Айдееее,Айдеееее Бероеееее,Берое,Бероеееееееее ееееееееееееееееееее!!
Купата е в Зара.
Финал за КБ ПФК БЕРОЕ-ПФК ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ-ПРОГНОЗИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Финал за КБ ПФК БЕРОЕ-ПФК ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ-ПРОГНОЗИ
УСПЕХ, БЕРОЙЦИ!!!!
Този отбор и най-вече треньорът Илиян Илиев заслужават да спечелят този мач, заради всичко което направиха и правят!!!
И Стара Загора, като един от най-футболните градове заслужава голяма радост и големия купон, по случай спечелването на купата, дай Боже!!
Може би, ръководството на ПФЛ, трябваше да се замисли за подходящ стадион по-близо до двата града и за по-късен час на срещата, с цел да има по-голяма посещаемост. Но съм сигурен, че стадионът в Ловеч ще бъде зелено-бял.
Този отбор и най-вече треньорът Илиян Илиев заслужават да спечелят този мач, заради всичко което направиха и правят!!!
И Стара Загора, като един от най-футболните градове заслужава голяма радост и големия купон, по случай спечелването на купата, дай Боже!!
Може би, ръководството на ПФЛ, трябваше да се замисли за подходящ стадион по-близо до двата града и за по-късен час на срещата, с цел да има по-голяма посещаемост. Но съм сигурен, че стадионът в Ловеч ще бъде зелено-бял.
- Делибаш
- Контакти:
Момчета, някой да напише какво скандираше /изреждаше на база "Какво е небето?..."/ като лозунг вашата агитка!... Че малко съм глух, а ми е интересно какво сте перифразирали?!... 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Стигне ли се до дузпи, Черноморец ще спечелят Купата

Жалко за Черноморец,играха много по смислен футбол.Берое с тази игра,ще ги направят смешни в Европа.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Голът
Голът на Берое е 18 секунди след изтичане на обявеното продължение.
Защо никой не обръща внимание. Защото Левски като вкара на Локо Пд пак след изтичане на продължението Наско Узунов каза" 2 минути са си 2 минути - тоест като си дал 2 минути продължение свириш края точно на 2 минута"
Защо никой не обръща внимание. Защото Левски като вкара на Локо Пд пак след изтичане на продължението Наско Узунов каза" 2 минути са си 2 минути - тоест като си дал 2 минути продължение свириш края точно на 2 минута"
- Бижутера
- Контакти:
Re: Голът
абе аре стига глупости....дрън-дрън....гола си е редовен, а и Берое повече заслужаваше да спечели!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Делибаш написа:Момчета, някой да напише какво скандираше /изреждаше на база "Какво е небето?..."/ като лозунг вашата агитка!... Че малко съм глух, а ми е интересно какво сте перифразирали?!...
Има ли Беройци? -Има!
Колко сте? -Много!
Мощно! -Берое оле оле оле оле!