэ сам никой да каэва какво да става в отбора,макар че не сам пропуснал и мач дори.Ако има човек който иска да даде,нека даде,аэ мислих сьщо да дам 2000лв.,но эащо да давам,виждам че има"ФЕНОВЕ"каде милеят эа клуба и те сигорно ще дават

Като изключим правописните грешки съм напълно съгласен с теб ! Стига псевдо фенове ! Тая агитка една свясна песен не е изпяла тоя полусезон! Къде са старите Няма мое няма твое.... Кога у Зара дойдете.....Берое богове сега се пее Пие ми се грозодва ракия и неща като "Име" прасе женати се е*е , а ти стоиш и к*ра ми държиш .... ! ОЛЕ ОЛЕ БЕРОЕ БОГОВЕ ОЛЕ ОЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ ! ОТ ТУК НАТАТЪК БЕЗ КОМЕНТАР
Последна промяна от zaqwsxd на 07 юни 2010 22:28, променено общо 1 път.

npfutbol
Контакти:

Мнениеот npfutbol » 07 юни 2010 22:28

Мисля, че изпадате в някакъв шовинизъм безсмислен ! Какво като човека е от Турция? Ако беше мистър Банев
от Англия без пари, трябваше да му сваляме шапка ли? Ами ако е някаквъв Христолов от Израел пак без пари пак ли да му сваляме шапка? Предпочитам да е турски бизнесмен отколкото някой измислен такъв от България! И Берое пак ще е на Ст.Загора и пак ще го обичаме и ще ходим на стадиона, ще даваме не по 2 а по 4 хиляди лева, но ще има гръб с пари
за селекция, за премии / стимули/! Ще ходим с кеф на стадиона....какво като е от Турция човека! В Англия не знам да мразят арабските шейхове, корейски или руски бизнесмени...! Парите не миришат!

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 07 юни 2010 22:35

А бе момчета , всичко е пари бе, докато не вземат парите за участие в ЛЕ , никой нищо няма да разпише.Турчина не си е направил добре сметката...иска той да вземе паричките, ама няма.Друг е въпроса, че Берое е стъпка за турчина за да се сдобие с влияние(чрез(и )пари) в енергийния център на България.Може би на някои е известно,че фирмата , която изгражда новите мощности в Марица-Изток е ТУРСКА...Беройци, посрещнете го с камъни и дръве

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 07 юни 2010 22:38

Марица-изток до колкото знам не е туркса освен ако не е станало наскоро ! Но да ти кажа , че ако за 90 000 евро се бута значи бая изпаднал трябва да е ! Основната информация ,която имам е , че е щял да развива бизнес с текстил в нашия град - това не може да се предотврати !

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 07 юни 2010 22:48

zaqwsxd написа:Марица-изток до колкото знам не е туркса освен ако не е станало наскоро ! Но да ти кажа , че ако за 90 000 евро се бута значи бая изпаднал трябва да е ! Основната информация ,която имам е , че е щял да развива бизнес с текстил в нашия град - това не може да се предотврати !

Дай да не си говорим глупости.Собственик е американска фирма,..Иван Костов се говори, че е изкарал 700!!!! млн. долара от сделката.Потвърждение за това(косвено) даде М.Михнева след един репортаж от Швейцария....казвам, че главен изпълнител на СМР е турска фирма

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 юни 2010 00:41

Хора ли сме, или идиоти?

Един сериозен човек, турчин, с ясен бизнес и сериозни намерения поиска да се заеме с Берое. Да го финансира, че нещо са я закъсали с парите. Отборът да играе, да радва хората. Хубаво, ама някакви лица в Стара Загора ревнаха срещу тая работа. И не за друго, а понеже бил турчин.
Ние хора ли сме, или идиоти? С турците 650 години живеем заедно - къща до къща, ограда до ограда, ракия до ракия. Утре пак ще бъдем една държава, Турция като влезе в ЕС. Що за балканска диващина вирее под Аязмото? И не само там.
Ако днес е лошо да си турчин, утре ще е лошо да си циганин, арменец, евреин. Накрая ще стане лошо да си българин. Не че сега е много хубаво с новите цени на парното...

7 дни спорт
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 юни 2010 00:43

TPAtkov написа:А бе момчета , всичко е пари бе, докато не вземат парите за участие в ЛЕ , никой нищо няма да разпише.Турчина не си е направил добре сметката...иска той да вземе паричките, ама няма.Друг е въпроса, че Берое е стъпка за турчина за да се сдобие с влияние(чрез(и )пари) в енергийния център на България.Може би на някои е известно,че фирмата , която изгражда новите мощности в Марица-Изток е ТУРСКА...Беройци, посрещнете го с камъни и дръве

Човече големи пари се взимат само като влезе отбора в групите на ЛЕ.В предварителните кръгове сумите са нищожни. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

fantom
Контакти:

Мнениеот fantom » 08 юни 2010 02:44

Parmalat написа:
Хора ли сме, или идиоти?

Един сериозен човек, турчин, с ясен бизнес и сериозни намерения поиска да се заеме с Берое. Да го финансира, че нещо са я закъсали с парите. Отборът да играе, да радва хората. Хубаво, ама някакви лица в Стара Загора ревнаха срещу тая работа. И не за друго, а понеже бил турчин.
Ние хора ли сме, или идиоти? С турците 650 години живеем заедно - къща до къща, ограда до ограда, ракия до ракия. Утре пак ще бъдем една държава, Турция като влезе в ЕС. Що за балканска диващина вирее под Аязмото? И не само там.
Ако днес е лошо да си турчин, утре ще е лошо да си циганин, арменец, евреин. Накрая ще стане лошо да си българин. Не че сега е много хубаво с новите цени на парното...

7 дни спорт

Трудно ми е да повярвам , че има българи , които са готови да подарят България на турците и то без никаква съпротива ... И като утре станем една държава с турците , то как ще се казва тази държава ? Аз знам как няма да се казва - България ... А може пък и ти господин Parmalat да не си съвсем българин , нещо като Ахмед Доган например ... посредник по изкупуването и убиването на всичко българско у българите в полза на Турция. А на този , дето толкова му се иска Турция да влезе в ЕС ще му кажа , че няма нищо европейско в поведението на любимите му турски инвеститори копнеещи да нарекат родината ни Булгаристан и официално , а не само в разговорите помежду си ... А и територията им не е в Европа ... Освен , ако вече не броят България за турска провинция ... Господин Parmalat , ако Васил Иванов Кунчев и Христо Ботев бяха живи , то щяха с най - голямо удоволствие да ти пуснат по един куршум между очите и аз щях да ги адмирирам за тази им постъпка ... Нищо лично , просто мразя поробителите , които са клали съотечествениците ми и се готвят пак да го правят в едни по - нови времена , времена на икономически кризи и финансово робство ... По - добре бедни Берое и Ботев , отколкото богати , но с турско знаме на входа на стадиона ...

Върни се в “Берое”