Берое пред разпадане

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

vladomin_
Контакти:

Re: Берое пред разпадане

Мнениеот vladomin_ » 13 май 2010 20:19

Наистина пари няма, но времето ще покаже дали отбора ще го има. Берое, Ботев и Локомотив (Пловдив) са провинциалните отбори с най-много фенове. Добре, че финала беше в Ловеч да напълним стадиона на Литекс, който за мене колкото и модерен да е почти винаги е празен. Същото важи и за Бургас. Добре, че има вход свободен някой да иде на мач. И Венци Стефанов ще ми се ежи, че Берое били за Б група. Та не вижда ли, че има 100 фена на Славия от които може би половината са му близки и роднини.
ВДинев

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 май 2010 20:22

е той Венци е компетентен винаги по всички въпроси.Ебати професора!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dashadol
Контакти:

Мнениеот dashadol » 13 май 2010 20:35

за мен лично е по-добре да се даде правото на Левски да участва в турнирите..или които друг отбор има финансовата възможност и класата ..това което Берое постигнаха този сезон е прекрасно и аз се радвам за тях но в Европа ще е друго яче и ще запишем срамни резултати
все пак ще е добре да се съхрани един от добрите отбори през изминалата година
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО на Вашия Компютър в сайта: http://www... ВИДЕО НА ЖИВО в Меню- то вляво!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 13 май 2010 20:36

Жалко наистина, Аз съм гледал Берое Наистина и играят много добре момчетата, също и имат много публика, ще е жалко да се разпадне такъв отбор.В А група трябва да има Отбори с традиции и верни Фенова говоря за тея отбори които са в Б група като Дунав, Етър, Спартак и така нататък а не като на Локо Пловдив, Славия и т.н.Ще е много Тъжно, но невярвам
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 май 2010 20:47

http://retrosport.net/others/europe/70- ... beroe-1986

Това е последният мач на Берое в евротурнирите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 13 май 2010 21:02

POPCORN написа:жалко, че няма да могат да играят в Европа!

Сега виновни са синьото БФС, кафявия Боратков, зелената перука и глобалното затопляне. Като преди 2 години. Ама, че нямат 2 стотинки да се усмихнат (като един друг отбор тогава) карай. И след толкова хули срещу Левски, май Локото ще са привилигировани в крайна сметка. Много заралии трябва да се извинят ми се струва. Иначе аз съм за Берое да играе в евротурнирите. И ми се струва, че имат по-голям шанс за успех от Локомотив, най-вече заради страхотната публика!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 май 2010 21:11

pehopeho написа:

Сега виновни са синьото БФС, кафявия Боратков, зелената перука и глобалното затопляне. Като преди 2 години. Ама, че нямат 2 стотинки да се усмихнат (като един друг отбор тогава) карай. И след толкова хули срещу Левски, май Локото ще са привилигировани в крайна сметка. Много заралии трябва да се извинят ми се струва. Иначе аз съм за Берое да играе в евротурнирите. И ми се струва, че имат по-голям шанс за успех от Локомотив, най-вече заради страхотната публика!

Ако Берое не играе в Европа там играе финалиста за купата,а именно Черноморец Поморие,но с една врътка на М.Събев Черноморец Бургас ще играе :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 13 май 2010 21:12

Дано не е истина ! Берое абсолюто заслужено спечелиха купата и имат право да участват в Лига Европа .
Сигурен съм , че ще играят - искрено им стискам палци и дано влезнат в групите.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 13 май 2010 21:13

Parmalat написа:
pehopeho написа:

Ако Берое не играе в Европа там играе финалиста за купата,а именно Черноморец Поморие,но с една врътка на М.Събев Черноморец Бургас ще играе :mrgreen:

Така е по правилата на УЕФА, но искаш ли да се хванем на бас кой ще играе, ако Берое не вземе лиценз! Уелкъм ту Бългерия пич!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 май 2010 21:21

pehopeho написа:
Така е по правилата на УЕФА, но искаш ли да се хванем на бас кой ще играе, ако Берое не вземе лиценз! Уелкъм ту Бългерия пич!

По-правило ако отборът спечелил купата не вземе лиценз следва другия финалист(т.е Черноморец Поморие ) и ако и те не вземат лиценз чак тогава ще се класира четвъртият в България,а именно Локомотив Сф.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Берое”