Фейзи Илханлъ: Гарантирам 1,5 млн. лв. за Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Берое_зара
Контакти:

Re: Фейзи Илханлъ: Гарантирам 1,5 млн. лв. за Берое

Мнениеот Берое_зара » 07 юни 2010 13:12

fantom написа:Представете си ситуацията , че сте му джиросали акциите , и то без пари ... От там нататък по закон не можете да му искате абсолютно никаква сметка за действията му. Всичко ще е , ако на него му е кеф да го прави. И като започне да подарява на турски отбори бъдещите ви звезди има да ревете , ама тогава ще е твърде късно и варианта с Христолов ще ви се струва направо чудесен ... Ако ще му давате акции , то дайте му 49% , както е в Германия , а другите в общината , за да не може да ви рекетира ... Такъв съвет мога да ви дам аз , а вие ако имате поне малко акъл ще помислите много преди да сътворите някоя извънредно голяма глупост. След като иска да инвестира , да го прави , но контролируемо ... При първия гаф - по пътя за Анадола ...

Никакъв шанс да има подобна безотговорна сделка. Има си кмет и достатъчно юристи и бизнесмени, дето си разбират от работата и ще направят добър договор с план. Той самия казва, че иска поне 5% да са на феновете.

А иначе си прав- едно кихване в страни и всичко ще го взриви отма.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 07 юни 2010 13:18

fantom написа:Представете си ситуацията , че сте му джиросали акциите , и то без пари ... От там нататък по закон не можете да му искате абсолютно никаква сметка за действията му. Всичко ще е , ако на него му е кеф да го прави. И като започне да подарява на турски отбори бъдещите ви звезди има да ревете , ама тогава ще е твърде късно и варианта с Христолов ще ви се струва направо чудесен ... Ако ще му давате акции , то дайте му 49% , както е в Германия , а другите в общината , за да не може да ви рекетира ... Такъв съвет мога да ви дам аз , а вие ако имате поне малко акъл ще помислите много преди да сътворите някоя извънредно голяма глупост. След като иска да инвестира , да го прави , но контролируемо ... При първия гаф - по пътя за Анадола ...

Ние излязохме с декларация, че няма да го допуснем ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 юни 2010 13:35

По принцип съм против турско присъствие в Берое,но някои пишещи тук са много прави,като сме мишоци и нищо не направихме във финансово отношение като град,бизнесмени,фенове и т.н. ще чакаме някой друг да го направи.Публиката няма да приеме този човек,аз също.Няма да тръгна да правя простотии,пак ще си подкрепям отбора,но знаем,че има хора,далеч по-слабо развити в интелектуално отношение,които биха направили какви ли не глупости,стига само два пъти подред да издигнат дискриминиращи транспаранти и можем да изхвърчим от А група...Нямаме нужда от разделение,затова се надявам сделката с турчина да пропадне.Ако иска да бъде спонсор или да придобие част от акциите,разбира се помагайки с по-скромна от обещаната сума при придобиване на целия пакет,няма лошо.Но Берое да стане турска собственост-не.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

fantom
Контакти:

Мнениеот fantom » 07 юни 2010 13:36

Берое_зара , ей сега ще ти напиша какво ще се случи ... Джиросват му се 95% от акциите на ПФК Берое АД ... Дава му се стадиона за 35 години на концесия със задължението да вкара в него 10 000 000 лева за 5 години ... Той ще инвестира 5 от 10 те милиона , но по документи ще пише , че е инвестирал 10 милиона. Всичко ще е на шест и никой нищо няма да може да му каже ... Отборът ще крета в средата на таблицата и мечтите ви за нещо повече йок и развитие никакво. А ние ще се радваме на проектите Черноморец , Литекс , Черно море няма да останат много по назад и скоро ще довършат започнатия стдион , Дунав Русе ще се пребори за А група. Миньор ще стане фактор в първата десетка ... Славия и Локо СФ. , както винаги ще делят мегдан с ПФК Левски и ЦСКА и след около две , три години Берое ще се озове в Б група след намаляването на А група на 12 отбора и ще се бори с възродения Етър Вт. за промоция ... Ама отбори като Несебър и за в бъдеще и Банско ще набират скорост и ще става все по - трудно и по - трудно ... И в един момент турчина ще остави кораба да си плава спокойно по течението , така както е направил със сегашния си отбор в Турция и така , както е правил и досега през тези две , три години с Берое ...
Последна промяна от fantom на 07 юни 2010 13:39, променено общо 1 път.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 07 юни 2010 13:37

Е, и какво в османските орди да не би да е нямало кюрди. И никаква злоба, нищо лично. Може и човека да е свестен, няма лошо. Но разберете - турчин в Стара Загора не не, в никакъв случай/че те на заралии и мангалите им са християни/. Стара Загора не е Разград или Търговище, например. Купува Светкавица и проблема му е нулев - прави ги шампиони с 1.5 мил. лв и заминава за ШЛ или където и дае. Зарата е свидетел на клане по-страшно и от Баташкото. При население около 27 000 д./с около 2 000 повече от пловдив/ Ески Зааара е най големия град в Южна България, а може би в цяла. Сганта на евреина Сюлейман паша през лятото на 1877 г.изколва 14 000 българи сред които и моя прапрадядо. Най вероятно Митко Динев, тоз титан на перото родил бисери като:
Щом пикаеш на тънка струя,
значи ти е малък х.....,
няма такива загуби в рода си, който надали е живял в града навремето. Е ще се пише глобалист човека, що да не се пише. Само да не ме нарича лумпен. Та тоя същия Митко, дето в комбина с крадливия кмет Андронов прилапаха половин Стара Загора по време на така наречената "масова приватизация" и дето ми се лигави с някакви 100 хил. и то в продължение на година, да вземе да продаде на "хубавото турче" една много малка част от холдинга и да купи Берое, да го управлява с чисти помисли и дори без да го прави шампион аз ще му река "Евала Митко" Но засега Митко е само едно турско перекенде.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 юни 2010 13:41

bogdanov64 написа:Е, и какво в османските орди да не би да е нямало кюрди. И никаква злоба, нищо лично. Може и човека да е свестен, няма лошо. Но разберете - турчин в Стара Загора не не, в никакъв случай/че те на заралии и мангалите им са християни/. Стара Загора не е Разград или Търговище, например. Купува Светкавица и проблема му е нулев - прави ги шампиони с 1.5 мил. лв и заминава за ШЛ или където и дае. Зарата е свидетел на клане по-страшно и от Баташкото. При население около 27 000 д./с около 2 000 повече от пловдив/ Ески Зааара е най големия град в Южна България, а може би в цяла. Сганта на евреина Сюлейман паша през лятото на 1877 г.изколва 14 000 българи сред които и моя прапрадядо. Най вероятно Митко Динев, тоз титан на перото родил бисери като:
Щом пикаеш на тънка струя,
значи ти е малък х.....,
няма такива загуби в рода си, който надали е живял в града навремето. Е ще се пише глобалист човека, що да не се пише. Само да не ме нарича лумпен. Та тоя същия Митко, дето в комбина с крадливия кмет Андронов прилапаха половин Стара Загора по време на така наречената "масова приватизация" и дето ми се лигави с някакви 100 хил. и то в продължение на година, да вземе да продаде на "хубавото турче" една много малка част от холдинга и да купи Берое, да го управлява с чисти помисли и дори без да го прави шампион аз ще му река "Евала Митко" Но засега Митко е само едно турско перекенде.

Много си прав,разбирам какво ти е заради заколването на прадядо ти,аз,макар и да нямам или поне да не знам за такова нещо в рода ми,като старозагорец не мога да приема турчин.Колкото за Митко Динев-и за творчеството му си прав,и за далаверите с Андронов,бих добавил,че е и от галениците на партията-майка.Че е помагал с някакви пари на Берое-помагал е,но другите неща са далеч по-важни.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 юни 2010 14:05

Aбе не че е моя работа,ама първо имаше отбор от втора дивизия,сега от трета!!Айде стига,ако искаше и обичаше толкова футбола-ще не е взел някой сериозен турски отбор поне от първа лига???Ами идва тука!!!1.5млн-това е смешен бюджет!!!Човека си е харесъл някой апетитен парцел в Стара Загора-да прави МОЛ и използва клуба за това!!!Които му вярва-жив и здрав,ама сте наивници!!! ;)
Изображение

Върни се в “Берое”